freedivers
Jr. Member
Activity: 56
Merit: 10
Free Divers
|
|
January 02, 2018, 07:51:16 AM |
|
bu konu gercekten cok muallak, ozellikle de turkiyede yasiyorsan tedirgin olmamak elde degil, sonucta yasaklar ukkesi, ama dunya bundan kacamayacak hersey dijitallesiyor sonucta, para dedigimiz sey kagittan ve altin rezervinden ibaret olmamali
|
Free Divers
|
|
|
wakeupcallin
Newbie
Activity: 8
Merit: 0
|
|
January 02, 2018, 08:18:14 AM |
|
BTC özelde değer kaybetse de cryptocurrency piyasalarının çökmeyeceği inancındayım. Bakalım, bekleyip birlikte göreceğiz.
|
|
|
|
wanhun
Newbie
Activity: 140
|
|
January 02, 2018, 11:28:01 AM |
|
geçen gün bir arkadaşımla bu konuyu konuşuyorduk o bankaların hacklendiği gibi bununda kapatılabileceğini söyledi ama merkezsiz olma konusunu okudukça bende de kapatılamayacağı görüşü oluşmaya başladı
|
|
|
|
Balang
Newbie
Activity: 35
|
|
January 02, 2018, 12:10:49 PM |
|
tamamen yasaklanamaz ama böyle kısmi yasaklarla çin kaynaklı haberlerle değeri çok oynuyor. ben hodlcuyum ama al sat olayını iyi yakalayanlar çok güzel paralar kazanıyorlar.
|
|
|
|
brablia
Jr. Member
Activity: 56
Merit: 1
|
|
July 29, 2018, 12:34:56 PM |
|
Ben bitcoinin yasaklamalardan ziyade düzenlemeler ile kontrol altında tutulacağına inanıyorum. Bakalım önümüzdeki yıllarda devletler tarafından bitcoine ne gibi düzenlemeler gelecek.
|
★ PRiVCY ➢ Own Your Privacy! ➢ Best privacy crypto-market! ★ ✈✈✈[PoW/PoS]✅[Tor]✅[Airdrop]✈✈✈ (https://privcy.io/)
|
|
|
necrofurian
Jr. Member
Activity: 252
|
|
July 29, 2018, 01:41:51 PM |
|
bitcoin yasağından ziyade kullananlara ceza gelirse ve tüm ülkelerde bu yasalaşırsa o vakit işler değişir. ama tek, tük bazı ülkeler yasak getirecek o piyasayı zorlamaz. tabi gelişmiş ülke yaptığında veya g20 işler değişir. ama şu an için öyle durum yok.
|
gemstra |▌ The Future of Social Selling |▌ A blockchain infrastructure ● ● ● ● for the biggest gig economy of tomorrow ● ● ● ●
|
|
|
Michael67
Member
Activity: 109
|
|
August 03, 2018, 05:42:55 PM |
|
Sadece kullanıldığı alanları kısıtlayabilirler veya fiyatını düşürebilirler ama hiç bir şekilde yasaklayamazlar zaten Bitcoin çok insan tarafından bilinmediği dönemlerde de devletlerin el süremeyeceği platformlarda işlem görüyordu en kötü eski günlerine geri döner.
|
|
|
|
elfatiha
Jr. Member
Activity: 39
Merit: 2
|
|
August 03, 2018, 07:03:53 PM |
|
Bu sistem artık ismini bir kere duyurmuş olup bu ve buna benzer sistemlerden kaçış mümkün olmayacaktır. Teknoloji nasıl kendini sürekli yeniliyorsa diğer dinamiklerde muhakkak bu değişime ayak uydurmak zorundadır. 10 yıl içerisinde hepimiz göreceğiz ki artık para transferleri kripto para sistemi ile olacaktır.
|
Help donate children
https://donationforchildren.ecwid.com/
|
|
|
KralSakir
Member
Activity: 196
|
|
August 04, 2018, 03:09:38 PM |
|
Yasaklanıp kullanımı azaltmaları mümkün encek siber erişim engellerine genel de insanlar tarafından her zaman bir çözüm üretilebiliyor. Bitcoinin menşei olan karanlık işler için yasak mümkün değildir bence
|
|
|
|
baronofficiall2
Member
Activity: 140
Merit: 18
|
|
August 05, 2018, 04:53:32 PM |
|
Yasaklanamaz, borsalar yasaklanabilir buda bitcoine ulaşmamıza engel değil tabi fiyat ne olur dersen düşer ama bitcoine her zmaan ulaşmak için bir yol bulunur.
|
|
|
|
spawn44
Newbie
Activity: 51
|
|
August 05, 2018, 04:54:40 PM |
|
Bu sistem artık ismini bir kere duyurmuş olup bu ve buna benzer sistemlerden kaçış mümkün olmayacaktır. Teknoloji nasıl kendini sürekli yeniliyorsa diğer dinamiklerde muhakkak bu değişime ayak uydurmak zorundadır. 10 yıl içerisinde hepimiz göreceğiz ki artık para transferleri kripto para sistemi ile olacaktır.
