Bitcoin Forum
June 25, 2018, 01:26:46 AM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.16.1  [Torrent]. (New!)
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: [ANN] Mandarin - Ανταλλακτήριο που ελέγχεται από τον λαό! [ICO LIVE!]  (Read 310 times)
financial_analyst
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 278
Merit: 250


View Profile
August 31, 2017, 06:18:10 PM
 #1WebSiteTwitterFacebookYouTubeSlackTelegram

Λευκή Βίβλος (στα Αγγλικά)


Η ΑΡΧΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΝΟΜΙΣΜΑΤΩΝ (ΑΠΝ) ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΡΑ!


Τι είναι το Mandarin;


Το Mandarin είναι το πρώτο ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων που ελέγχεται από τον λαό. Διαιρείται σε 1.000.000 ειδικά νομίσματα.  100% των κερδών διανέμεται σε όλους τους κατόχους ειδικών νομισμάτων, σε οποιονδήποτε επιθυμεί να λαμβάνει τα δικό του μερίδιο. Οι βασικές αποφάσεις λαμβάνονται από τους κατόχους άνω των 10 ειδικών νομισμάτων, μέσω της χρήσης ενός συστήματος ψήφου και των έξυπνων συμβολαίων. Οι εισαγωγές νέων νομισμάτων στο ανταλλακτήριο, η επέκταση της λειτουργικότητάς του, η τροποποίηση των υπαρχουσών εγκαταστάσεων, συμπεριλαμβανομένων των τρόπων κατάθεσης, θα υλοποιηθούν μέσω ψηφοφορίας των κατόχων ειδικών νομισμάτων. Οι κορυφαίοι επενδυτές που κατέχουν πάνω από το 1% των ειδικών νομισμάτων, έχουν πρόσβαση στον πίνακα του διαχειριστή και σε εκτεταμένες στατιστικές.


Παρακολουθήστε το Βίντεό μας

Features:


Πληροφορίες για την ΑΠΝ:


Το MNT είναι ειδικό νόμισμα τύπου ERC20

Συνολικά ειδικά νομίσματα: 1.000.000 ειδικά νομίσματα Mandarin

Ειδικά νομίσματα που θα πωληθούν στην ΑΠΝ: 700.000 ειδικά νομίσματα Mandarin

Διάρκεια της ΑΠΝ: 31 ημέρες, από τις 29 Αυγούστου έως τις 29 Σεπτεμβρίου

Ανώτατο όριο: Ποσό ισοδύναμο με 70.000 ETH

Τιμή ανά νόμισμα: Υπολογίζεται δυναμικά με βάση το συνολικό ποσό των προμηθειών,
η υψηλότερη δυνατή τιμή είναι 10 ειδικά νομίσματα Mandarin ανά 1 Ethereum.
Περισσότερες πληροφορίες στη Λευκή Βίβλο (Αγγλική) ή στις συνήθεις ερωτήσεις.Οδικός χάρτης:Ομάδα:Βιογραφικά:

Πιοτρ Ορλώφ - Μαθηματικός 5ης γενιάς. Ως  υποστηρικτής του ελεύθερου Διαδικτύου και στην ηλικία των 13 ετών, δημιούργησε δέσμη εντολών ανιχνευτή torrent. Αργότερα απέκτησε ενδιαφέρον για τα παιχνίδια φυλλομετρητή, κάτι που τον οδήγησε στη δημιουργία υπηρεσίας πωλήσεων νομίσματος παιχνιδιού. Έμαθε για τα κρυπτονομίσματα το 2013, προσπαθώντας να τα αποκτήσει με τη διαδικασία της εξόρυξης, ο Πιοτρ τελικά αποφάσισε ότι τίποτα δεν είναι καλύτερο από την διαπραγμάτευση συναλλαγών και ασχολήθηκε με την ανάπτυξη μποτς διενέργειας συναλλαγών. Τώρα ο Πιοτρ είναι έτοιμος να μας εισάγει στον κόσμο του Mandarin.

Ο Σεργκέι Τσβέτκωφ έχει εκτενή εμπειρία στον τομέα της διατήρησης διακομιστών και της αποθήκευσης σε νέφη. Ως ειδικός στον τομέα αυτό, πιστεύει ότι δεν υπάρχει πιο σημαντικό πράγμα από την ασφάλεια, και ότι είναι καλύτερο να είμαστε καλυμμένοι από τους κινδύνους. Έχει εργαστεί στην βιομηχανία των δορυφορικών τηλεπικοινωνιών, ωστόσο όταν έμαθε για την τεχνολογία της αλυσίδας των μπλοκ, τα παράτησε όλα και έγινε ενθουσιώδης οπαδός των κρυπτονομισμάτων.

