Atabey
Full Member
Activity: 224
Merit: 119
#Root
|
|
July 18, 2018, 10:27:59 PM |
|
Görevimiz Tehlike
|
|
|
|
|
haydasgo
Newbie
Activity: 18
Merit: 0
|
|
July 21, 2018, 07:17:54 PM |
|
Son zamanlarda izlediğim absürt komedi filmi ölümlü dünya. Feyyaz Yiğit çok başarılı.
|
|
|
|
grandepl
Newbie
Activity: 65
|
|
July 22, 2018, 10:46:47 AM |
|
molly's game. dün gece izledim kesinlikle izlenilesi. vakit kaybı olduğunu düşünmezsiniz asla.
|
|
|
|
V.
Newbie
Activity: 20
|
|
July 22, 2018, 01:57:34 PM |
|
Hızlı ve Öfkeli 7 (Paul Walker anısına), Esaretin Bedeli, Fight Club, Truva, Yeşil Yol benim favorilerim.
|
|
|
|
stroonsvespg
Newbie
Activity: 3
|
|
August 26, 2018, 11:37:42 PM |
|
Ben Çikolata filmini izledim dün ve çok beğendim yoz bir toplum ve inançsız cinsellik barındıran öğeler var değişik
|
|
|
|
brocoli
Jr. Member
Activity: 124
Merit: 4
|
|
September 17, 2018, 10:52:17 AM |
|
Hocam tür belirtseydiniz daha rahat bir öneri yapabilirdik. Aksiyon ve fantastik filmleri seviyorsanız Lord of the Rings serisini önerebilirim.
|
|
|
|
ironman01
Newbie
Activity: 3
|
|
September 20, 2018, 07:28:21 AM |
|
Yaşam Kürü (2016) Orjinal Adı: A Cure for Wellness Türü: Biraz fantastik biraz gerilim Kanımca harika bir film.
|
|
|
|
mitpomax
Newbie
Activity: 30
|
|
September 28, 2018, 10:26:25 AM |
|
kaya hazine avcısı esaretin bedeli ayla yeşil yol kelebek
|
|
|
|
bhu11
Jr. Member
Activity: 168
Merit: 1
|
|
September 28, 2018, 10:38:54 AM |
|
Son zamanlarda izlediğim absürt komedi filmi ölümlü dünya. Feyyaz Yiğit çok başarılı.
Feyyaz'ın replikleri ve oyunculuğu gerçekten çok başarılıydı. Bazen açar sadece Feyyazın repliklerini izlerim. O bile insanı güldürmeye yetiyor.
|
FiiiCoin | Decrypting Cryptocurrencies https://fiii.io/ [ PRIVATE SALE STARTED! ]
|
|
|
hero_coin
Member
Activity: 322
Merit: 16
|
|
September 28, 2018, 10:45:51 AM |
|
Sherlock Holmes 1 ve 2 yi izleyebilirsiniz. Ha dizisini de tavsiye ederim. Dizinin her bölümü bir film kalitesindedir.
|
|
|
|
keelox
Newbie
Activity: 42
|
|
September 28, 2018, 11:55:56 AM |
|
ayla diyorum başka birşey demiyorum
|
|
|
|
Danslip
|
|
March 19, 2019, 08:25:01 PM |
|
her türünden bir tane önericem İnşallah beyenirsiniz bilim kurgu - Captain Marvel komedi - Amerikan pastasi derim sevgi filminden ' ME BEFORE YOU'
|
|
|
|
█▀▀▀▀▀ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █▄▄▄▄▄ | | . Stake.com | | ▀▀▀▀▀█ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ ▄▄▄▄▄█ | | | ▄████████████████████████████████████▄ ██ ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄ ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄ ██ ▄████▄ ██ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ ██████████ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ ██ ██████ ██ ██████████ ██ ██ ██████████ ██ ▀██▀ ██ ██ ██ ██████ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██████ ██ █████ ███ ██████ ██ ████▄ ██ ██ █████ ███ ████ ████ █████ ███ ████████ ██ ████ ████ ██████████ ████ ████ ████▀ ██ ██████████ ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄ ██████████ ██ ██ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ ██ ▀█████████▀ ▄████████████▄ ▀█████████▀ ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄███ ██ ██ ███▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄ ██████████████████████████████████████████ | | | | | | ▄▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▄ █ ▄▀▄ █▀▀█▀▄▄ █ █▀█ █ ▐ ▐▌ █ ▄██▄ █ ▌ █ █ ▄██████▄ █ ▌ ▐▌ █ ██████████ █ ▐ █ █ ▐██████████▌ █ ▐ ▐▌ █ ▀▀██████▀▀ █ ▌ █ █ ▄▄▄██▄▄▄ █ ▌▐▌ █ █▐ █ █ █▐▐▌ █ █▐█ ▀▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▀█ | | | | | | ▄▄█████████▄▄ ▄██▀▀▀▀█████▀▀▀▀██▄ ▄█▀ ▐█▌ ▀█▄ ██ ▐█▌ ██ ████▄ ▄█████▄ ▄████ ████████▄███████████▄████████ ███▀ █████████████ ▀███ ██ ███████████ ██ ▀█▄ █████████ ▄█▀ ▀█▄ ▄██▀▀▀▀▀▀▀██▄ ▄▄▄█▀ ▀███████ ███████▀ ▀█████▄ ▄█████▀ ▀▀▀███▄▄▄███▀▀▀ | | | █▀▀▀▀▀ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █▄▄▄▄▄ | | . PLAY NOW | | ▀▀▀▀▀█ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ ▄▄▄▄▄█ |
|
|
|
duman67
Newbie
Activity: 1
|
|
March 19, 2019, 10:40:53 PM |
|
Slumdog Millionaire çok iyi bir film kesinlikle izlenmeli.
|
|
|
|
hasyurt
|
|
March 28, 2019, 05:12:55 PM |
|
Merhaba arkadaşlar önerebileceğiniz güzel filmler var mı ? ben 1 adet önereyim - the prestige
Prestige benim favorim de her zaman 1 numarada olur. Sinemada izlemiştim. Çıkınca arkadaş ile filmin kritiğini yapmıştık. İkinci izlediğimde taşlar yerine daha çok oturdu
|
|
|
|
hasyurt
|
|
March 28, 2019, 05:13:50 PM |
|
Slumdog Millionaire çok iyi bir film kesinlikle izlenmeli.
Hint filmlerinden bir kesit bence de gayet güzel. Ana Hint filmi denilince akla amir khan gelir. Adamın bir tane bile dandik filmi yok
|
|
|
|
lossnet
Legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
|
|
March 28, 2019, 09:33:32 PM |
|
Eskilerden olacak belki ama, favorilerim şunlar: Kelebek etkisi, Başlangıç, Limitsiz, Kartal göz, Zamana Karşı. Hepsi de bilimkurgu ve ters köşe yapanlardan. İzlemeyen kaldıysa iyi seyirer
|
|
|
|
|
furylmz
|
|
June 02, 2019, 04:15:15 PM |
|
American dreams ı izlemeyen varsa kesinlikle izlesin çok güzel bir film birde bu aralar meşhur netflixte bird box var o da bayağı sağlam bir film
|
|
|
|
wolwoo
Legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
|
|
October 20, 2019, 09:58:06 PM |
|