maxsimus
Newbie
Activity: 40
Merit: 0
|
|
September 17, 2017, 07:58:30 AM |
|
çok güzel bounty dağıttılar imzasına sekiz on hesapla girenler iyi para kaldırmıştır gerçi totalde çok vermiyordu ama yüksek ranklar iyi aldı herkese hayırlı olsun
pek takip edemedim bounty i. full member yaklaşık ne kadar aldı tahmininizce? kaçan balık ne kadar büyükmüş ? Ben 2577 mth aldım. Sanırım 3 hafta kadar kaldım imzasında maşallah herkes güle güle harcasın. çok güzel para varmış bu imza işinde.Kıskandım valla
|
|
|
|
PHI1618
Legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
|
|
September 17, 2017, 09:05:20 AM |
|
çok güzel bounty dağıttılar imzasına sekiz on hesapla girenler iyi para kaldırmıştır gerçi totalde çok vermiyordu ama yüksek ranklar iyi aldı herkese hayırlı olsun
pek takip edemedim bounty i. full member yaklaşık ne kadar aldı tahmininizce? kaçan balık ne kadar büyükmüş ? Ben 2577 mth aldım. Sanırım 3 hafta kadar kaldım imzasında maşallah herkes güle güle harcasın. çok güzel para varmış bu imza işinde.Kıskandım valla Biz daha acemiyiz, üyeliklerin biraz yükselmesi lazım. Sonra ver elini bountyler MTH çok güzel dağıttı cidden.
|
"Damnant quod non intelligunt." Anlamadıkları şeyi suçlarlar. BTC
|
|
|
maxsimus
Newbie
Activity: 40
Merit: 0
|
|
September 17, 2017, 09:20:47 AM |
|
pek takip edemedim bounty i. full member yaklaşık ne kadar aldı tahmininizce? kaçan balık ne kadar büyükmüş ? Ben 2577 mth aldım. Sanırım 3 hafta kadar kaldım imzasında maşallah herkes güle güle harcasın. çok güzel para varmış bu imza işinde.Kıskandım valla Biz daha acemiyiz, üyeliklerin biraz yükselmesi lazım. Sonra ver elini bountyler MTH çok güzel dağıttı cidden. bendeki bu şans ile değil imzaya girip bounty kazanmayı crypto para piyasasını kurutmazsam iyidir.
|
|
|
|
Leonbtc
|
|
September 17, 2017, 09:31:05 AM |
|
Ne kripto ne bir finans piyasaai sans isi degildir planlarinizi iyi yapin basari takip edecektir hele böyle yeni bir piyasada büyüdükce basarisiz olmak cok cok zor..
|
|
|
|
yuzdeyuzmalt
|
|
September 17, 2017, 10:12:10 AM |
|
ALl bekle yapacaklar için güzel kar bıraktıracak gibi gözüken bir ico
|
|
|
|
ForeverFener
|
|
September 17, 2017, 12:52:06 PM |
|
Monetha'nın tidex ile anlaşması fiyatlara pek yansımadı hala 0.2 doların altında işlem görüyor.Ama ben monetha ekibinin yakın zamanda polo ya da bittrex ile anlaşacaklarını düşünüyorum.
|
|
|
|
deblue
Legendary
Activity: 1484
Merit: 1000
|
|
September 17, 2017, 12:53:20 PM |
|
Bountyler geldide fiyatı düşük su anda. Şu kriz ortamı geçsin öyle satacam. Havadan gelsede bu fiyattan satmam.
|
|
|
|
Dr.Cocktail
|
|
September 17, 2017, 01:09:25 PM |
|
Bountyler geldide fiyatı düşük su anda. Şu kriz ortamı geçsin öyle satacam. Havadan gelsede bu fiyattan satmam.
Katılıyorum hocam ben azından monethanın 1 dolar seviyesini görmesini bekliyorum.Bakalım ileride ne olacak Monetha ekibi açıkcası bana çalışkan ve samimi geldi.Yukarıdaki arkadaş ekibin hangi yönünü beğenmemiş anlayamadım.
|
|
|
|
uniquehero
|
|
September 17, 2017, 01:21:29 PM |
|
Bittrexte çok fazla coin var. Ben yeni icoların poloya girmesini isterim. Polo da az coin olduğu için MTH'nin işlem hacmi bittrexten daha fazla olacaktır diye düşünüyorum.