Η Κριστίνα Ζουράβλεβα είναι ψηφιακή γραφίστρια. Συμμετείχε σε διαγωνισμό για την Εταιρεία Yandex, σχεδιάζοντας κινητές εφαρμογές για ένα Έξυπνο Σπίτι. Στο έργο αυτό ήταν υπεύθυνη για την σχεδίαση της ιστοσελίδας και για την ταυτότητα της εμπορικής επωνυμίας.

Ο Ίλια Καρέτνικωφ είναι ειδικός στον τομέα της ασφάλειας της πληροφορίας. Έχει χρόνια εμπειρίας στον τομέα των περιβαλλόντων δοκιμής λογισμικού. Για κάποια περίοδο εργάστηκε στην Kaspersky Lab, μέχρι να εστιάσει την προσοχή του στην μελέτη των κρυπτονομισμάτων και των συστημάτων των αλυσίδων των μπλοκ.

Λι Γιανγκ - Ο Κινέζος προγραμματιστής που πέρασε όλη του τη ζωή στην Αμερική. Είναι μεγάλος υποστηρικτής της τεχνολογίας των αλυσίδων των μπλοκ από την αρχή της ανάπτυξης του bitcoin. Θεωρεί ότι τα κρυπτονομίσματα θα αλλάξουν τον κόσμο προς το καλύτερο.

Ο Ντμίτρι Ιβάνωφ είναι ειδικός στον τομέα της θεωρίας των παιγνίων και της ανάλυσης μετοχών. Ζει στην Ελβετία και εργαζόταν για πάνω από 6 χρόνια στην Bigpoint. Επί του παρόντος, μελετά τα χαρακτηριστικά μεταβλητότητας στην αγορά των κρυπτονομισμάτων.

Ο Άλφρεντ Πάτερσον αφιέρωσε τη ζωή του στην προώθηση των Προϊόντων στον τομέα των υψηλών τεχνολογιών και στην δημιουργία των επιχειρηματικών σχέσεων. Το μάρκετινγκ είναι το μέσο του. Δούλεψε στον τομέα των διαφημίσεων σε γίγαντες όπως η Mitsubishi, η Hewlett-Packard, η Western Digital.Συνήθεις ερωτήσεις

1. Γιατί χρειάζεστε ΑΠΝ;
Το ανταλλακτήριο δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς τα κατάλληλα κεφάλαια. Εκτός αυτού, αυτός είναι ένας εξαιρετικός τρόπος διανομής των ειδικών νομισμάτων στην κοινότητα.


2. Ποιο θα είναι το διαθέσιμο επίπεδο των διαπραγματεύσεων περιθωρίου;
Εξαρτάται από το ποσό των κεφαλαίων που συγκεντρώθηκαν κατά τη διάρκεια της ΑΠΝ. Για αρχή στοχεύουμε στο x2, ωστόσο μπορεί να αυξηθεί στο x2.5.


3. Μπορούμε να υποθέσουμε ότι έχετε ένα αποκεντρωμένο ανταλλακτήριο;
Όχι ακριβώς. Σήμερα είναι της μόδας να ονομάζουμε οτιδήποτε «αποκεντρωμένο», χωρίς να γνωρίζουμε σε ποιους τομείς χρειάζεται η αποκέντρωση και σε ποιους, όχι. Τα ανταλλακτήρια αυτά δεν μπορούν να λειτουργήσουν με παραστατικά νομίσματα (fiat). Για αυτόν τον λόγο, επί του παρόντος δεν χρειάζονται. Έχουμε ένα ανταλλακτήριο διαμοιραζόμενου ελέγχου.


4. Πώς θα διασφαλίσετε την ασφάλεια των δεδομένων και των χρημάτων;
Με αυτόματα ημερήσια αντίγραφα ασφαλείας στο αυτοσυντασσόμενο νέφος. Τα αποθηκευτικά δεδομένα των αντιγράφων ασφαλείας εγκαθίστανται σε 5 τοποθεσίες ανά τον κόσμο. Η ασφάλεια των κεφαλαίων που βρίσκονται σε εν ψυχρώ αποθήκευση θα εξαρτάται από την τεχνολογία. Η μεταφορά των ειδικών νομισμάτων Mandarin θα είναι αδύνατη χωρίς την έγκριση των κατόχων άνω του 35% των νομισμάτων.


5. Και τι γίνεται με την διανομή των κερδών;
100% των κερδών που λαμβάνονται από τις διαπραγματεύσεις συναλλαγών θα διανεμηθούν σε όλους τους κατόχους των νομισμάτων. Καθώς το 20% των ειδικών νομισμάτων είναι στα χέρια της διοίκησης, το 1/5 των κερδών, αντίστοιχα, παραμένει στον ισολογισμό του ανταλλακτηρίου. Τα  υπόλοιπα κέρδη θα μεταφέρονται στο υπόλοιπο των επενδυτών (και των συμμετεχόντων στην εκστρατεία των αμοιβών), κατά πάσα πιθανότητα, κάθε Τρίτη.


