marpaci (OP)
|
|
September 08, 2017, 12:18:26 PM |
|
Arkadaşlar bu site şimdilik şaibeli görünüyor. Riske girip girmemek sizin bileceğiniz iş. Ben şöyle yaptım. Nasıl davranacağınıza kararı siz verin... Eski hesabıma ulaşabilmek için, mew adresimi yeniden import etmem ve dolayısıyla private key i yeniden girmem gerekiyordu. Bu yüzden yeni bir mew adresi aldım. Eskisindeki bakiyeyi buraya aktardım. Sadece aktarımlar için 0.02 eth bıraktım. etherdelta.com adresine girip import ettim. Ve evet, dün akşam bıraktığım bakiye orada duruyor. Ama şu an güvenim yok. Bu yüzden ne var ne yoksa çekip yeni adrese aktaracağım. bir kaç gün gelişmelere bakacağım...
sizin yaptığınız gibi mew e aktarım yaptım şu an bir sıkıntı çıkmadan halloldu. Teşekkürler fikriniz için Bence, etherdeltada kullandığınız mew adresinde de tutmayın. Neticede private keyi girdik. Eğer site bir tuzaksa private key ellerinde demektir. Yukarıda açıkladığım gibi, yeni bir mew adresi açıp, bakiyemi oraya aktardım ben. Sadece transfer yapabilecek kadar küçük miktarda eth ve bir kaç dolarlık tokenleri bıraktım. En az 3-4 gün sadece izlerim, işlem yapmam. Sonrasında neyin ne olduğu ortaya çıkar zaten.
|
|
|
|
marpaci (OP)
|
|
September 08, 2017, 12:45:52 PM |
|
Yahu o kadar uğraştık. Yeni mew adresi al, önce eskisiyle gir, her şeyi çek, sonra yeni adrese aktar vs vs. Şimdi de site açılmış Eski adresiyle çalışıyor.
|
|
|
|
Byakuya
|
|
September 08, 2017, 01:39:02 PM |
|
etherdelta'yı bilmiyorum da bu yunbi denen çin sitesinde herşey sudan ucuz bu arada hayırlı olsun başlık firstblood %50 dumpingli satılıyor. neo'da bittrex ile 7 dolar fark var. Heriflerde uzaylı gibi rakamlar var. kimseyi iplemiyorlar geel watandaaş geeeelll hocam ben de baktım herşey çok ucuz bitcoin de 300 dolar daha ucuz ancak çinden yuanla almadıktan sonra kazanç olmaz zaten bitcoin gönderip alıyorsun bitcoin orda değersiz. Ancak bazı coinlerde daha fazla fark var mesela sc yüzde 12 13 ucuz bitcoin yüzde 8 ucuz o aradaki yüzde 5 ile arbitraj yapabilir yapmak isteyen varsa ben pek güvenemedim deymez uğraştığına.
|
|
|
|
PHI1618
Legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
|
|
September 10, 2017, 08:22:52 AM |
|
Adam akıllı bir borsaya ne zaman giriş yapacaklar acaba? Bu etherdelta'da işlem yapmak tam bir işkence alım emri verdim biraz düşmesi lazım alabilmem için bakalım.
Kesinlikle katılıyorum. Etherdelta bildiğiniz işkence. Mew'den gönderiyorsun, sonra yeniden deposit yapıyorsun. Çekeceğin zaman 2 kere withdraw falan. Karmaşık bir süreç. alım satım için etherdelta çok riskli. bittrex poloneix vey diğer büyük borsalara girmeden çok spekülatif şekilde alım satımlar oluyor. bir anda parayı 2ye de katlayabilirsiniz. yarısını da kaybedebilirsiniz. fazla uğraşmamak lazım bence pek bilinmiyorsa. Ben sadece almak için kullandım epey uğraştım. Al sat yapmak için baya uğraşmak lazım
|
"Damnant quod non intelligunt." Anlamadıkları şeyi suçlarlar. BTC
|
|
|
marpaci (OP)
|
|
September 10, 2017, 02:46:27 PM |
|
Ben az miktarda alım da satım da yapıyorum. Ayrı bir havası var oranın.
|
|
|
|
PHI1618
Legendary
|
|
September 10, 2017, 02:49:33 PM |
|
Ben az miktarda alım da satım da yapıyorum. Ayrı bir havası var oranın.
