garipbiri
Member
Activity: 105
Merit: 10
|
|
December 30, 2017, 02:31:33 PM |
|
Arkadaşlardan soranlar olmuş para kazaniliyor mu diye, birkaç ay önce başladığım bu airdrop maceramdan kendi bütçeme göre iyi para kazandım çok şükür
|
|
|
|
udonmez
|
|
December 30, 2017, 04:07:49 PM |
|
waves in guzel airdroplari oldu. ilerde de kesin olacaktir. waves ve wct alip cuzdanda tutmayi yavsiye ederim herkese. hatta waves leri lending yapip mtr, wavesgo, wavesnode gibi tokenlerden de kazanabilirsiniz.
|
|
|
|
afmfk06
Member
Activity: 365
|
|
December 31, 2017, 06:51:00 PM |
|
Bu işten ayda ne kadar kazanılıyor ve nereden takip ediliyor. Bir bilsek biz de deneriz.
|
|
|
|
cryptobr4in
Jr. Member
Activity: 126
Merit: 1
|
|
December 31, 2017, 07:24:50 PM |
|
Arkadaşlar bir şey soracağım. Bir bountye katılmıştım ödüller dağıtıldı ama ben listede olmama rağmen ödül gönderilmedi, bunu admine sorduğumda ETH cüzdan bakiyemin 0 olması sebebiyle sistemin otomatik olarak beni atlayarak gönderme işlemine devam ettiğini söyledi. Tüm bountylerde durum böyle midir bakiyesi 0.0 olan bir cüzdana token gönderimi yapılamıyor mu?
|
|
|
|
udonmez
|
|
January 01, 2018, 01:43:53 PM |
|
Arkadaşlar bir şey soracağım. Bir bountye katılmıştım ödüller dağıtıldı ama ben listede olmama rağmen ödül gönderilmedi, bunu admine sorduğumda ETH cüzdan bakiyemin 0 olması sebebiyle sistemin otomatik olarak beni atlayarak gönderme işlemine devam ettiğini söyledi. Tüm bountylerde durum böyle midir bakiyesi 0.0 olan bir cüzdana token gönderimi yapılamıyor mu?
buna hic denk gelmedim ama katildigim bounty lerden bana da donus yapmayan baya oldu. bakiyenin 0 olmasi ne gibi bir etkisi var bilmiyorum ama boyle bir sey varsa ufak bir miktar atayim ben de adresime.
|
|
|
|
beeelzebub
Full Member
Activity: 602
Merit: 101
Bcnex - The Ultimate Blockchain Trading Platform
|
|
January 06, 2018, 05:55:28 AM |
|
buna hic denk gelmedim ama katildigim bounty lerden bana da donus yapmayan baya oldu. bakiyenin 0 olmasi ne gibi bir etkisi var bilmiyorum ama boyle bir sey varsa ufak bir miktar atayim ben de adresime. Bazı airdroplar hiç işlem yapmamış veya 0 eth olan cüzdanlara yollamıyor, çok fazla hali hazırda başvuran var ve farming hesapları olabilir diye atlıyorlar. Yani normaldir.
|
|
|
|
Hawker
Legendary
Activity: 1218
Merit: 1001
|
|
January 06, 2018, 09:51:17 AM |
|
Uzun zamandır websitenizi takip ediyordum artık eskisi kadar aktif apylaşımlarda bulunmadığını görmeye başladım umarım tekrar eskisi gibi paylaşımlarınıza devam edersiniz.
|
|
|
|
kriptocan
Newbie
Activity: 67
Merit: 0
|
|
January 06, 2018, 08:54:43 PM |
|
Güncel tutulursa ben de takip ederim. Paylaşım için teşekkürler.
|
|
|
|
jopen
|
|
January 06, 2018, 08:59:12 PM |
|
Uzun zamandır websitenizi takip ediyordum artık eskisi kadar aktif apylaşımlarda bulunmadığını görmeye başladım umarım tekrar eskisi gibi paylaşımlarınıza devam edersiniz.
