yeni teknoloji olduğu kesin bir çoğuna muazam karlarda getirdi henüz bu işte zarar etim diyende yok
o uzaman dedikleriniz aptal degilki birşeyler diyorlarsa doğrudur kısmen ponzi diyorlarsada doğrudur
en ufak bir dedi koduda etkileniyormu etkileniyor
cin devlet düzeyinde karşı çıkıyor nedeni ise kimse parasını yuana değilde bitcoine yatırma trendi egilimnde olduğu için buda finansal açıdan bir ekonomi kiriz yarata bilir dünya devi olma yolunda olan cin
amerikada bireyler üzerinde nedenleri ortada rusyanın açıklamalarına bakmayın yakın gelecekde eğer amerika ve diğer ulekler digital para birimlerine karşı önlem almasalar
tümden rusyanın hakimyetine girecek paralarda bir şekilde rusya ya akacak bunun farkındalar
rusyada muazam enerji yatakları var özelikle sibiryada ve diğer bölgelerinde çıkartıp satılması için büyük paralar gerektiriyor
şimdi bir fikir oratay atilar putinde buna hayır demedi sibiryada olan petrol ile yerinde coin madenciliği yapalım beleş enerjiyle neredeyse sonuçta coin üretmek için elektirike ihtiyaç yokmu
ve venezuelalilarda bu coin madenciligini keşif eti orada elektirik yok paraya petrol ülkesi nede olsa
siz bir bitcoin üretmek için 2000 bin dolar elektirik parası verin adamlar 50 dolar bile vermiyor
bu coin madenciliğin böyle bir sorunu var balon dediklerinin nedeni bu yoksa teknoloji çok güzel ama bazı düzenlemelerin yapılaması kaçınılmaz eğer yapılmasa tümden bu iş biter FBI amerikadaki borsaları gözetim altına almış durumda btc e yaptıklarını onlarada yapacaklar yakında
kendi tahminimi yazıyorum
bu hafta pazartesinde cumaya kadar bitcoin değeri ve diğer coinlerin değeri muazam şekilde düşecek bütün coinlerin piyasa değeri 80 milayar ile 85 milar arası düşecek
hafta sonu 100 milyar doları zoruluyacak
30 eylülden sonra ise 50 ila 60 milyar dolar arası seyredecek