Jackling
|
|
October 03, 2017, 04:42:26 AM |
|
ödül menejeri imzaların kaldırılmasını istemedi henüz.ilk hesaplanacak olan imza kampanyası ödülleri olacak.
|
|
|
|
mirallas (OP)
|
|
October 03, 2017, 07:26:54 AM |
|
Kampanya yöneticisinden duyuru gelene kadar imzalarınızı kaldırmayın. 8 hafta biraz uzun süre ama itiraz etsek de bir şey değiştiremeyiz şu durumda, bana kalırsa yerinde bir karar olmuş sonuçta 2 milyon token dağıtılacak çoğu kişinin satış verme ihtimali çok yüksek.
|
|
|
|
TurkiyePriest
Full Member
Activity: 1011
Merit: 128
Radix-The Decentralized Finance Protocol
|
|
October 04, 2017, 10:39:58 AM |
|
Haftasonu ios walletları indirebilecekmiş appstoredan fiyata etkisi olur mu bilmem ama güzel haber olmuş.
|
|
|
|
Holess
Sr. Member
Activity: 714
Merit: 316
The Experience Layer of the Decentralized Internet
|
|
October 04, 2017, 10:46:02 AM |
|
yatırım yapmak istediğim bir projeydi ama çok fazla benzer ve yakın proje olduğu için katılmadım. güzel bir haber ile hızlı çıkışlar yapabilecek bir proje ve borsada takip ederek uygun fiyatta alım planlıyorum. herkese bol kazançlar şimdiden.
|
|
|
|
bitpazari
|
|
October 04, 2017, 09:45:17 PM |
|
Sekiz hafta mı? Hay maşallah iki ay desene şuna bari stake hesaplaması falan yapsalar cuma günü neyi dağıtmaya başlayacaklarmış ne hesaplanmış ki. Ekosistem falan geçsinler bunları bountyci adam ne anlar ne bilir ekosistemi sanki projelerin gelişmesi için emek veriyoruz zaman ayırıyoruz peşin peşin reklam yaptır dağıtmaya gelince gönüllerini bekle. Başka ne var sırada ödülleri azaltmıyorlar mı hayret. Hesapla geç sonra da dağıt ne uğraştırıyorsun aylarca insanları sanki fiyatları düşmüyor hepsinin de kaderi aynı oluyor çoğunlukla. Borsaya giremiyorlar etherdelta'da dump yiyorlar. Bedavadan para topla bedavadan peşin peşin reklam yaptır ne güzel gerçekten bizde yapalım ico boş durduğumuz kabahat.
|
|
|
|
|
taner32
|
|
October 06, 2017, 05:59:24 AM |
|
bountyleri görebileceğimiz google docs sayfasına nasıl ulaşabiliriz?
|
|
|
|
PokerStein1
|
|
October 06, 2017, 06:01:00 AM |
|
Bizdede ana forumda olduğu gibi bounty konuları ayrılamaz mı acaba millet bounty sormaktan projeye odaklanamıyor resmen.
|
|
|
|
TurkiyePriest
Full Member
Activity: 1011
Merit: 128
Radix-The Decentralized Finance Protocol
|
|
October 06, 2017, 09:40:38 AM |
|
Yarın büyük anonslar gelicekmiş. Öyle bir tweet atmışlar bakalım yarın neler olacak bu tweet bile sadece fiyatı ufaktan hareketlendirmeye yetti. Umarım güzel haberlerdir.
|
|
|
|
|
Gatotare
|
|
October 06, 2017, 10:05:49 AM |
|
Yarın büyük anonslar gelicekmiş. Öyle bir tweet atmışlar bakalım yarın neler olacak bu tweet bile sadece fiyatı ufaktan hareketlendirmeye yetti. Umarım güzel haberlerdir.
benim için gelecebilecek en büyük anons bittrexte işlemlere başlaması olur ama önden büyük haber diye belirttiklerine göre büyük ihtimalle x'le partnerlik saglandı gibi bir açıklama yapacaklar.bununda gene benim için ''büyük haber'' olması için amazon vb firmalarla partnerlik gibi bir açıklama olurdu. sonuç: açıklanacak olan ''büyük'' anonstan pek bir beklentim yok.