Site üzerinden eskisi gibi airdrop paylaşımı yapılmıyor doğru , genelde daha iyi projesi olan airdropların tanıtımı yapılıyor. Storm mesela bunlardan birisi idi. Ama twitter üzerinden sürekli airdrop forumları paylaşılıyor. Takip ederseniz görürsünüz. https://twitter.com/Airdrop_takibi
|
|
|
|
code82
Newbie
Activity: 35
|
|
January 06, 2018, 09:19:29 PM |
|
Ben, kimlik bilgileri istemeleri nedeniyle borsaya girmedim, şu son hırsızlık olayından sonra da asla girmeyeceğim. Bu yüzden bu tip şeyleri kovalıyorum kendi adıma. Eğer güncel tutarsanız ben sürekli takipte olurum. Teşekkürler ayrıca.
|
|
|
|
code82
Newbie
|
|
January 06, 2018, 09:20:54 PM |
|
Site üzerinden eskisi gibi airdrop paylaşımı yapılmıyor doğru , genelde daha iyi projesi olan airdropların tanıtımı yapılıyor. Storm mesela bunlardan birisi idi. Ama twitter üzerinden sürekli airdrop forumları paylaşılıyor. Takip ederseniz görürsünüz. https://twitter.com/Airdrop_takibiTam aradığım şey, teşekkür ederim.
|
|
|
|
karkajuth
Member
Activity: 81
|
|
January 25, 2018, 08:13:50 AM |
|
bu siteyi ağustos ayından beri takip ediyorum blog sahibi arkadaş sağolsun yaptığı paylaşımlarla neredeyse 5 bin lira para kazanmamı sağladı.
|
|
|
|
kimsekim
Newbie
Activity: 9
|
|
January 25, 2018, 09:45:45 AM |
|
Paylaşımlarıniz para kazandırıyor ama ben mew wallet sahip çıkmadım
|
|
|
|
synchronocity
Newbie
Activity: 580
|
|
January 25, 2018, 11:50:31 AM |
|
Güzel paylaşımlar. Emeği geçen herkese teşekkürler.
|
|
|
|
Kenapsi
Newbie
|
|
January 25, 2018, 02:18:07 PM |
|
ağustos ayından beri, yakın bir arkadaşım, bitcoin olayına, en azından seni takip ederek girişmemi tavsiye veriyordu. üşendim üşendim, kasım ayından itibaren seni takip etmeye başlayarak araştırmaya etmeye başladım. sayende de pek çok bilgi edindim, temiz bilgi edindim hatta daha önemlisi. bu yüzden teşekkürler.
fakat, yazdığın hemen hemen bütün airdrop'lara katılmama rağmen GTO dışında ethplorer'da bir token gözükmüyor hala maalesef. geçtiğimiz haftaya kadar içinde bir miktar ETH de vardı içinde, formları doğru doldurduğuma da eminim, en azından başlarda hata yaptıysam da sonlarda iyice dikkat ediyordum.
kısacası, airdrop'lardan sonuç çıkmamasının sebepleri neler olabilir, genel hatlarıyla anlatabilecek olan varsa sevinirim, maksat öğrenmek, kendi durumumu çözmekten ziyade.
|
|
|
|
oguzhangazi
Member
Activity: 308
|
|
January 25, 2018, 02:53:17 PM |
|
yeni gelenlere airdropları soranlara sık sık tavsiye ettiğim site oldu. Sohbet kısmından her türlü yardıma ulaşabilirsiniz
|
|
|
|
MaraGaruda
Newbie
Activity: 20
|
|
January 25, 2018, 03:16:04 PM |
|
Bazen eksik kalsa da herşeye yetişeceksiniz diye bir kural yok. Bu zaman kadar emeğinize sağlık, çok faydalı oldu benim için
|
|
|
|
Aabbaa
Newbie
Activity: 8
|
|
January 25, 2018, 05:15:40 PM |
|
Süper hizmet. Elinize sağlık güzel emek verilmiş ve verilmeye de devam ediliyor. Umarım daha çok kitleye ulaşır
|
|
|
|
Bitinator
|
|
January 25, 2018, 11:26:39 PM |
|
Hala AirDrop kovalayan kaldı mı bilmiyorum ama en son para kazandıran bir Sirx olmuştu kalanı token gönderme zahmetinde bile bulunmadı.
|
INVALID BBCODE: close of unopened tag in table (1)
|
|
|
teknodunya
Member
Activity: 180
Merit: 11
|
|
January 26, 2018, 08:07:05 AM |
|
Sitede sorun mu var? Neden açılmıyor