radnom
Sr. Member
Activity: 616
Merit: 251
Blockchain Marketing: tokensuite.io
|
|
September 04, 2017, 12:27:43 PM |
|
Kahrolsun o çinliler ve haberleri boyle düşüşmü olur kasamda 1 btc uçmuş gitmiş artık nasıl toparlayacaksak çok pis girmiş yine 4800 de çıkacaktım ben tethere geçecektim kendıme söz vermiştim hep tenx çok düştü diye bozdurmadıgımdan boyle oldu
Benim blockfolio'yu gecirsen herhalde kalp kirizi gecirirsin. Cok heyecan yapiyorsunuz, sabir bu piyasanin en onemli faktoru. Burada ben dahil bircok kisi de havadan bir ton para kazandi. Var Misin Yok Musun'da sahip olmadigi para icin aglayan tiplere donuyoruz sonra.
|
|
|
|
cripton
|
|
September 04, 2017, 12:39:42 PM |
|
her tarafta ico reklami . eskiden merak edip bakiyordum simdi hangi birine bakicam sasirdim. ama daha hic birine katilmadim. o da olur bu gidisle.
|
|
|
|
|
kurt86
Newbie
Activity: 10
Merit: 0
|
|
September 04, 2017, 01:06:10 PM |
|
Açıkça söylemek istiyorum ben ICO'ların çoğuna inanmıyorum. Vaat ettiklerine kendilerinin de inandığını sanmıyorum. Geçenlerde monetha'ya girecektim. Bir çok kişi gibi giremedim, girseydim de inandığım için değil değerleneceği için girecektim. Reel bir değer kazanacağını düşünmüyorum. Sadece pump olacaktır. ICO işini sulandıranlar da var. Eve televizyon alacağız falan diyorlar. Linkini bulamadım, bakmıştım bir ara.
|
|
|
|
ferhat1242
Sr. Member
Activity: 672
Merit: 277
CAT.EX Exchange
|
|
September 04, 2017, 01:17:52 PM |
|
7000$ içeri girdim .@@ Sokacam şu çekik gözlü çinli piclere bir huzur verin amcuğlar .@@
|
|
|
|
Aqualung89
|
|
September 04, 2017, 01:23:46 PM |
|
Evet arkadaşlar yine girdi ico miko derken harika bir kazık soktular,zaten düşmüş olan piyasa resmen perişan oldu çinliler bu piyasayı bu kadar mahvedebiliyorlar demek ki daha önceden de btc yasaklandı diye bunu yapmışlardı
Toparlanır tekrardan parası olanlar için alttan almak için güzel bir zaman dilimi bana göre. Ama benim içinde bu durum kötü oldu bir değişiklik yapacakken tepe taklak ettiler onlara nedesek boş arkadaş.
|
|
|
|
iktisatci
Member
Activity: 112
Merit: 10
|
|
September 04, 2017, 02:19:00 PM |
|
Valla zil takıp oynasak yeridir. Zaten sırf bu ICO çılgınlığına piyasa bir türlü toparlayamıyordu. Herkes kendini bağlıyor bir ICO ya varsa yoksa ICO , sonra 3 ay bekle. piyasada yaprak kımıldamasın. Yahu yapmasınlar demiyoruz. Hobi olarak yine yapsınlar. Piyasanın canlandığını görebiliriz bu hamleden sonra. En azından var olanların değeri yükselir. Aynı şeyi 5 defa 10 defa yapıyorlardı. Dolar bazında 2k kadar girdi banada. BTC olarak bu sisli havada güzel bir kar bıraktı. Hemen hemen tüm altcoinler 5 dakika içerisinde %10 - 12 lik makasa girdi.
|
in cryptography we trust
|
|
|
kriptom
|
|
September 04, 2017, 03:36:30 PM |
|
|
|
|
|
hiburak
|
|
September 04, 2017, 04:38:39 PM |
|
Çin kararının uzun vade için olumlu olduğunu düşünsemde kısa vadede hepimizi zarara soktuğu muhakkak.
Asıl problem ise icoların yatırımcıları önemsemeden toplamaları gerekenden daha fazla para toplamaya çalışmaları.
Bir çok ico tokeni başlangıçta tokenlerinin önemli kısmını erişime açmadıkları için fiyat olarak yükselişe geçiyorlar. Genelde 1 sene olan bu vesting dönemi sona erince, bu tokenler proje takımı vs tarafından erişilebilir olacaklar, ve asıl satış dalgası ondan sonra başlayacak. Yani önümüzdeki sene.
Ico ile bütün tokenleri serbest piyasadan satarak kazanacakları paranın bilmem kaç katı parayı topladıkları gibi, tokenlerinde çoğunu ellerinde tutuyor bu şerefsizler.
Tabi bu durum yatırımcı için çok ama çok büyük bir risk, çünkü bu projelerin kendilerini çevirecek başka bir gelirleri yok, tamamen spekülasyonlara bağlı olarak değerlerini arttırıyorlar.
