Bitcoin Forum
November 28, 2020, 08:00:46 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.20.1 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: [ANN] EventChain SmartTickets - Oprirea taxelor excesive de bilete [ICO 13 Sept]  (Read 657 times)
Tszunami98
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 812
Merit: 120


View Profile
September 09, 2017, 11:53:53 PM
 #1


Incercati  EventChain Alpha.
Alpha.EventChain.io


 
Ce este EventChain

Platforma EventChain Smart Ticketing a fost lansată pentru a crea o infrastructură peer-to-peer unde biletele de eveniment nu au taxe excesive de procesare și sunt disponibile pe scară largă pe o platformă pentru toată lumea. Există atât de multe probleme cu industria curentă de bilete pentru evenimente care pot fi rezolvate de platforma SmartTicket a EventChain. O mulțime de participanți la eveniment sunt satui de controlul monopolist, cu probleme comune inclusiv taxe de bilet nedrepte, caderi de site și puncte singulare de eșec, reducerea scadenței biletului și marcarea de revânzare a biletului, și reduceri de procent incorecte pentru artiștii care fac cea mai mare parte a muncii cu puțină întoarcere.
 
Cu EventChain puteți crea evenimente online sau locale de pe orice dispozitiv, și să pună SmartTickets la dispoziția participanților la eveniment la nivel global. Rețeaua blockchain de jetoane de evenimente EventChain pentru gestionarea evenimentelor  prezintă oportunitatea de a actualiza industria de ticketing pentru evenimente actuale la tranzacții mai rapide, voucherele de bilet incontestabile și transparența din partea gazdelor evenimentului si bilete programabile si in totalitate flexibile SmartTickets prin utilizarea unor contracte inteligente pe blocul Ethereum.
Cazuri inteligente de utilizare a biletelor:

SmartTickets sunt complet programabile, permițând un cod de contract inteligent care să poată pune bilete la un preț permanent, desemnează o valoare maximă de marcare, sau atribuie oricarui individ sau grup variabile pentru stabilirea preturilor biletelor .

Pentru a preveni achizițiile masive de bilete de la scalpers, opțiunile de distribuire a biletului la eveniment pot fi adaptate cu orice interval personalizat pentru cantitatea de bilete disponibile pentru utilizatori sau grupuri unice, și constrângeri opționale care permit metode alternative de distribuție.

EventChain va avea un sistem de reputație integrată a biletului, permițând vânzătorilor și distribuitorilor de bilete să își construiască și să își dezvolte reputația pe măsură ce vând SmartTickets. Scalperii vor fi identificati în mod clar prin reputația lor SmartTicket.

EventChain va utiliza diferite portaluri de plată care acceptă EventCoins pentru a achiziționa produse și servicii de la peste 205.000 de furnizori din 182 de țări diferite. Portalurile de plata convertesc EventCoins în timp real în moneda vânzătorului.

 
Echipa de Conducere
 
 
Director Executiv, Fondator

Ashton a obținut în 2016 o BBA de Business Administration, Accounting & Finance (Universitatea din Valea Fraser).
  
Un lider, antreprenor si entuziast al tehnologiei blockchain inca din 2013. Cu un deceniu de experienta in limbile de marcare ,dezvoltarea site-urilor si o constanta sete pentru cunoastere, Ashton studiaza in mod constant codarea, tranzactionarea cryptocurrency si traieste pentru tehnologii decentralizate in mod special pentru Ethereum si contracte inteligente.A infiintat reteaua de stiri online Crypto Coin Show pentru FinTech si valuta digitala si are comunitati crypto pe Youtube,Facebook si Twitter.Aplicand experienta pentru cryptucurrency si tehnologie blockchain la platforma EventChain’s SmartTicketing tinteste sa faca evenimentele mai ieftine si accesibile tuturor.

Ashton a fondat, de asemenea, Shed Show Productions în 2012, o companie de producție care a creat și condus mai multe concerte cu casa inchisa. După subestimarea costurilor de procesare a furnizorilor de bilete de eveniment, el a reușit o echipă să vândă bilete direct participantilor la eveniment.Aplicând experiența sa din crypto valuta și tehnologie descentralizată platformei EventChain’s SmartTicketing, el își propune să facă evenimentele mai ieftine și mai accesibile tuturor


Jesse Couch
Dezvoltator de baza

Jesse este un sustinator si un trader veteran cryptocurrency. Are nenumarate castiguri de 1000x si 100x in proiecte de top crypto. Considerat un veteran in industria cryptocurrency decolegii sai, are deasemenea o cunoastere extensiva si experienta in programare ca dezvoltator cryptocurrency si tokene si lucreaza in Linux,Apache,MySQL si PHP. Intrand in spatiul Blockchain la inceputul lui 2011, are o experienta bogata in tranzactionarea cu bitcoin, altcoins si in prezent manageriaza platforma de afacere blockchain de realitate virtuala Shares per Hour , integrand afacerea blockchain cu realitatea virtuala in prima linie a inovatiei.


