Bitcoin Forum
June 25, 2018, 03:15:52 AM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.16.1  [Torrent]. (New!)
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: [ANN] [ICO] REALT: O CryptoPiata Imobiliara Globala  (Read 140 times)
cattani30
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 266
Merit: 250


Patience is the key to success


View Profile
August 23, 2017, 10:39:22 PM
 #1


REALTREALT este o piata globala asemanatoare cu Airbnb bazata pe tehnologia Blockchain si pe Cryptomonede, care se adresează pietei chiriilor care insumeaza 100 de miliarde de dolari
REALT va include servicii de publicitate pentru toate tipurile de bunuri imobiliare


ICO incepe pe 7 Septembrie 2017

Suntem încântați sa va prezenta proiectul nostru bazat pe cryptomonede cu bazele in Londra, Marea Britanie. REALT își propune să fie infrastructura pieței imobiliare care susține creșterea economiei prin intermediul Blockchain.

Problemele pieței imobiliare și soluția REALT

Portalurile online imobiliare cum este Airbnb percep in momentul de fata comisioane relativ mari. Acest fapt se datorează taxelor suplimentare pe care ei le percep (taxe de conversie valutară, taxe de servicii, taxe de găzduire, taxe de servicii pentru oaspeți etc.) incluzand si comisioanele bancare.

Credem că putem rezolva această problemă la nivel global pentru piața de închiriere care valoreaza 100 de miliarde de dolari.

Intentionam sa cream o piață a inchirierilor bazată pe cryptomonede. Plățile sunt în tokenuri REALT, fara niciun comision, nicio taxă de conversie monetară, nicio taxă de serviciu. Fără intermediari. Doar un contract inteligent. Cea mai buna valoare pentru oaspeți și gazde.

Piața globală REALT va include servicii de publicitate pentru toate tipurile de bunuri imobiliare, evoluând la milioane de anunturi de vânzare și de închiriere. REALT tokens vor fi folosite pentru a plăti pentru aceste servicii.Experienta si viziunea noastra


Co-fondatorii de la Realt lucrează în industria IT din 1995, construind produse software pentru corporații multinationale și companii de pe piața imobiliară (software de tranzacționare pentru Morgan Stanley si BP pentru banca Nordea, dezvoltare web și marketing pe online pentru cel mai important portal național imobiliar, Realt.by). Combinația eficientă de expertiză și experiența a co-fondatorilor ne va permite să livrăm un produs de înaltă calitate.

  • CEO-ul nostru are o experienta de peste 10 ani în dezvoltarea software-ului de tranzacționare pentru bănci și organizații financiare
  • CMO-ul nostru are 10 ani de experiență în dezvoltarea și susținerea Realt.by si alte siteuri imobiliare

Oferind piața pentru chiriile imobiliare, proprietățile și serviciile de publicitate bazate pe tokenurile REALT, Realt Ltd își propune să sprijine libertatea pietei si platile directe fara intermediari si comisioane, pentru a promova valori si tehnologii ale comunitatii crypto, si sa il livreze oamenilor la un nivel global.

Profilul companiei

Am fondat Realt Ltd în iunie 2013 la Londra cu intenția de a investi în dezvoltarea de servicii IT inovatoare pentru piața imobiliară cu o gamă completă de instrumente de publicitate și campanii avansate de marketing. Compania a fost înregistrată în Anglia cu numărul 8574524, iar sediul social este la 97 Friars Mead, Londra, E14 3JY.

Am înregistrat cu succes mărcile REALT în Marea Britanie (IPO UK00003042179) și UE (CTM 012099172) pentru a proteja activele juridice ale companiei, oferind în același timp serviciile noastre la nivel global.

pagina oficiala a REALT: http://realt.uk
Whitepaper: http://realt.uk/Realt-ICO.pdf
Canalul de notificari Telegram: https://t.me/RealtLtd/
Echipa


Kirill Sherman
Co-Fondator Realt, CEO
Kirill este un manager de dezvoltare software care a furnizat servicii de internet și aplicații începând cu anul 2000. Kirill a gestionat dezvoltarea de produse și software într-o bancă de investiții (5 ani pentru Morgan Stanley), un important producător de petrol (aproape 3 ani Pentru BP), și cel mai recent pentru Nordea Bank [8 echipe de dezvoltare software distribuite în țările nordice). Experiența vastă în crearea de produse software complexe și cunoștințe tehnice profunde permit lui Kirill să gestioneze suportul și dezvoltarea platformei REALT la cel mai inalt nivel.

Oleg Razdzialouski
Co-Fondator Realt, CMO
Oleg a fost angajat în industria imobiliară începând cu 2003 la Realt.by, implementând software și site-uri web pentru un portal național de proprietaati si jucatori mari de pe piață. Unul dintre punctele principale de interes pentru Oleg este marketingul online, iar strategiile sale de optimizare a experienței site-urilor web au avut un succes deosebit cu clienții; În special, Realt.by este utilizat de majoritatea absolută a pieței imobiliare naționale. În timp ce se specializează în marketingul proprietății digitale, Oleg se concentrează pe livrarea de software datorită cunostintelor sale tehnice și masteratului în informatică.
Campania de vanzare a tokenurilor REALT

ICO incepe pe 7 Septembrie 2017

Platforma: Ethereum

Supply Total: 100,000,000 REALT tokens (RLT)
Supply-ul primei vanzari: 5,000,000 RLT
Bonusul primeri vanzari: 1 ETH → 520 RLT (+30%)
Soft-capul primeri vanzari: 4,000 ETH
Supply-ul celei de-a doua vanzari: 15,000,000 RLT
Bonusul celei de-a doua vanzari: 1 ETH → 460 RLT (+15%)
Supply final: 25,000,000 RLT
Pretul final: 1 ETH → 400 RLT

Considerăm că piața globală este pregătită pentru o nouă platformă care permite schimbul de valori prin intermediul serviciilor imobiliare cu taxe minime și transparenta in tranzacționare. Tehnologia tokenurilor Blockchain si contractele inteligente vor oferi libertate și flexibilitate fără egal tuturor participantilor de pe piața imobiliară.

Join Us

Toate întrebările, comentariile și ideile dvs. sunt binevenite. Avem câteva canale suplimentare pentru confortul dvs.

Siteul oficial REALT: http://realt.uk
Whitepaper: http://realt.uk/Realt-ICO.pdf

Telegram: https://t.me/RealtLtd/
Blogul nostru pe Medium: https://medium.com/@realt/
Slackul Realt: https://realt-slack.herokuapp.com/

Jincor
Genuinely simple smart contracts and cryptocurrency transactions for any business
Whitepaper FacebookTwitterTelegramLinkedin
Jincor ICO 1st of December, 2017
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!