AtaraXi (OP)
Newbie
Activity: 43
Merit: 0
|
|
September 07, 2017, 02:53:16 PM |
|
Üşenmedim hesapladım Bitfinex şu an tası tarağı toplayıp gitse sadece havuzundaki BTC çuvalına doldursa 361.836.914 TL ediyor. Okumakta biraz zorlandınız demi Ayrıca havuzdaki diğer alt coinleri ve paranın hesaplanmamış hali Bu para ile ne mi yapabilirdiniz? 2012 yılında instagramı 3 kere satın alabilirdiniz. Öyle ya işte zenginin malı züğürdün dilini yorar.
Devir bedenini çalıştıranların değil kafasını çalıştıranların devri.
|
|
|
|
otto_diesel
|
|
September 08, 2017, 10:39:11 AM |
|
aslında piyasanın büyüklüğü açısından bakınca çok büyük bir para değil. ama dediğin gibi tası tarağı toplayıp gitseler çok büyük para, hemen piyasaya sürmesine de gerek yok
|
|
|
|
|
bitcamilo
|
|
September 08, 2017, 11:17:27 AM |
|
Üşenmedim hesapladım Bitfinex şu an tası tarağı toplayıp gitse sadece havuzundaki BTC çuvalına doldursa 361.836.914 TL ediyor. Okumakta biraz zorlandınız demi Ayrıca havuzdaki diğer alt coinleri ve paranın hesaplanmamış hali Bu para ile ne mi yapabilirdiniz? 2012 yılında instagramı 3 kere satın alabilirdiniz. Öyle ya işte zenginin malı züğürdün dilini yorar.
Muhtemelen daha fazladır yanlışınız var diye düşünüyorum.
|
|
|
|
AtaraXi (OP)
Newbie
Activity: 43
Merit: 0
|
|
September 10, 2017, 08:49:51 AM |
|
Muhtemelen daha fazladır yanlışınız var diye düşünüyorum. bitcamilo tebrik ediyorum sizi dikkatinizden kaçmamış. Oradaki tutar alış bekleyenlerin toplam tutarı idi. Satış bekleyen BTC lerin değil.
|
|
|
|
neite99
|
|
September 10, 2017, 05:07:31 PM |
|
Çok doğru bir söz. 5-6 yıl önce bir şekilde bu piyasaya girip zengin olmayan yoktur sanırım. Kimisi borsa kurarak kimisi madencilik yaparak vs. Önümüzdeki fırsatlara bakmak lazım.
|
|
|
|
nasip35
|
|
September 10, 2017, 10:15:52 PM |
|
5-6 sene önce ilk furyadakiler yolunu bir şekilde buldu zaten takip ederek ugraşarak önümüze bişiyler cıkması dilegiyle umarım bizimde şansımız döner
|
|
|
|
dilemx
|
|
September 11, 2017, 07:04:48 AM |
|
Çok yüksek bir miktar değil tabi toplam pazara kıyasla.Aklını kullanan teknolojiye yatırım yapan kazanır.
|
|
|
|
elcezireex
|
|
September 11, 2017, 11:30:37 AM |
|
İşte bu yüzden merkezsiz bir borsaya ihtiyaç var adamlar tası tarağı toplayıp gitse kimse bulamaz izlerini , umarım öyle bişey olmaz yoksa piyasanın toparlanması uzun süre alabilir.
|
|
|
|
mstfprcn
|
|
September 11, 2017, 12:14:45 PM |
|
İşte bu yüzden merkezsiz bir borsaya ihtiyaç var adamlar tası tarağı toplayıp gitse kimse bulamaz izlerini , umarım öyle bişey olmaz yoksa piyasanın toparlanması uzun süre alabilir.
#buywaves
|
|
|
|
elcezireex
|
|
September 11, 2017, 06:47:08 PM |
|
#buywaves Bir miktar waves yatırımım var hocam fakat DEX in hali şimdilik diğer borsalarla yarışabilir düzeyde değil bence ama bu demek değilki ileride bir poloniex olamıyacak
|
|
|
|
ardacik
Sr. Member
Activity: 259
Merit: 250
Bitcoin Freak
|
|
September 12, 2017, 07:13:33 AM |
|
100 milyon dolar demek istediniz sanırım..