Kesinlikle katılıyorum. Bu teknoloji yasaklanabilecek yada engellenebilecek bir yapı değil. Ama düzenlemeler olur. O aşikar zaten. Devletler için şuan itibariyle bir bomba. O yüzden zemin oluşturulana kadar görmemezlikten gelmeye, türlü karalamalarla saldırmaya devam. Ama zemini oluşturduklarında siz o zaman görün şamatayı. Bu teknoloji harikacılar başlayacak. Kullanılması yönünde tavsiyeler vs vs.
|
|
|
|
hanzosum
Newbie
Activity: 118
|
|
August 05, 2018, 06:20:43 PM |
|
Yasaklanamaz ama borsaları kapatabilirler. Ancak bunu yapabilirler yasaklama adına.
Bu EXler için mümkün olsa da diğerleri için mümkün değil, kimse DEX'lerin fişini çekemez adı üstünde merkezi olmayan borsa. Ancak şu olabilir ağır vergilendirme ve sıkı takip ile kripto yatırımcısı bezdirilebilir. Lakin akıl akıldan üstündür buna da bir makul çözüm bulunacaktır.
|
|
|
|
harsak06
Member
Activity: 182
|
|
August 05, 2018, 09:15:54 PM |
|
her ülke kendi bazında mutlaka yasaklama belirtisi gösterecektir ama bu global karar olmadıkça etkisi az olur bu sebeple yolun üstündeki taş olur olay yol kapanmaz
|
|
|
|
kirmizicizgimiz
Member
Activity: 210
|
|
August 05, 2018, 09:40:38 PM |
|
Yasaklanmanın mümkün olmadığını düşünüyorum. Karanlık taraftaki işlerine ilelebet devam edecektir bitcoin sahsi görüşüm.
|
|
|
|
neyney
Jr. Member
Activity: 224
|
|
August 06, 2018, 03:35:17 PM |
|
Yasaklama olmaz ama vergi alabilirler. Yasaklamaktansa vergi almak devlet için daha karlı. Bu kardan devlet şuan vaz geçmek istemez. Ben yakın gelecekte bir vergilendirme bekliyorum.
|
BLOCKMASON LINK Create Web APIs From Any Smart Contract
|
|
|
petrichor
Member
Activity: 406
Merit: 12
|
|
August 07, 2018, 04:34:09 PM |
|
Devletler düzeyinde tanınmaya başlamış olan kripto paraları bu saatten sonra kimse yasaklayamaz. Çin falan çıkıntılık yapabilir, o ihtimal hep var. Vergi olarak kazanç sağlanabilecekken neden yasaklasınlar? ICO’lar için çeşitli gereksinimler ve önlemler gelmesi zaten gerekli. Devletler bunun için adım atarsa hem kendileri hem de yatırımcılar için iyi olur.
|
|
|
|
seymen
Newbie
Activity: 112
|
|
August 07, 2018, 08:40:16 PM |
|
Bitcoini nasıl yasaklayabilirler birincisi merkeziyetsiz ikincisi dünya borsası sadece ülke bazda yasaklanabilir ama çığ gibi büyüyen bu piyasayı kolay kolay engelleyebileceklerini düşünmüyorum...
|
|
|
|
sanjimor
Newbie
Activity: 168
|
|
August 07, 2018, 10:19:12 PM |
|
Yasaklanabilir devletler isterse çok kolay bir şekilde yasaklarlar ama yasaklayacaklarını hiç sanmıyorum. Nüfuslu insanların yatırımları olduğunu tahmin ediyorum onun için yanaşmazlar.
|
|
|
|
boram16
Member
Activity: 182
ARIZN - Tokenised Crowdfunding Platform
|
|
August 07, 2018, 10:49:57 PM |
|
Bir çok kişi karşı çıksa da eğer devlet isterse bir çok farklı ve kısmen de olsa haklı neden bulabilir ama neden yasaklasın geleceğin teknolojisi dediğimiz bu sistemi o da ayrı tartışılır
|
|
|
|
catbtc
Jr. Member
Activity: 94
|
|
August 09, 2018, 04:24:46 AM |
|
Merkezi borsalar eliyle yasaklanmaktan beter bir hale getirilebilir fiyat anlamında. Ancak tamamen yasaklanması söz konusu olacağını düşünmüyorum. Zor bir süreç bizi bekliyor, arka planda Crypto dünyası için ABD - Çin savaşı da devam ediyor.
|
|
|
|
|