6. Πώς θα προστατεύετε την κοινότητα από μεγάλους επενδυτές που θα προσέλθουν στην ΑΠΝ και θα αγοράσουν μέχρι 500.001 από τα ειδικά σας νομίσματα, και στη συνέχεια θα ασκήσουν από μόνοι τους την «ισχύ του λαού»;
Ο μέγιστος δυνατός αριθμός των ειδικών νομισμάτων είναι 3% του συνολικού αριθμού ανά επενδυτή (30.000 ειδικά νομίσματα).


7. Ποια είναι η τιμή 1 ειδικού νομίσματος;
Έχουμε ένα πραγματικά περίπλοκο σύστημα δυναμικής τιμολόγησης.
Η τελική τιμή θα υπολογιστεί κατά την ολοκλήρωση της ΑΠΝ, ανάλογα με το συνολικό ποσό των προμηθειών, το Ανώτατο όριο (ανώτατο ποσό χρηματοδότησης): 70.000 Eth (ή $21 εκατομμύρια, για τον υπολογισμό, η τιμή είναι $300 ανά 1 ether). Αντίστοιχα, η μέγιστη δυνατή τιμή 1 Mandarin είναι 0,1 ether.  Αν, ωστόσο, συγκεντρωθεί μικρότερο ποσό, η τιμή του ειδικού νομίσματος θα είναι χαμηλότερη.
Για παράδειγμα, εάν το συνολικό ποσό της συμμετοχικής χρηματοδότησης είναι $7.000.000: Έχουμε 3 περιόδους μπόνους, στην πρώτη περίοδο (3 ημέρες) υπάρχει μπόνους 25%, στην δεύτερη περίοδο (14 ημέρες) μπόνους 10%, στην τρίτη περίοδο (14 ημέρες), μπόνους 0%.
Εάν, αντίστοιχα, κάνατε δωρεά στην πρώτη περίοδο, η τιμή 1 Mandarin θα είναι για εσάς $7.5, $9 για την δεύτερη περίοδο και $10 για την τρίτη.  Υπάρχει τύπος υπολογισμού της τιμής στην λευκή μας βίβλο. Θα προσθέσουμε πληροφορίες για αυτό το ζήτημα στις συνήθεις ερωτήσεις. Είναι σαφές ότι ο δημιουργός του έργου μας είναι μαθηματικός και δεν αρκείται καθόλου στα εύκολα.***
1529890006
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1529890006

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1529890006
Reply with quote  #2

1529890006
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
financial_analyst
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 278
Merit: 250


View Profile
September 04, 2017, 09:22:57 PM
 #2

Διαθέσιμη η ελληνική έκδοση της Λευκής Βίβλου!
financial_analyst
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 278
Merit: 250


View Profile
September 29, 2017, 03:31:02 PM
 #3

4 ώρες ακόμα μέχρι την ολοκλήρωση της ΑΠΝ!

financial_analyst
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 278
Merit: 250


View Profile
September 29, 2017, 07:22:07 PM
 #4

Αγαπητοί φίλοι!

Ετοιμάζουμε, επί του παρόντος, για λανσάρισμα την έκδοση Alpha του ανταλλακτηρίου μας. Εργαζόμαστε σχεδόν 24 ώρες την ημέρα. Θα ανακοινωθεί σύντομα!

Μπορείτε να δείτε τον σχεδιασμό της δοκιμαστικής έκδοσης για να μην βαριέστε: http://demo.mandarin.top

Μπορείτε να κάνετε κλικ σε κουμπιά, να δείτε τον προσωπικό σας λογαριασμό, τον πίνακα ψήφων, τα υπόλοιπα και την σελίδα ασφαλείας, με διαφορετικά θέματα χρωμάτων (στην έκδοση alpha θα υπάρχει επίσης επιλογή αλλαγής του χρώματος)

Μερικά στιγμιότυπα οθόνης:
Μείνανε μόνο μερικά λεπτά πριν την ολοκλήρωση της ΑΠΝ μας. Έχουμε συγκεντρώσει περίπου $ 1.345.000. Τα κεφάλαια αυτά είναι παραπάνω από επαρκή για το επιτυχές λανσάρισμα του έργου μας, ωστόσο δεν θα υπάρχει υψηλό επίπεδο συναλλαγών περιθωρίου.

https://mandarin.top

Η εκστρατεία υπογραφών ολοκληρώθηκε, μπορείτε να διαγράψετε τις υπογραφές. Προς το παρόν, τα βραβεία υπολογίζονται σε ειδικά νομίσματα. Τα ειδικά νομίσματα θα μεταφερθούν, όπως σας υποσχεθήκαμε, την 1η Οκτωβρίου. Διαβεβαιώστε ότι τα πορτοφόλια σας σε ETH είναι σωστά στους πίνακες αμοιβών.
Με εκτίμηση, μείνετε μαζί μας!
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!