|
|
|
|
elcezireex
|
|
September 12, 2017, 05:33:38 PM |
|
100 milyon dolar demek istediniz sanırım.. Tokenleri hesaba katınca 1 milyar doları rahat geçiyor hocam fakat burda mesele şu bunu yapacak kadar salaklar mı çünkü aldığı komisyonlarla bence 1 senede bu paradan daha fazla kazanıyorlardır tahminimce ...
|
|
|
|
Bayyn
Full Member
Activity: 210
Merit: 100
Web Developer
|
|
September 13, 2017, 06:23:53 AM |
|
Herzaman aynı söz, zenginin malı fakirin çenesini yorarmış. Onları izliyeceğimize yeni girişimler yapsak nasıl olur ?
|
|
|
|
usdman
|
|
September 13, 2017, 07:55:32 PM |
|
Dostum merkezsiz borsa imkansız değilmi ? yoksa benmi öyle düşünüyorum borsa için site lazım , site için hosting ve server lazım birinin sunucu alması lazım tabi Blockchain'e Uydudanda girilebiliyormuş öyle birşey ayarlanırsa internetsiz borsa olabilir bu mantıkla
|
|
|
|
jmalkovich
|
|
September 14, 2017, 01:42:55 PM |
|
Dostum merkezsiz borsa imkansız değilmi ? yoksa benmi öyle düşünüyorum borsa için site lazım , site için hosting ve server lazım birinin sunucu alması lazım tabi Blockchain'e Uydudanda girilebiliyormuş öyle birşey ayarlanırsa internetsiz borsa olabilir bu mantıkla Dostum merkezsiz borsa blockchain adı üstünde hosting server falan işin yok tek sıkıntı usd euro vb gateway merkezi oluyor bildiğim kadarıyla.
|
|
|
|
Muhtaixa
|
|
September 14, 2017, 02:35:53 PM |
|
Herzaman aynı söz, zenginin malı fakirin çenesini yorarmış. Onları izliyeceğimize yeni girişimler yapsak nasıl olur ?
nasıl girişimler mesela?
|
| AMEPAY | | | | | | ▄▄█████████▄▄ ▄█████████████████▄ ▄█████████████████████▄ ▄█████████▀▀▄▀▀█████████▄ ▄████████▄▄█▀ ▀█▄▄████████▄ ████████ ▀▀█▄██▀▀▄████████ ████████ █ ▄ █ ▄▀▀▄████████ ████████ █ █ █ ▄▀▀▄████████ ▀█████████▄█ █ ▄██████████▀ ▀████████ ▀▀▀ ████████▀ ▀█████████████████████▀ ▀█████████████████▀ ▀▀█████████▀▀ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ | │▌ | AME TRADE HERE
▄██████▄ ▀██████▄ █████████ ▀█████ ███████▀ ▀███ ██████▀ ▄█▄ ▀██ ██████▄ ▀█▀ ▄██ ███████▄ ▄███ █████████ ▄█████ ▀██████▀ ▄██████▀ | |
| │ | | AME TRADE HERE
▐███▄ ████▌ ▐██████████▄ █████████████ ████▌ █████ ▐████ ▄████ ██████████▀ ▀█████▀▀ | |
| ▐│ | ▄▄█████████▄▄ ▄█████████████████▄ ▄█████████████████████▄ ▄█████████▀▀▄▀▀█████████▄ ▄████████▄▄█▀ ▀█▄▄████████▄ ████████ ▀▀█▄██▀▀▄████████ ████████ █ ▄ █ ▄▀▀▄████████ ████████ █ █ █ ▄▀▀▄████████ ▀█████████▄█ █ ▄██████████▀ ▀████████ ▀▀▀ ████████▀ ▀█████████████████████▀ ▀█████████████████▀ ▀▀█████████▀▀ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ |
|
|
|
dogaatac
|
|
September 19, 2017, 03:59:03 AM |
|
maker-taker'den ortalama %1 aldıklarını düşünürsek zaten bu adamlar 100 günde buna yakın bir para kazanıyor. o yüzden çok şey yapmamak lazım
|
|
|
|
teknodunya
Member
Activity: 180
Merit: 11
|
|
September 21, 2017, 08:38:15 AM |
|
Sonuç olarak baktığımız da merkezsiz borsa deniliyor ama bir merkeze bağlı kalıyorsun. Firma yada şahıs. Bu adamlar kapatıp gitseler zaten çok kişi patlar
|
|
|
|
Bitcocoin
|
|
September 27, 2017, 06:38:10 PM |
|
Üşenmeyip hesaplamış olmanı tebrik ediyorum kardeşim
|
|