Bitcoin Forum
August 17, 2018, 05:18:53 PM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.16.2  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: [ANN] [RLX] [EMΠΟΡΙΟ] Ανάλυση + Πρόγραμμα Αμοιβών  (Read 382 times)
killerjoegreece
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1134
Merit: 1000


Professional Native Greek Translator (450+ done)


View Profile WWW
September 17, 2017, 12:20:25 PM
 #1

Relex

Τύπος: Ανάπτυξη ακινήτων

Σλόγκαν: "Ανάπτυξη ακινήτων, με την ταχύτητα του πλήθους"

Ειδικότητα: Ανάπτυξη ακινήτων μέσω του πλήθους

Κατάσταση συναλλαγών: Ξεκίνησε στις 15 Σεπτεμβρίου, τώρα είναι διαθέσιμο στη διεύθυνση:

https://stocks.exchange/trade/RLX/ETH

Προμήθεια νομισμάτων: 2 δισ. RLX

Νομίσματα Ομάδας: 200 εκατομμύρια RLX (10% του συνόλου)

Διαθέσιμα Νομίσματα: 300 εκατομμύρια RLX (15% του συνόλου)

Νομίσματα διαθέσιμα στην Ανοικτή Αγορά: 1,5 δισ. RLX (75% του συνόλου)

Ιστοσελίδα: www.relex.io

ΕΝ ΣΥΝΤΟΜΙΑ

Η Relex είναι η πρώτη παγκοσμίως εξαπλωμένη κρυπτοσχεδιασμός ακινήτων που μόλις ξεκίνησε τη ζωντανή διαπραγμάτευση.

Το κρυπτονόμισμα υποστηρίζεται από 2 οδηγίες για ακίνητα που επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν το RLX ως μέσο χρηματοδότησης, ένα από τα οποία είναι ένα συγκρότημα έργων 5 αστέρων στο κεντρικό Βιετνάμ και το ένα είναι ένα κτίριο για ακίνητα που κατασκευάζει βιομηχανικά, τεχνολογικά, κτίρια γραφείων στον Καναδά. Η συνολική αξία αυτών των συμφωνιών υπερβαίνει κατά πολύ τα 500 εκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ σε συντηρητική βάση.

Έργο 1:

Cocobay DanangΗ ανάπτυξη του Κεντρικού Βιετνάμ είναι το πιο σημαντικό συγκρότημα ανάπτυξης ακινήτων εκεί. Αποτελείται από μια συλλογή από μπουτικ ξενοδοχεία 5 αστέρων, με την υπογραφή των Cocobay Towers ως πύργοι υπογραφής της ανάπτυξης. Σχεδιασμένοι από την Atkins, θα είναι ένας από τους μοναδικούς πύργους στον κόσμο που θα έχει μια γεφυρα στον ουρανό που θα συνδέει τους δύο πύργους. Ο αρχηγός του έργου έχει εξουσιοδοτήσει τη Relex να φέρει $ 200 εκατομμύρια δολάρια για να αναπτύξει ένα από τα πιο γνωστά και σεβαστά έργα του Βιετνάμ στο Danang. Το έργο είναι επίσης γνωστό για το διάσημο ποδοσφαιριστή Cristiano Ronaldo που αγοράζει μια σουίτα ρετιρέ στο Cocobay Towers.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες στο www.cocobay.vn. Για να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας για την επένδυση σε αυτό το έργο, παρακαλώ στείλτε 1 νόμισμα RLX εδώ:

0x89878E1C8700ea7f34057b7e33D4cCC65eA4D064

Έργο 2:

Woodfine Capital Projects

Το WCP είναι ένα νέο ταμείο ακίνητης περιουσίας από τον Καναδά που προσφέρει στους επενδυτές τη δυνατότητα να είναι αντιπρόσωποι και να προσφέρουν το διαρκές μετοχικό κεφάλαιο στις επενδύσεις τους. Τα Woodfine LP που αποκτήθηκαν μέσω της Relex είναι πλήρως μεταβιβάσιμα και οι υποκείμενες LP μονάδα είναι συμβατές με τον ιδιωτικό πλούτο, επιτρέποντας στον επενδυτή να τα πουλήσει σε μεγάλες θεσμικές τράπεζες. Το Woodfine Capital Projects διευθύνεται από τον Peter Woodfine, έναν προγραμματιστή με πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας κατασκευάζοντας εξελίξεις στην Αλμπέρτα και αλλού στον Καναδά. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.woodfine.co

