blue mountains state eğlenceli bir dizi hafif +18 o yüzden ailenle izlemeye kalma
benim yemek yerken izlediğim diziler var.
himym, two and a half man, scrubs my name is earl (türk versiyonu da çıkmıştı hakkını helal et mübarek kardeşim gibisinden bişeydi
) favorilerimden southpark.
sonra da
heroes: farklı özellikleri olan süper kahramanlar anlamıyorsun kim iyi kim kötü kim kime hizmet ediyor o yüzden her bölümün sonu farklı bi soru işaretiyle geliyor.
supernatural: şeytan öldürmece dean candır.
lucifer: şeytan, melek iyi kötü kapışmasını çok eğlenceli ve aşk dolu bir şekilde ele almış.
dexter: vizyon sahibi bir seri katilin kovalamacası. yakalancak mı ne olacak ne güzel öldürdü falan
walking dead: zombi sevmem ama dizi dizi değil ya önyargımı yıkıp bir bölüm izledim şimdi eylülü bekliyorum.
prison break: scofieldin abisini hapisten kaçırmak için zeka dolu bir kurgu ve planla hapse girip abisiyle çıkmasının hikayesi. iki sezon çok iyi sonrasını canın sıkılırsa izlersin.
spartacus: canın mı sıkıldı biraz sinirlimisin aç izle. kölelerin gladyatöre dönüşmesini, arenaları en sonunda da isyanını çok iyi işlemiş. senaryo kadar görsellik de çok iyi.
ilk etapta bunlar geldi aklıma benim sevdiğim dizilerden.