jeda2000
|
|
March 07, 2018, 08:46:09 PM |
|
ICO benim şuan için çok işime geliyor ıco demek imza demek. Ayrıca dağıtım işlerinede biraz dikkat etseler artık iyi olur. Ponziler dahi para topluyor sağlam icolar falan daha çok yol alır bence.
|
|
|
|
beynimtok
Member
Activity: 280
Merit: 10
|
|
March 07, 2018, 10:42:27 PM |
|
ICO çılgınlığı ancak ve ancak airdrop çılgınlığı bitince bitecek usta onun harici zor be.
|
|
|
|
Laedri
Newbie
Activity: 98
Merit: 0
|
|
March 08, 2018, 06:55:50 AM |
|
ICO'lar bu sene silkelenme yaşar. Seneye doğru dürüst bir şey sunamayan proceci kalmaz ortalıkta.
|
|
|
|
Zagor Tenay
Member
Activity: 196
Merit: 11
|
|
March 08, 2018, 02:09:02 PM |
|
Icolar tam gaz çalışmalara devam ediyor bırakalım sayısı çok olmaya devam etsin eleştirmeye gerek yok talep gören sağlam olan piyasada tutunur geriye kalanlar silinmeye mahkum. Kalanlar pazara büyük katkı verecek.
|
|
|
|
HSYNTKN
Member
Activity: 336
Merit: 17
|
|
March 11, 2018, 06:22:56 PM |
|
Bu çılgınlık kolay kolay bitmez. Gün geçmiyor ki yeni coin çıkmasın. Her gün yeni yeni coinler üretiliyor icolar yapılıyor. Tabi bunların arasında scamlari da çıkıyor. Kripto dünyası bitmediği surece böyle devam eder çılgınlık.
|
|
|
|
saulzaents
|
|
March 11, 2018, 06:38:39 PM |
|
arkadaş son 4-5 mesaja bakiyorum alakasiz o kadar çok şey yaziliyor ki anladik da mesaj atacaksiniz imzadasiniz felan da bu imzalarında yokmu karakter limiti minimum hedef kelime sayısı felan. dolduruyorsunuz bide onları saydırabiliyosunuz valla helal olsun. ico cilginligi daha cok devam eder diyim kestirip atmakta nedir yaziyosaniz doğru düzgün şeyler yazin okuyoruz arada bişeye değsin bari. iyice bitti forum ben bu yöneticilerin yerinde olcam alayına translate yapiştir geç sonra minimum karakter limitinden.
|
|
|
|
cryptobaro
Full Member
Activity: 1120
Merit: 200
Turkish Translator
|
|
March 11, 2018, 06:41:45 PM |
|
Piyasa öyle sıkıcı ki son 2-3 aydır, e haliyle millet nereye saracağını şaşırdı. Day trade yapmak imkansızlaştı, kestiremiyoruz ne olacağını. ICOlar bountyler derken en azından zaman geçirip kazanç sağlamaya çalışıyoruz..
|
|
|
|
trako
|
|
March 11, 2018, 07:10:12 PM |
|
geçen yıl %47 başarız olduğunu göz önünde bulıundurursak ya sabit kalır bu oran ya da artış gösterir. piyasadaki açığı kapatan çok ico var bir süre sonra ihtiyaç bitecek. gereksiz icolar artacak. benim tahminim minimum 1 yıl daha devam eder. maksimum da 1.5 yıl. sonra bu kadar ico çıkmaz. zaten kısıtlama geliyor sürekli.
|
|
|
|
edora
|
|
March 11, 2018, 07:12:50 PM |
|
icolar neden cilginlik olsun ki. cilgin olan bilincsiz yatirimcilar. yoksa gayet iyi projeler cikiyor ve piyasa gercekten buyuyor icolar sayesinde. asla son bulmayacak bir sey icolar. ileride belki formati degisir ama her zaman varolacaklar
|
|
|
|
tendor
|
|
March 11, 2018, 07:16:49 PM |
|
icolarin cogu uzun vadede basarisiz olsada tokenlari piyasada islem gormeye devam ediyor. bu acidan baktigimizda piyasaya yon verdiklerini soyleyebiliriz. ayrica riski seven bir kesim oldugunu unutmayalim. sadece ico yatirimi yapan insanlar var.