Dino Bassanese
Manager de produs

Dino este presedintele Click4Time Software. Are mulți ani de[/img] experiență în gestionarea aplicațiilor software ca dezvoltare de produse inclusiv cercetarea de piață în profunzime, cocurent si analiza strategica,specificații de caracteristici, design web ,configurarea cablurilor și UI / UX, asigurarea calității. Abilitățile sale de management de proiect includ planificarea, executarea, controlul și închiderea activității echipei sale de dezvoltare și design pentru a îndeplini obiective specifice în termenele limită de proiectare strictă. Angajamentul său de a asigura aplicații ușor de utilizat și orientat către clienți este de neegalat.


Dr. Steven Funk
Miliardar Silicon Valley

Dr. Funk are o experiență de 30 de ani în domeniul datoriei corporative internaționale, investiții de capital, si dezvoltarea si proprietatea imobiliara. Funk a construit cea mai mare afacere de administrare a fondurilor in categoria de investitori pentru fondurile de imigranți în Canada, achizitionand Imperial Parking și-a construit operațiunile într-una din primele trei companii dominante de management al parcărilor auto din America de Nord. Cu diplome de masterat și de doctorat,o licenta privata de pilot, și un bilet pe zborul spațial Virgin Galactic, el are o mulțime de expertiză în afaceri.

Dr.Funk este directorul fondator a Unitus, si fondatorul Unitus Capital, acum cel mai mare grup bancar de investitii de tip boutique din spatiul microenterprise recent trecand de suma de 1 miliard de dolari in finantarea initiativelor de facilitare a accesului la capital pentru intreprideri pentru a se mari si a se inova.

Astazi, Funk își gestionează grupul de investiții private, Funk Partners prin Funk Holdings. El se implică în managementul financiar privat, precum și în eforturile filantropice,
cu accent pe inițiativele de microfinanțare. S-a concentrat pe investițiile internaționale private și investițiile imobiliare,cu o pondere în achiziționarea de bunuri imobiliare,
proprietate și dezvoltare. Dr Funk face parte deasemenea si din consiliul de inovatii a XPrize Foundation, condusa de Peter Diamandis


Dr. Amir Hajbaba
PhD, Finante Corporative

Amir a obtinut doctoratul la UCC , Irlanda in 2011.Teza de doctorat a examinat explicatiile privind subperformanta dobanditorului dupa finalizarea preluarii.A publicat si prezentat atat in reviste nationale si internationale in fuziuni si achizitii.Dr. Hajbaba a lucrat in industria finantelor incluzand brokeraj de actiuni, capital de risc si societate de capital privat.A predat numeroase cursuri in finante si investitii corporative pentru un numar de insitutii locale si internationale ca projesor adjunct.


Tokensale:

 
Vanzarea de jetoane EventChain este pe 13 septembrie 2017. Detaliile au fost deja finalizate.

 

Va rugam sa cititi Tokensale medium blog pentru a vedea exact cum sunt distribuite EventCoins și cum vor fi alocate fondurile.

 
 
Articole de blog și articole:
 
Tokensale Details
Ed Sheeran and the Ticket Industry Fail
EventChain — Fixing the Issues of the Event Ticketing Industry
EventChain will Solve Today’s Ticketing Problems
Will Ethereum pass Bitcoin’s Market cap by August?
Why Ethereum will be bigger than Bitcoin
  
Thread-uri traduse [ANN] :
 
Chineza:Chinese Thread
Rusa: Russian Thread
Spaniola: Spanish Thread
Filipineza: Filipino Thread
Franceza: French Thread
Germana: German Thread
Hindi: Hindi Thread
Indoneziana: Indonesian Thread
Vietnameza: Vietnamese Thread
Italiana: Italian Thread
Poloneza: Polish Thread
Hebrew: Hebrew Thread
Portugheza: Portuguese Thread
Turca: Turkish Thread
 
WHITEPAPER EVENTCHAIN TRADUSE
 
Chineza: Chinese Whitepaper
Rusz: Russian Whitepaper
Spaniola: Spanish Whitepaper
Filipineza: Filipino Whitepaper
Germana: German Whitepaper
Japaneza: Japanese Whitepaper
Koreana: Korean Whitepaper
Indoneziana: Indonesian Whitepaper
Italiana: Italian Whitepaper
Poloneza: Polish Whitepaper
 
WEBSITE EVENTCHAIN TRADUS:
 
Chineza: Chinese Website
Rusa: Russian Website
Spaniola: Spanish Website
Filipineza: Filipino Website
Germana: German Website
Poloneza: Polish Website
Vietnameza: Vietnamese Website
Hebrew: Hebrew Website
Hindi: Hindi Website
Indonesian: Indonesian Website
Italian: Italian Website
Romanian: Romanian Website
Recompensa Traduceri? Sign up form.

