cenkistan
Member
Activity: 152
Merit: 10
ImmVRse | Disrupting the VR industry
|
|
September 19, 2017, 12:13:10 PM |
|
sitelerinde sorun var galiba, o kadar para topladılar adamakıllı bi güvenlik önlemi alamamışlar bu lavukları anlayamıyorum ya
siteyi güncellemişler, şimdiki hali daha iyi olmuş bence,ico 8k etheri geçmiş daha öncede baya bi toplamıştı ama hardcap yapamayacak sanırım daha hızlı başlamasını bekliyordum
|
|
|
|
torikan
|
|
September 19, 2017, 12:42:16 PM |
|
bana göre hard cap yapamaz zaten yapcak en azından yüzde 80 tamamlamış olması lazımdı
|
|
|
|
Muhtaixa
|
|
September 19, 2017, 02:32:05 PM |
|
sitelerinde sorun var galiba, o kadar para topladılar adamakıllı bi güvenlik önlemi alamamışlar bu lavukları anlayamıyorum ya
siteyi güncellemişler, şimdiki hali daha iyi olmuş bence,ico 8k etheri geçmiş daha öncede baya bi toplamıştı ama hardcap yapamayacak sanırım daha hızlı başlamasını bekliyordum slackte DDOS saldırısı aldıklarını yazmışlar o yuzden 45 dakikalık gecikme yaşanmış,icosu beklenenden yavaş başlamasına ragmen genede 2.5 milyon dolar topladı.
|
| AMEPAY | | | | | | ▄▄█████████▄▄ ▄█████████████████▄ ▄█████████████████████▄ ▄█████████▀▀▄▀▀█████████▄ ▄████████▄▄█▀ ▀█▄▄████████▄ ████████ ▀▀█▄██▀▀▄████████ ████████ █ ▄ █ ▄▀▀▄████████ ████████ █ █ █ ▄▀▀▄████████ ▀█████████▄█ █ ▄██████████▀ ▀████████ ▀▀▀ ████████▀ ▀█████████████████████▀ ▀█████████████████▀ ▀▀█████████▀▀ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ | │▌ | AME TRADE HERE
▄██████▄ ▀██████▄ █████████ ▀█████ ███████▀ ▀███ ██████▀ ▄█▄ ▀██ ██████▄ ▀█▀ ▄██ ███████▄ ▄███ █████████ ▄█████ ▀██████▀ ▄██████▀ | |
| │ | | AME TRADE HERE
▐███▄ ████▌ ▐██████████▄ █████████████ ████▌ █████ ▐████ ▄████ ██████████▀ ▀█████▀▀ | |
| ▐│ | ▄▄█████████▄▄ ▄█████████████████▄ ▄█████████████████████▄ ▄█████████▀▀▄▀▀█████████▄ ▄████████▄▄█▀ ▀█▄▄████████▄ ████████ ▀▀█▄██▀▀▄████████ ████████ █ ▄ █ ▄▀▀▄████████ ████████ █ █ █ ▄▀▀▄████████ ▀█████████▄█ █ ▄██████████▀ ▀████████ ▀▀▀ ████████▀ ▀█████████████████████▀ ▀█████████████████▀ ▀▀█████████▀▀ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ |
|
|
|
temmuz
|
|
September 19, 2017, 02:37:46 PM |
|
pre ico katılanların gönderimi ne zaman olcak bilen varmı sinir oldum olayıda anlamadım tam
|
|
|
|
designerusa
Legendary
Activity: 2310
Merit: 1028
|
|
September 19, 2017, 05:15:51 PM |
|
Sitelerine girilmiyor ki.. Ddos saldirisina neden onlem almamislar ki anlamiyorum.. o kadar yazilimcisin ama ico sitesinin guvenligini almiyorsun. Bugun 2 3 kere denediğimde hep offline di. Bakalim ilerisi gunlerde aldiklari yatirim miktarlari nasil olacak.. ama ilk gunden hayal kirikligi yaratti... Biraz daha ozenli olmalari gerekirdi..