Για να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας για επένδυση σε αυτό το αμοιβαίο κεφάλαιο, στείλτε 1 RLX στο πορτοφόλι εδώ:

0xdE06827bB71ceE17d65C65C28bFEFD53D546dBa4


Πρόσθετα έργα θα ανακοινωθούν και θα προστεθούν στο Relex στο Τ4 2017.Πλατφόρμα πώλησης:


Η πλατφόρμα πώλησης είναι τώρα ΖΩΝΤΑΝΗ. Για το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας στην πλατφόρμα μας, παρακαλούμε να μας στείλετε μήνυμα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο hello@relex.io και να στείλετε 1 RLX στην ακόλουθη διεύθυνση:

0x61e0066b60a76bB029aa95cBFf59E5FBe897bd76

Στη συνέχεια θα σας παρέχουμε πληροφορίες σύνδεσης και θα μπορείτε να αρχίσετε να αλληλεπιδράτε με τους συνεργάτες μας και τους προγραμματιστές στην πλατφόρμα.Λεπτομέρειες προγράμματος αμοιβών

Επειδή το Relex είναι ένα έργο του πλήθους, η κοινότητα είναι το κλειδί για την ανάπτυξη και την εκτέλεση έργων ακινήτων υψηλής ποιότητας. Για το λόγο αυτό, το RLX προσφέρει το 15% των συνολικών νομισμάτων στην κοινότητα που ενισχύει τα έργα μας.

Απαιτούνται διάφορα πράγματα σε διάφορες χρονικές στιγμές, η Relex δέχεται προτάσεις που περιλαμβάνουν, αλλά δεν περιορίζονται σε:

Μεταφράσεις
Εμφάνιση
Σχετικά με τον ιστότοπο
Μεσα κοινωνικής δικτύωσης
ΔΣ
Εξωτερική συμβουλευτική
Εισαγωγή στην αγορά
Προσαρμοσμένες προτάσεις
και άλλα

Παρακαλούμε να μας επισκεφθείτε εδώ ή να μας στείλετε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο hello@relex.io για να συζητήσουμε περαιτέρω.

Ευχαριστώ!


★★★ 450+ GREEK★★★TRANSLATIONS ★★★
FAST ★★★ FLAWLESS ★★★ CHEAP ★★★ https://bitcointalk.org/index.php?topic=1175769.new#new
There are several different types of Bitcoin clients. Hybrid server-assisted clients like Electrum get a lot of their network information from centralized servers, but they also check the server's results using blockchain header data. This is perhaps somewhat more secure than either server-assisted clients or header-only clients.
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
killerjoegreece
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1134
Merit: 1000


Professional Native Greek Translator (450+ done)


View Profile WWW
September 20, 2017, 12:49:16 PM
 #2

Δείτε την ανάπτυξη του έργου στο Cocobay Danang εδώ

https://www.youtube.com/watch?v=pdntBVE6OfQ&feature=youtu.be

★★★ 450+ GREEK★★★TRANSLATIONS ★★★
FAST ★★★ FLAWLESS ★★★ CHEAP ★★★ https://bitcointalk.org/index.php?topic=1175769.new#new
killerjoegreece
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1134
Merit: 1000


Professional Native Greek Translator (450+ done)


View Profile WWW
September 20, 2017, 12:59:16 PM
 #3

Γεια σε όλους,

Δύο νέες ενημερώσεις:

1) Έχουμε επίσημα ξεκινήσει το εμπόριο στο Etherdelta με το όνομα: RLX

2) Επίσης, σήμερα είχαμε μια συνάντηση με έναν μεγάλο προγραμματιστή της Νοτιοανατολικής Ασίας. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, εξέφρασαν ενδιαφέρον συνεργασίας, αλλά είναι άλλη προσφορά από εκείνη των Cocobay ή της Woodfine. Θα θέλαμε να ζητήσουμε από την επενδυτική μας κοινότητα αν θα ενδιαφέρετε να συνεργαστούμε με αυτόν τον προγραμματιστή. Η προτεινόμενη συμφωνία περιλαμβάνει ετήσια πληρωμή 10 +% + δυνητική εκτιμώμενη ετήσια απόδοση 50% βάσει των προηγούμενων επιδόσεων.