|
|
|
|
Sundiego
Newbie
Activity: 274
Merit: 0
|
|
March 11, 2018, 07:37:50 PM |
|
İco çılgınlığının bitmesi çok zor, ilerde kötü projeler yüzünden aldıkları yatırımlar azalacaktır en fazla.
|
|
|
|
cabbarlana
Full Member
Activity: 448
Merit: 100
send and receive money instantly, w/no hidden cost
|
|
March 11, 2018, 09:24:06 PM |
|
ICO'lar 2018 in ortalarına kadar böyle devam eder belki ama scamların önüne geçmek için etkili bir denetim mekanizması kaçınılmaz olacak gibi görünüyor.
|
|
|
|
kschneezy
|
|
March 11, 2018, 10:08:41 PM |
|
Hiç ihtiyaç olmadığı halde hergün benzer veya neredeyse aynı projelerin türeyip piyasaya girmeye çalıştığını düşünürsek evet olay bir nevi çılgınlığa döndü. Ancak bu en fazla 1 yıl daha böyle sürer gider, piyasada bir doyum noktasına ulaşılır ve sonrasında ancak gerçekten bir işe yarayan sağlam Icolar geriye kalır.
|
|
|
|
coinpool_de
|
|
March 11, 2018, 10:23:38 PM |
|
Piyasaya yeterli ilgi ve sirkülasyon olduğu sürece bir müddet daha devam edecek gibi duruyor. Ama şuna ben de katılıyorum gerçekten bunun otomatik bir sınırı olacak zaten o saatten sonra baki kalanların asıl güzel işler olduğunu bileceğiz.
|
|
|
|
xumit
|
|
April 13, 2018, 04:40:20 PM |
|
Ico cılgınlıgının sonu gelicegini sanmıyorum acıkcası yenı cıkacak coın cok var %60 nınında ıcosu ıyı verdıklerı para vs
|
|
|
|
krm4700
|
|
April 13, 2018, 05:00:15 PM |
|
benim fikrime göre bu ico çılgınlığı ve inanılmaz derecedeki çok coin çeşidini biraz yavaşlatmak için düşüş yaşandı.
|
|
|
|
enfarktus
|
|
April 13, 2018, 06:05:05 PM |
|
Adamlar bizim paramızla proje geliştirip şanslarını deniyor, onlar için hiçbir riski yok! Kazanma ihtimaliyle tüm riski alan bizleriz. Proje gerçekleşse de gerçekleşmese de adamlar zaten köşe oluyor. Şimdi sormak istiyorum böyle bir düzende icolar neden bitsin?
|
|
|
|
crazy1204
|
|
April 13, 2018, 06:09:05 PM |
|
Adamlar bizim paramızla proje geliştirip şanslarını deniyor, onlar için hiçbir riski yok! Kazanma ihtimaliyle tüm riski alan bizleriz. Proje gerçekleşse de gerçekleşmese de adamlar zaten köşe oluyor. Şimdi sormak istiyorum böyle bir düzende icolar neden bitsin?
Kelimelerinin sonuna kadar katılıyorum hocam.Adamlar gerçekten bizim paralarımızla köşe oluyorlar proje tutsa da tutmasa da dediğin gibi icolar bitmez bir biz ico yapamadık güzel
|
|
|
|
pokeviktor
Sr. Member
Activity: 562
Merit: 251
ALCEDO
|
|
April 13, 2018, 06:47:12 PM |
|
ICO çılgınlığı sonsuza dek sürecek gibi geliyor bazen, çalışmak için kampanya seçerken bolluktan başım dönüyor ve her gün yenilerini görüyorum. ICOlara karşı değilim elbette, zaten çalışan ya da çalışmaya niyetli olanlarını bulmaya çalışıyorum.
|
|
|
|
CEPNIBEY
|
|
April 13, 2018, 07:02:12 PM |
|
Vitalik icolarla alakalı olarak bir güncelleme getirecekti diye biliyorum. Özellikle icolarin topladığı etherleri satması eth fiyatını etkiliyor
|
|
|
|
|