Bitcoin Forum
December 13, 2017, 06:02:04 AM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.15.1  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Dual Mining (Ethereum ve Decred)  (Read 581 times)
yenivera
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 294


📌 peerguess.com 📌


View Profile
August 31, 2017, 10:21:11 AM
 #1

Merhaba arkadaşlar, konuyu buraya mı açmam gerek emin olamadım.

Öncelikle dual minig yapmaya çalışıyorum. Suprnova ya kaydoldum. Worker tanımladım. Ayarları yaptım ama saki bir yerde hata var gibi. Bat dosyasını çalıştırdığımda mining yapıyor görünüyorum ama suprnova da dashboardıma baktığımda herhangi bir şey yansımıyor. My efficiency ve my hasrate 0 görünüyor. Bu durum normal mi acaba? Bana yardımcı olabilecek biri var mı?

Ekran görüntülerini de ekliyorum buraya

https://i.hizliresim.com/dG18br.jpg

https://i.hizliresim.com/Ak9nJr.jpg

1513144924
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1513144924

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1513144924
Reply with quote  #2

1513144924
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1513144924
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1513144924

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1513144924
Reply with quote  #2

1513144924
Report to moderator
1513144924
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1513144924

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1513144924
Reply with quote  #2

1513144924
Report to moderator
sonerbo
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 658


Spectiv VR Crowdsale: 12/08/17


View Profile
August 31, 2017, 06:53:58 PM
 #2

Merhaba arkadaşlar, konuyu buraya mı açmam gerek emin olamadım.

Öncelikle dual minig yapmaya çalışıyorum. Suprnova ya kaydoldum. Worker tanımladım. Ayarları yaptım ama saki bir yerde hata var gibi. Bat dosyasını çalıştırdığımda mining yapıyor görünüyorum ama suprnova da dashboardıma baktığımda herhangi bir şey yansımıyor. My efficiency ve my hasrate 0 görünüyor. Bu durum normal mi acaba? Bana yardımcı olabilecek biri var mı?

Ekran görüntülerini de ekliyorum buraya

https://i.hizliresim.com/dG18br.jpg

https://i.hizliresim.com/Ak9nJr.jpg

paylaştığın ekran görüntüsüne göre herşey normal. Her iki coinide başarı ile kazıyorsun . Gel gelelim çok düşük değerlerin olduğu için (Tek kart ) birşeyler görebilmen zaman alacaktır.


              ▄▄████████████▄▄             
          ▄███▀▀▀░░░░░░░░░░▀▀▀███▄▄         
       ▄██▀▀░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░▀██▄       
     ▄██▀░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░▀███     
   ▄██▀░░░░░░░░░░░░░░░▄▄▄▄▄█████████████▄   
  ▄██░░░░░░░░░░░▄▄█████████░░░░░░░░░░░░▀█▌ 
 ▐██░░░░░░░░▄█████▀▀▀▀▀▀▀▀▀████▄░░░░░░░░▀█▌
▐██░░░░░░▄███▀▀███████████████▀▀██▄░░░░░░██▌
████▄░░▄██▀███████▄██████▄████████▀██▄░░░▐██
██░▀████▀██████████████████████████████▄░░██
██░░░▀██▄█████████████████████████▄██▀▀██▄██
██▌░░░░▀███▄████████▀▀▀▀███████▄██▀░░░░░▀███
▐██░░░░░░░▀███▄▄███████████▄▄██▀▀░░░░░░░░██▌
 ▐██░░░░░░░░░░▀▀████████████▀░░░░░░░░░░░▄█▌
  ▀██▄▄▄▄▄▄▄▄▄████████▀▀▀░░░░░░░░░░░░░░▄█▌ 
   ▀███▀▀▀▀▀▀░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░▄██▀   
     ▀██▄░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░▄██▀     
       ▀███▄░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░▄▄██▀       
          ▀████▄▄░░░░░░░░░░▄▄▄███▀         
              ▀▀▀██████████▀▀▀             

     
                         [ Website ]                     
     
ysakay
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 210



View Profile
September 05, 2017, 11:28:29 PM
 #3

supernova dashboardı çok geç güncelliyor. Siteyi açınca 30-40 sn beklemek hatta sayfayı yenilemek  gerekiyor bazen. Ayrıca tek kart ile kazıyorsanız,eth değil music ya da ubiq,decred değil sia kazmanızı öneririm.

Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!