Bi etherdelta kullanım rehberi lazım
|
|
|
|
bitpazari
|
|
September 10, 2017, 03:01:07 PM |
|
Site çöküp duruyor bende kendi sitemi yaptım isteyen olursa kullansın birebir aynı kodları kullanıyorum verilerde aynı. https://ether.trade
|
|
|
|
AMD FTW
Sr. Member
Activity: 317
Merit: 250
GET IN - Smart Ticket Protocol - Live in market!
|
|
September 10, 2017, 03:33:39 PM |
|
Metamask ile beraber kullanırken her işlemde çift tx oluşturuyor biri onaylanıyor diğerinin fee'si yanıyor. Bu sorunu başka yaşayan varmı fee yetiştiremiyorum direk private keyimide vermek istemiyorum.
|
|
|
|
Lethapudi
|
|
September 10, 2017, 03:34:59 PM |
|
Site çöküp duruyor bende kendi sitemi yaptım isteyen olursa kullansın birebir aynı kodları kullanıyorum verilerde aynı. https://ether.tradehacım sen ciddi misin xd
|
|
|
|
|
ConspiracyCoin
|
|
September 10, 2017, 04:41:25 PM |
|
Daha önce zar zor da olsa alım yapıyordum ama bu sefer nedense monetha alacaktım alımı yapamadım emri veriyorum order da gözükmüyor ben de sinirlendim hacmi düşükte olsa mercatoxtan aldım.
|
|
|
|
turquaise
|
|
September 10, 2017, 05:36:09 PM |
|
senin site baya baya hızlı normal etherdeltadan vay anasını. oradaki orderlarda nasıl işlem yapıyoruz acaba burası üstünden sıkıntı çıkmasın?
|
|
|
|
bitpazari
|
|
September 10, 2017, 06:01:53 PM |
|
senin site baya baya hızlı normal etherdeltadan vay anasını. oradaki orderlarda nasıl işlem yapıyoruz acaba burası üstünden sıkıntı çıkmasın? Yoğunluktan dolayı server zorlanıyor galiba. Ayarları da tam yapamamış gibi. Sıkıntı çıkacağını sanmıyorum kontrollerini yaptım işim de bitti. Siz yine ne olur ne olmaz küçük işlemler yapın sonra gerekli kontrolleri sağlayın.
|
|
|
|
turquaise
|
|
September 10, 2017, 06:06:18 PM |
|
elinize sağlık hocam güzel olmuş.
|
|
|
|
PHI1618
Legendary
|
|
September 10, 2017, 06:28:29 PM |
|
Site çöküp duruyor bende kendi sitemi yaptım isteyen olursa kullansın birebir aynı kodları kullanıyorum verilerde aynı. https://ether.tradeÇok iyiymiş
|
|
|
|
|
hidrocop
|
|
September 11, 2017, 06:49:15 AM |
|
Valla helal olsun güzel birşey yapmışsın hocam eline sağlık ama nasıl oluyor bu her isteyen bu şekilde kopya site yapabiliyorsa vay halimize ortalıkta sahte siteler dolaşır zaten suistimale açık bir platform kripto para alemi
|
|
|
|
bitpazari
|
|
September 11, 2017, 07:24:00 AM |
|
Valla helal olsun güzel birşey yapmışsın hocam eline sağlık ama nasıl oluyor bu her isteyen bu şekilde kopya site yapabiliyorsa vay halimize ortalıkta sahte siteler dolaşır zaten suistimale açık bir platform kripto para alemi Evet açık kaynak kodlu olduğu için herkes bu şekil site açabiliyor. Başka sitelerdeki istekleri engelleyebilirler galiba emin değilim. Deneme amaçlı kurmuştum sonra baktım kendi sitesinden giremiyorum benim kurduğum zor bela olsa da açıyordu bende kalsın dedim bir işe yararsa memnun olurum. Sonuçta ana siteye de ne kadar güvenebiliriz bir kişi uğraşıyor gibi, istese paraları kaldıramaz mı?
|
|
|
|
marpaci (OP)
|
|
September 11, 2017, 02:32:25 PM |
|
Metamask ile beraber kullanırken her işlemde çift tx oluşturuyor biri onaylanıyor diğerinin fee'si yanıyor. Bu sorunu başka yaşayan varmı fee yetiştiremiyorum direk private keyimide vermek istemiyorum.
Ben de metamask kullanamadım. Uzantısını indirmiştim chrome için ama bi açtım baktım, çok anlaşılır gelmedi, uğraşmadım. Sizce kullanımı kolay mı, denemeye değer mi? Ben private keyi verdim mecburen. Ama o cüzdanda çok fazla şey bulundurmuyorum noolur noolmaz diye. Bu sefer de 2 ayrı aktarım oluyor ve dediğiniz gibi habire fee ödeniyor...
|
|
|
|
kim-yon
|
|
September 27, 2017, 02:57:23 PM |
|
Umarım bir sıkıntı yoktur . "404 page not found" yazısını gördüğümde bir hack olayı falan sandım . Bari anasayfaya "bakımdayız" falan yazsalardı.
|
|
|
|
|