Inca aveti intrebari? team@eventchain.io


1606550446
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1606550446

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1606550446
Reply with quote  #2

1606550446
Report to moderator
1606550446
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1606550446

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1606550446
Reply with quote  #2

1606550446
Report to moderator
1606550446
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1606550446

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1606550446
Reply with quote  #2

1606550446
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1606550446
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1606550446

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1606550446
Reply with quote  #2

1606550446
Report to moderator
Tszunami98
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 812
Merit: 120


View Profile
September 13, 2017, 10:23:42 AM
 #2

ANUNT FOARTE IMPORTANT.
EventChain a reusit sa semneze un contract cu IFlyer.tv care sunt sponsorizati de Sony.

Cel mai mare serviciu muzical electronic independent din Japonia iFLYER (https://iflyer.tv) a intrat in parteneriat cu EventChain, fiind primul care aduce beneficiile tehnologiei blockchain și a biletelor inteligente la bilete de eveniment din Japonia și Asia. Mii de evenimente și festivaluri de club în fiecare lună cu artisti de top, Coldplay, Radiohead, Weezer, Panic! La Disco, James Blake, Skrillex, Chainsmokers, Tiesto, Diplo, David Guetta, Flume, Steve Aoki, Hardwell, Aviici , Whiz Kalifa sunt printre 85.000 de artiști și 5000 de evenimente pe lună care au fost procurate prin iFLYER din 2006 unei baze de utilizatori de 400.000 de cumpărători activi de bilete. EventChain va lucra rapid în parteneriat cu aceștia pentru a fi primii care aduc vanzarea de bilete bazata pe Ethereum folosind jetonul EVC și protocoalele de ticketing ale  EventChain cu ICO-ul care incepe pe 13 septembrie.video : https://www.youtube.com/watch?v=QD3KDMO5SS0

blog: https://blog.eventchain.io/eventchain-corporate-ticketing-partnership-with-sony-backed-iflyer-tv-aa55c8d5b013

Tszunami98
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 812
Merit: 120


View Profile
September 19, 2017, 11:47:35 PM
 #3

Participa acum la cea de-a doua faza a ICO-ului, 15% bonus pentru fiecare achizitie:

https://tokensale.eventchain.io/
Tszunami98
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 812
Merit: 120


View Profile
September 21, 2017, 10:40:37 AM
 #4

EventChain la podcastul Bad crypto

https://www.youtube.com/watch?v=F7YqBizf2WA
Tszunami98
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 812
Merit: 120


View Profile
October 01, 2017, 10:44:10 AM
 #5

Nu pierde momentele finale ale ICO-ului EventChain. Inca mai aveti timp sa achizitionati jetoane pe ultima suta de metri.

Tszunami98
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 812
Merit: 120


View Profile
October 07, 2017, 12:44:55 PM
 #6

Au mai ramas doar 266 de ETH disponibile pentru vanzarea de jetoane EventChain.
Incearca sa achizitionezi o parte acum pe ultima suta de metri!

https://tokensale.eventchain.io/
Tszunami98
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 812
Merit: 120


View Profile
October 12, 2017, 06:07:21 AM
 #7

Au mai ramas doar 2 zile pana la sfarsitul ICO-ului. Pana acum un succes total cu peste 1200 de ETH stransi. Intrati acum pe site-ul oficial si procurati-va jetoane EVC cat mai sunt disponibile.
DOAR 179 DE ETH MAI SUNT DISPONIBILE PENTRU VANZARE!!!
Tszunami98
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 812
Merit: 120


View Profile
October 14, 2017, 12:45:55 AM
 #8

Felicitari tuturor!

Vom continua ICO-ul pana pe 31 Octombrie , pentru a ne coordonate cu listarea pe exchange-uri. Am ajuns la un plafon minim de 2000 ETH , iclusiv pre-vanzare.
Proiectul va continua si suntem aproape sa ne listam pe exchange-urile principale! Am incheiat un parteneriat cu EtherDelta si listarea se va intampla la inceputul lui Noiembrie. Negociem si cu alte exchange-uri si nu dorim sa lucram cu cele de slaba calitate pentru a nu distruge lichiditatea. Echipa noastra munceste din greu vi va multumim tuturor care ati lucrat la proiect si ati facut din acesta un succes!
Tszunami98
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 812
Merit: 120


View Profile
October 17, 2017, 01:33:56 PM
 #9

600 ETH stransi doar in aceasta faza a ICO-ului. Abia asteptam listarea pe cele mai bune exchange-uri
Pana atunci inca mai aveti timp sa contribuiti pana la sfarsitul lunii.

https://tokensale.eventchain.io/
Tszunami98
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 812
Merit: 120


View Profile
October 20, 2017, 07:28:51 AM
 #10

Nu mai este mult din vanzarea de jetoane EVC, ICO-ul s-a prelungit pana pe 31 octombrie.
O sansa de investitie foarte buna !!!

https://tokensale.eventchain.io/
Tszunami98
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 812
Merit: 120


View Profile
October 22, 2017, 06:49:42 AM
 #11

Au mai ramas 9 zile pana la finele ICO-ului EventChain.
Puteti verifica versiunea alpha a noastra, deoarece spre deosebire de competitori noi avem deja un produs.
Va multumim tutror care sunteti alaturi de noi in aces minunat proiect.

https://alpha.eventchain.io/
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!