Bu saatten sonra yapacak bir şey yok, yatırımımızın çoğunu btc olarak saklamalı ve bir ico'ya gireceksek çok daha fazla dikkatli olmalı, hırsımıza yenik düşmemeliyiz.
|
|
|
|
ap3311
|
|
September 04, 2017, 04:44:35 PM |
|
ulan diyorum bende ne oluyor piyasaya 2 gündür. hep bu çinlilerden işte adamlar piyasanın içine ettiler deyim yerindeyse. nüfus bazli bakildiginda ve tabi ki katilimci olarakta düşünüldüğünde ki dolar bazlı bile baksaniz dünya likidetesinin en fazla oldugu ülke zaten çin. e böyle bir ekonomi ortaminada yön vermeleri gayet doğal tabi. milleti güldürdüler bikaç ico cikardilar çatir çatir da pumpladilar şimdi de çakişa geçtiler. hükümet mi destekledi acaba bu tarz bir ortami yada onlarmi yaptiriyor emin değilim. fakat cok ilginç şeyler oluyor bikaç gündür. starbase erteleme karari aldi ico yu çin hükümetine bagladi bu olayida yasak getirildiği için ve bizde destekliyoruz bu karari felan dediler. ulan nasil iş bu niye ico cikariyosun o zaman devlet karar almiş girmesinler diye adamlar da erteleme karari aldik bizde destekliyoruz bu karari diyor şaka gibiler.
|
|
|
|
thefunkybits
Legendary
Activity: 1218
Merit: 1000
|
|
September 04, 2017, 05:07:36 PM |
|
Çin için ico çışgınlığı devam etmeyecek galiba , adamlar tüm piyasanın .koydu resmen ya kol gibi zarardayız yeminediyorum çok fena saplandık.inşallah tez zamanda toparlar piyasada bu gerginlikten kurtuluruz.anlamadığım adamlar icoyu yasakladı ama halihazırda icosu yapılmış olan coinlerde çakıldı bunun sebebi nedir?
|
|
|
|
suram
|
|
September 04, 2017, 05:24:06 PM |
|
ICO çılgınlığı zaten bitti şimdi sadece bir kaç proje para toplayabiliyor onlarda ilerde batarsa millet akıllanır.
|
ADVERTISEMENT SPACE FOR RENT, PM
|
|
|
Dr.Cocktail
|
|
September 04, 2017, 05:31:21 PM |
|
Çin umarım bu kararını yeniden gözden geçirir.Piyasalar gerçekten kan ağlıyor şuan. Kasım ayındaki fork söylentiside iyice artarsa bu düşüşün oranı daha fazla olabilir diye düşünüyorum
|
|
|
|
Bitcoin-Turkiye
|
|
September 04, 2017, 05:40:08 PM |
|
heh açtın konuyu, çin ne düşündüğünü gayet net bir şekilde söyledi , yassak
|
Turkey Asic miner Best Seller Telegram @Miningci
|
|
|
mhanbostanci
Legendary
Activity: 3262
Merit: 1543
|
|
September 04, 2017, 05:45:52 PM |
|
Makul mantıklı hemen her ICO illaki yatırımcısına kazandıyor. Kimisi 10 katlıyor kimisi 2 katlıyor. Kripto para uzayı büyüdükçe gelen paranın bir şekilde bu uzayda kalabilmesi için bu ICO lara ihtiyaç var. Artık bu gün itibariyle bitcoin sadece reel paradan bu uzaya geçiş için kullanılan bir araç haline geldi. ICO lar için bu uzaya gelindiği iddiası bence pek fazla iddialı.
|
|
|
|
bitkolik
|
|
September 04, 2017, 07:52:04 PM |
|
Baslik sahibinin gozu aydin Cin bitirdi icolari malumunuz bu dalga ruslara da sicrarsa yandigimizin resmidir. Cogumuz icolardan nemalaniyoruz. Icolar kripto dunyasini besliyor bence. Icolarin sonunun gelmesi demek bu sektorun buyuk yara almasi demek. Bakalim bu cin dalgasi nelere sebep olacak. Nakite gectim izliyorum.
|
|
|
|
Osmanli42
Sr. Member
Activity: 434
Merit: 250
★YoBit.Net★ 1400+ Coins Exchange
|
|
September 04, 2017, 08:14:16 PM |
|
Bir de demezler mi bitcoine kimse birşey yapamaz diye 😏 Bir-iki büyük devletin ambargosuna bakar. Sadece icoları yasakladılar bu kadar düşüş oldu.
|
yobit.net is banned from signatures
|
|
|
AztecGoldHero
|
|
September 04, 2017, 08:58:15 PM |
|
çin kararı bence olumlu. saçma sapan bır dunya ıco var. tuvalete gıdıcem dıye ıco cıkartacak adamler nerdeyse. her yer ıco kaynıyor. adam akıllı projeler cıkartırlar bundan sonra.
|
|
|
|
kcopcu
Newbie
Activity: 23
Merit: 0
|
|
September 04, 2017, 08:59:46 PM |
|
Kolay kolay bitmeyecek bence , çünkü bu ekosisteme giren her yeni kişi bu sistemden en hızlı para kazanmanın en kolay yolunun ICO'lar olduğunu biliyor
|
|
|
|
beatecoin
|
|
September 04, 2017, 10:54:29 PM |
|
Icolar bitmeyecektir azalarak devam edecektir. Önemli olan gerçekten özgün yenilikçi projeleri bulabilmek. Bu işi gerçekten hakkıyla yapan projeler gibi sadece para toplama amaçlı projeler de var. Hakkını veren projeleri bulduğunuz sürece para kazandıran icolar daha uzun süre olacaktır
|
|
|
|
|