|
|
|
|
bileq
Legendary
Activity: 1288
Merit: 1068
|
|
October 06, 2017, 10:40:00 AM |
|
stake sayimlari tamamlanmis imzalarin kaldirilabilecegi duyruldu. bunun kampanyasi iyiydi 2 aydan fazla bir suredir kampanyadaydim, umarim dise dokunur biseyler gonderilir. kampanya arayisina baslayalim ufaktan
|
|
|
|
temmuz
|
|
October 06, 2017, 11:46:54 AM |
|
iyi bir proje bence bountyciler ellerinde 6 ay kadar tutarlarsa 2 dolar seviyelerini görüceğini düşünüyorum olduça karlı olanbilirler.
|
|
|
|
Jackling
|
|
October 06, 2017, 12:42:27 PM |
|
anonsu görür görmez imzasından çıktım. hem imzasına geç katıldıgımdan hemde çok fazla katılımcı oldugundan pek bir beklentim yok. icosuna katılmıştım, ek olarak imzadan gelenler sadece yatırdıgım sermayenin geri dönüşümünü kolaylaştıracak diye umuyorum. binancetan sonra orta ölçekli bir borsada işlemlere başlar umarım en kısa zamanda.
|
|
|
|
stompysteve
|
|
October 06, 2017, 03:37:43 PM |
|
5 farklı üst borsadan onay almış galiba, akşam detayları açıklayacaklarmış
|
|
|
|
casty3000
|
|
October 06, 2017, 03:40:48 PM |
|
5 farklı üst borsadan onay almış galiba, akşam detayları açıklayacaklarmış
Bunda ciddi misiniz? Yani 5 farklı borsa olduğundan ben daha önce böyle bişey duymadım. Eğer doğruysa moon değilde atmosfere yaklaşır
|
|
|
|
muslol67
|
|
October 06, 2017, 03:58:29 PM |
|
Suanda en çok işlem gören ilk 5 borsadan birine giricek. Onun anonsunu yaptılar. Yani 1.bithumb 2.bitfinex 3.bittrex 4.hitbtc 5.poloniex. Bu 5 inden 1 ine giricekler... Canlı yayın yapıcaklar katılmanızı öneririm.
Edit: ayın 26 sındada krakene giricekler zaten. Daha iconun bitiminde binance a soktular. Daha 2 hafta olmasına rağmen büyük borsalara girdi...
|
|
|
|
casty3000
|
|
October 06, 2017, 04:01:20 PM |
|
Suanda en çok işlem gören ilk 5 borsadan birine giricek. Onun anonsunu yaptılar. Yani 1.bithumb 2.bitfinex 3.bittrex 4.hitbtc 5.poloniex. Bu 5 inden 1 ine giricekler... Canlı yayın yapıcaklar katılmanızı öneririm.
Canlı yayının saat kaçta olacağını biliyor musunuz hocam acaba? Şu rivetzin yaptığı konferansta mı yapılacak canlı yayın?
|
|
|
|
muslol67
|
|
October 06, 2017, 04:03:11 PM |
|
Canlı yayının saat kaçta olacağını biliyor musunuz hocam acaba? Şu rivetzin yaptığı konferansta mı yapılacak canlı yayın? Saat 7 de diye biliytorum. Her an baslayabilir...
|
|
|
|
mirallas (OP)
|
|
October 06, 2017, 04:03:25 PM Last edit: October 06, 2017, 04:28:33 PM by mirallas |
|
Canlı yayının saat kaçta olacağını biliyor musunuz hocam acaba? Şu rivetzin yaptığı konferansta mı yapılacak canlı yayın? Haber doğru arkadaşlar bir kaç saat önce slakte duyuru yayınladılar. Canlı yayın youtube üzerinde olacak 12 p.m EST'de başlayacak. Türkiye saatiyle 20:00 olması lazım
|
|
|
|
|