Bitcoin Forum
November 18, 2017, 11:48:33 PM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.15.1  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Stratum Connection Interrupted  (Read 1224 times)
The Goat Master
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 588



View Profile
May 24, 2013, 09:46:57 PM
 #1

Stratum connection to pool 0: interrupted

This keeps showing up on my cgminer, is that supposed to happen?

           ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
       ▄▄█▀▀ ▄▄▄▄▄▄▄▄▄ ▀▀█▄▄
     ▄█▀ ▄▄█████████████▄▄ ▀█▄

    █▀ ▄███████▀   ▀███████▄ ▀█
   █ ▄████████▀     ▀████████▄ █
  █ ▄████████▀       ▀████████▄ █

 █ ▄████████▀    █    ▀████████▄ █
▄▀▄█████        ▄█▄        █████▄▀▄
█ ██████▀▀▀     ███     ▀▀▀██████ █

█ ██████▄▄     ▄███▄     ▄▄██████ █
█ ███████▀     ▀▀▀▀▀     ▀███████ █
▀▄▀█████▀                 ▀█████▀▄▀

 █ ▀███▀      ▄▄▄▄▄▄▄      ▀███▀ █
  █ ▀██      █████████      ██▀ █
   █ ▀██▄  ▄███████████▄  ▄██▀ █

    █▄ ▀███████████████████▀ ▄█
     ▀█▄ ▀▀█████████████▀▀ ▄█▀

       ▀▀█▄▄ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀ ▄▄█▀▀
           ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀
AppCoins










.
0WHITEPAPER0
.
0CROWDSALE0
1511048913
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1511048913

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1511048913
Reply with quote  #2

1511048913
Report to moderator
A blockchain platform for effective freelancing
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1511048913
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1511048913

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1511048913
Reply with quote  #2

1511048913
Report to moderator
1511048913
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1511048913

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1511048913
Reply with quote  #2

1511048913
Report to moderator
Kaepora
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 42



View Profile
May 26, 2013, 03:56:29 AM
 #2

Stratum connection to pool 0: interrupted

This keeps showing up on my cgminer, is that supposed to happen?

It literally means it disconnected as in the connection was interrupted.

Cant decide what to mine? Check here: http://www.wheretomine.com/
LTC & BTC Profit Calculator: http://ltc.kattare.com/calc.php | Coin to Coin Currency Converter: http://coins2coins.com/
Think you have a virus, keylogger or trojan use Malware Bytes Free: http://www.malwarebytes.org/products/
The Goat Master
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 588



View Profile
May 26, 2013, 03:51:28 PM
 #3

Stratum connection to pool 0: interrupted

This keeps showing up on my cgminer, is that supposed to happen?

It literally means it disconnected as in the connection was interrupted.

Do I need to use a stratum proxy or something?

           ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
       ▄▄█▀▀ ▄▄▄▄▄▄▄▄▄ ▀▀█▄▄
     ▄█▀ ▄▄█████████████▄▄ ▀█▄

    █▀ ▄███████▀   ▀███████▄ ▀█
   █ ▄████████▀     ▀████████▄ █
  █ ▄████████▀       ▀████████▄ █

 █ ▄████████▀    █    ▀████████▄ █
▄▀▄█████        ▄█▄        █████▄▀▄
█ ██████▀▀▀     ███     ▀▀▀██████ █

█ ██████▄▄     ▄███▄     ▄▄██████ █
█ ███████▀     ▀▀▀▀▀     ▀███████ █
▀▄▀█████▀                 ▀█████▀▄▀

 █ ▀███▀      ▄▄▄▄▄▄▄      ▀███▀ █
  █ ▀██      █████████      ██▀ █
   █ ▀██▄  ▄███████████▄  ▄██▀ █

    █▄ ▀███████████████████▀ ▄█
     ▀█▄ ▀▀█████████████▀▀ ▄█▀

       ▀▀█▄▄ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀ ▄▄█▀▀
           ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀
AppCoins










.
0WHITEPAPER0
.
0CROWDSALE0
Kaepora
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 42



View Profile
May 26, 2013, 04:39:02 PM
 #4

Stratum connection to pool 0: interrupted

This keeps showing up on my cgminer, is that supposed to happen?

It literally means it disconnected as in the connection was interrupted.

Do I need to use a stratum proxy or something?

yea here:
http://mining.bitcoin.cz/mining-proxy-howto

Cant decide what to mine? Check here: http://www.wheretomine.com/
LTC & BTC Profit Calculator: http://ltc.kattare.com/calc.php | Coin to Coin Currency Converter: http://coins2coins.com/
Think you have a virus, keylogger or trojan use Malware Bytes Free: http://www.malwarebytes.org/products/
mirny
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 964



View Profile
May 26, 2013, 04:59:38 PM
 #5

If you're talking about slush's pool it's working for me, more than three months without interruption.
yhere was just a bug with many invalid blocks, now it's sorted out.

CryptoMinter
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 53


View Profile
May 26, 2013, 06:26:46 PM
 #6

It depends on where you're mining, but the connection can become interrupted any time the work server gets slow or the network is lossy. Look at the pool's reported hash rate during these events to determine if there's a dip for everyone or just you. Another thing to consider is that whenever a new block is found, all the miners need to get the new block templates and it can cause a temporary overload of the server.

BTC: 14rPwrx9tD4JvKfnTEJXJqfybcp4hR1JaS
LTC: LYb1Ue2hsyuLQoGY6uq9YrRUiMxxRPvU3q
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!