|
|
|
|
bileq
Legendary
Activity: 1288
Merit: 1068
|
|
September 19, 2017, 05:22:35 PM Last edit: September 20, 2017, 06:45:09 AM by bileq |
|
ico katilimcilarina gonderdikleri eth oranina gore gonderilecek kartla ilgili basvurular alinmaya baslandi. https://docs.google.com/forms/d/1mumq0Z5rjxQ6JNkVPlZV4y0Qs45zGhkeiWnT2EOY8L8/Blue Card 5eth+ Gold Card 30eth+ Gold Metal 40eth+ Black Metal Founders 100eth+ Titanium Edition 500eth+ talepler toplandiktan sonra gonderim yapilan adresin size ait oldugunun kanitlanmasi icin o adres ile mesaj imzalanmasini mail olarak isteyeceklermis --- bu form SCAM olabilir, bugun dogrudan mail adresime bi kac mail geldi su adrese eth gonderin diyen. slack uzerinde hicbirseye guvenilmeyecek herhalde arkadas.
|
|
|
|
Jackling
|
|
September 19, 2017, 05:36:16 PM |
|
ico katilimcilarina gonderdikleri eth oranina gore gonderilecek kartla ilgili basvurular alinmaya baslandi. https://docs.google.com/forms/d/1mumq0Z5rjxQ6JNkVPlZV4y0Qs45zGhkeiWnT2EOY8L8/Blue Card 5eth+ Gold Card 30eth+ Gold Metal 40eth+ Black Metal Founders 100eth+ Titanium Edition 500eth+ talepler toplandiktan sonra gonderim yapilan adresin size ait oldugunun kanitlanmasi icin o adres ile mesaj imzalanmasini mail olarak isteyeceklermis mavi ile altın arasında 7.000 dolarlık fark var çok uçuk olmuş. 11 etherlik yatırımımı yaptım imzadan geleceklerle birlikte uzun bir süre tutmayı düşünüyorum.
|
|
|
|
bileq
Legendary
Activity: 1288
Merit: 1068
|
|
September 19, 2017, 05:45:27 PM |
|
~
mavi ile altın arasında 7.000 dolarlık fark var çok uçuk olmuş. 11 etherlik yatırımımı yaptım imzadan geleceklerle birlikte uzun bir süre tutmayı düşünüyorum. an itibari ile ico fiyati borsa fiyatindan pahali. kart talep edebilmek icin icodan girmeyi dusunenler kart esik degeri kadar eth gonderip dilerse yatiracagi parasiyla borsadan biraz daha fazla token cekmis olur. ico kuru 0.005 eth (1:200) eth 292usd ctr 1,46usd etherdelta kuru 0.0045eth 1,39usd
|
|
|
|
|
cenkistan
Member
Activity: 152
Merit: 10
ImmVRse | Disrupting the VR industry
|
|
September 19, 2017, 09:04:23 PM |
|
arkadaşlar gönderirken dikkat edin sitedeki adres sabahki adresten farklı şu an ama siteye girince sağ köşede mesaj olarak gelen adres sabahkiyle aynı. hack olmuş olabilir araştırmadan hiçbir adrese eth göndermeyin doğru adres budur https://etherscan.io/address/0xbDB45d02D8eF8dc5E59aa58B26b99A4af3806bAa
|
|
|
|
|
mirallas (OP)
|
|
September 19, 2017, 11:27:12 PM |
|
Siteyi bir türlü aktifleştiremediler, kim bu kadar saldırıyor anlayamadım. Büyük şanssızlık gerçekten. Raymond'ın centra kart kullanarak alışveriş yaptığı videoya şurdan ulaşabilirsiniz: https://www.youtube.com/watch?v=zE0Ia6am-cI
|
|
|
|
PokerStein1
|
|
September 19, 2017, 11:52:43 PM |
|
Siteyi bir türlü aktifleştiremediler, kim bu kadar saldırıyor anlayamadım. Büyük şanssızlık gerçekten. Raymond'ın centra kart kullanarak alışveriş yaptığı videoya şurdan ulaşabilirsiniz: https://www.youtube.com/watch?v=zE0Ia6am-cISlack kanalında Raymond içeriden bilgi aldım Tenx ekibi yapıyor gibi birşeyler söyledi ama tabi bilinmez..