|
|
|
|
Jakez
Legendary
Activity: 1218
Merit: 1001
|
|
September 17, 2017, 01:37:12 PM |
|
ICO ya giremedik diye o kadar üzüldük ico altına geriledi fiyatı, demek ki üzülmemek gerekiyormuş.mhanbostanci için üzüldüm x2 den bi maiktar aldı galiba
|
|
|
|
AlyattesLydia
|
|
September 17, 2017, 08:49:14 PM |
|
ICO ya giremedik diye o kadar üzüldük ico altına geriledi fiyatı, demek ki üzülmemek gerekiyormuş.mhanbostanci için üzüldüm x2 den bi maiktar aldı galiba
Aslında böyle olacağı biraz belliydi. Çünkü hemen hemen tüm icolarda aynı şeyi yaşıyoruz. Ufak borsalara birçok kişi girmek istemediği için işlem hacmi düşük kalıyor. Monetha eğer polo, bittrex gibi bir borsaya giriş yaparsa, çok kısa süre sonra 2x yapacaktır.
|
|
|
|
torrentco
|
|
September 17, 2017, 08:52:34 PM |
|
balina koini bu. illa 4X 5X yapacaktır diye dusunuyorum.
|
|
|
|
husdemba
Full Member
Activity: 1302
Merit: 115
Pepemo.vip
|
|
September 17, 2017, 09:18:47 PM |
|
Bounty kampanyasından ben de bir miktar ödül kazandım, sizlerin nabzını tutacağım ben de şimdilik elimden çıkarmayı düşünmüyorum. Bittrex'le anlaşırlarsa benim için süper olur, beklentilerimizi karşılar umarım
|
|
|
|
Distraction
|
|
September 17, 2017, 09:38:27 PM |
|
Herkes bounty ödemesini aldı mı acaba gerçi çok fazla bir şey dağıtmadılar ama dump olur mu diye düşünüyorum çünkü ödememi alamadım diyen bir kaç kişi gördümde acaba onlar istisna mı
|
|
|
|
dogaatac
|
|
September 18, 2017, 01:25:57 AM |
|
Herkes bounty ödemesini aldı mı acaba gerçi çok fazla bir şey dağıtmadılar ama dump olur mu diye düşünüyorum çünkü ödememi alamadım diyen bir kaç kişi gördümde acaba onlar istisna mı parca parca dagıtıyorlarmıs ancak alan da sağlam alıyor bountylerden
|
|
|
|
valley365
|
|
September 18, 2017, 08:39:04 AM |
|
Enteresan bir şekilde bounty dağıtımı sonrası düşmesi gerekirken yükseliyor. Bunun tek açıklaması paraya aç olan ödül avcılarının ganimetlerini toplayan sağlam bir ekibin çalışıyor olması. Bu Monetha neden bu kadar ilgi alaka gördü onu bile çözememişken ben, şu olana mavi ekran vermiş durumdayım..
|
|
|
|
bitpazari
|
|
September 18, 2017, 08:57:25 AM |
|
Düştüğü kadar düştü bounty çok fazla dağıtılmadı ki daha nereye düşsün. Yanlış hatırlamıyorsam çevirmenler adına daha çok ödül miktarı ayrılmıştı çeviri işine yapanlar da konuya hakim olduğundan ICO fiyatlarına yakın yerlerden satacaklarına ihtimal vermiyorum. Öyle diğer kampanyalarda ki gibi spam hareketler de olmadı sosyal medyası falan olmadığı için bundan dolayı bounty ödülünden kazananlar hemen satayım elden çıkarayım mantığıyla hareket etmiyor gibi.
|
|
|
|
mdikmetas
|
|
September 18, 2017, 09:07:20 AM |
|
USDT Grafiğine göre coinleregeçiş yavaş yavaş başladı ancak şu aaşamada kimse satmaz
|
|
|
|
grkms
|
|
September 18, 2017, 08:11:04 PM |
|
Güzel kazandıran bir imza kampanyası idi . Ekip de güzel adımlarla ilerleyecek satan çok nadir kişiler sanırım . Tutma taraftarıyım .
|
|
|
|
cenkistan
Member
Activity: 152
Merit: 10
ImmVRse | Disrupting the VR industry
|
|
September 18, 2017, 08:13:31 PM |
|
tutukça dump oluyor aldığım seviyelere geldi geri unutalım mı napalım bunu bi cüzdana atıp privkeyinide kumbaraya atıp unutacağım ekrana baktık.a dayanamıyorum satmak istiyorum
|
|
|
|
|