% 1 de olma olasılığı varsada olabilir.Yapacak yok.
Şöyle bir rivayet var.Belki önceden okuyan bilen bilir diyelim.Hikaye ama gerçekmi uydurmamı orasını Allah bilir.
Abdülhamit bir gün bir rüya görür rüyada ülke elden gidiyor.Uyanır.Düşünür bakar döker Derki bu ittihak ve terakki ülkeyi parçalayacak hemen harekete geçmeliyim derken işte olacakya Hz Hızır bir şekilde bunun yanında belirir zuhur eder.Yani gelir diyelim.Neyse sen kimsin der abdülhamit ben der Hızır As.
Hayırdır der ziyaret sebebin nedir.
Oda der sebep rüyan der.Rüyanda olacakları Allah CC sana gösterdi sende harekete geçmeye niyetlisinde işte bende onun için geldim.Harekete geçme der.Niyeki diye sorar.Oda derki Allah CC bana bildirdi bu gördüğün kader yani olacak olan sen harekete geçsende geçmesende öylede böylede olacak olanları gördün yani der ülke ilerde parçalanacak.Bunu duyan abdülhamid tabii üzülür ama yapacak yok der..
Şimdi kimisi şunu der niye anlattın.Kardeşim kaderimizde varsa savaş onuda görecez olay bu.
Kim derdi darbe girişimi olacak diye.
Yani olma ihtimali varmı olabilir niye olmasın zaten çıkarsa merak etmeyin hiçbir yerden çıkmaz çıkacak yer belli Suriye ve ırak kısmından olay patlar bizede sıçrarsa iş zaten biter.Ondan sonrada kan gövdeyi götürür düzen bozulur.İş biter…
Buda oynanan büyük oyunun bir parçası
amerika ve diğerleride görünen bunu istiyorlar…