|
|
|
|
Gatotare
|
|
September 20, 2017, 05:23:39 AM |
|
Siteyi bir türlü aktifleştiremediler, kim bu kadar saldırıyor anlayamadım. Büyük şanssızlık gerçekten. Raymond'ın centra kart kullanarak alışveriş yaptığı videoya şurdan ulaşabilirsiniz: https://www.youtube.com/watch?v=zE0Ia6am-cISlack kanalında Raymond içeriden bilgi aldım Tenx ekibi yapıyor gibi birşeyler söyledi ama tabi bilinmez.. bu dogruysa tenx ergenlerden oluşuyor demektir. çok iyi yatırım almışsın zamanını projene harcasana gidip çocuk gibi centra icosuna ddoss saldırısı yapıyorsun.
|
|
|
|
zdrovie
|
|
September 20, 2017, 09:59:33 AM |
|
adamlar ne çekti be siteye yine ulaşılmıyor, dijital para işi en çok hackerlara yaradı üstelik yasal olarakta yaptırımı yok istedikleri gibi at koşturuyorlar. onlar için zengin olmak hiç bu kadar kolay olmamıştı tabi.proje güzel para toplamıştı ama cüzdana baktığımda çekmişler paraları saldırı korkusuyla galiba ulaştığım cüzdanda ise 65k üstü ether vardı hardcap kaç bunun bilen var mı? ayrıca etherdeltada ico fiyatı altına gidiyor şu an
|
|
|
|
Osmanli42
Sr. Member
Activity: 434
Merit: 250
★YoBit.Net★ 1400+ Coins Exchange
|
|
September 20, 2017, 10:37:45 AM |
|
Bunlar adresteki etherleri sürekli çekiyorlar mı ? Dün 8k eth vardı. Şimdi 195 eth kalmış.
|
yobit.net is banned from signatures
|
|
|
torikan
|
|
September 20, 2017, 11:03:41 AM |
|
orasını bende çözemedim belli saatte contrat parayı çekip coin olarak gödneriyor sanırım . pre ico durumunuda anladım icodan sonra pre icoularınkini dağıtcaklarmış.
|
|
|
|
redhack
Legendary
Activity: 1865
Merit: 1020
|
|
September 20, 2017, 11:04:00 AM |
|
Bu proje iki yöne de gidebilir. Diğer debit kart projesi olan Monaco gibi katlama ihtimali de var, Floyd'un tanıtımını yaptığı Stox gibi serbest düşüş yaşama ihtimali de var. Bu zamana kadar uzak durdum ama artık daha yakından takip etmeye başlayacağım. Şu anda Coindash'in yaşadığı gibi bir problem yaşıyorlar sanırım.
|
|
|
|
deepocean
|
|
September 20, 2017, 11:22:52 AM |
|
çok fazla çıktı bu projelerden. piyasa bu kadar projeyi kaldırmaz. 1-2 tanesi tutar. geri kalanı çöp olıur.
|
|
|
|
boestin
Legendary
Activity: 1092
Merit: 1000
|
|
September 20, 2017, 11:45:30 AM |
|
çok fazla çıktı bu projelerden. piyasa bu kadar projeyi kaldırmaz. 1-2 tanesi tutar. geri kalanı çöp olıur.
centranın tutanlardan olacağına inanıyorum kesinlikle. adamların herşeyi hazır yakında kullanıcılarada dağıtacaklarını söylüyorlar. eğer sözlerinde dururlarsa önü çoook açık projenin tenx ve monaco kullanılıyor mu şu an aktif olarak? kaç ay oldu piayasaya çıkalı ama bunlar kadar ses getireni olmadı sanırım.monaco bi ara yükselişe geçti sahibi hapse girince dumpu yedi.
|
|
|
|
|