Λόγω του μεγάλου ονόματος και του μεγέθους της συμφωνίας, θα προτιμούσαμε αυτή η συζήτηση να διεξαχθεί στην πλατφόρμα του Reuters. Για να δηλώσετε ότι ενδιαφέρεστε να συμμετάσχετε, στείλτε 2 RLX στη διεύθυνση πλήθούς στη διεύθυνση: 0x61e0066b60a76bB029aa95cBFf59E5FBe897bd76. Στη συνέχεια, θα σας παρέχουμε πρόσβαση σε αυτήν τη συζήτηση με τους προγραμματιστές. Εάν το ενδιαφέρον είναι αρκετά υψηλό σε αυτόν τον τομέα, θα προχωρήσουμε στην προσθήκη του προγραμματιστή στην πλατφόρμα του Relex. Ευχαριστώ!

Θα σας ενημερώσουμε σύντομα. Εκτιμούμε τα σχόλιά σας σχετικά με αυτήν τον προγραμματιστή!

Γεια σε όλους:

Ενημερώσεις και διευκρινίσεις:

1) Σήμερα μαζί με τους εταίρους μας της Dezan Shira and Associates κυκλοφόρησε η έκθεση ακινήτων του Βιετνάμ με όνομα FDI Real Estate Report. Μαζί με μια εισαγωγή στην οικονομία του Βιετνάμ, αναφέρει συνοπτικά το σχέδιο του Cocobay Danang και τη βιομηχανία ακινήτων στο Βιετνάμ που θα αναλυθούν σύντομα. Ανατρέξτε στη διεύθυνση http://www.vietnam-briefing.com/news/vietnam-fdi-real-estate-report-streamlining-efficiency-part-1.html/

2) Για περισσότερη σαφήνεια, για όσους από εσάς επιθυμείτε να επιβεβαιώσετε την υπάρχουσα σύμβαση με την Cocobay Danang, ανατρέξτε στο σύνδεσμο Google στη διεύθυνση: https://drive.google.com/file/d/0B_Hih2tkfwBkeEdvNkk3WWpld0k/view. Σας παρακαλούμε να επισημάνετε το ενδιαφέρον σας για την επένδυση στο έργο του Cocobay Danang στέλνοντας 1 RLX στο: 0x89878E1C8700ea7f34057b7e33D4cCC65eA4D064. Έχουμε συζητήσει με τον κύριο του έργου σχετικά με τη συμβουλευτική του έργου Cocobay Danang από το φθινόπωρο του 2016 και υπέγραψε επίσημα συμβόλαιο με την Empire Group στις αρχές του 2017.

Θα έχουμε μια πρόσθετη ενημέρωση που θα δημοισιυθεί απόψε. Ευχαριστώ!

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Χάρη στην υποστήριξη και την ενθάρρυνση των ιδιωτών επενδυτών που λάβαμε κατά τη διάρκεια των εβδομάδων και το γεγονός ότι ήδη διαθέτουμε μεγάλο κεφάλαιο κίνησης για να προχωρήσουμε περαιτέρω στο έργο, αποφασίσαμε να ξεκινήσουμε την RLX απευθείας στις ανοιχτές αγορές!

Τώρα μπορείτε να αποκτήσετε το RLX στην ανοικτή αγορά στη διεύθυνση: https://stocks.exchange/trade/RLX/ETH

Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξή και το ενδιαφέρον σας για το Relex και είμαστε ενθουσιασμένοι και έχουμε πολλά ακόμα έργα.

Για όσους ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος στα έργα μας για τα ακίνητα, παρακαλώ στείλτε μας email για πρόσβαση στην πλατφόρμα των προγραμματιστών ΖΩΝΤΑΝΑ!

Ευχαριστώ!

Ομάδα Relex

★★★ 450+ GREEK★★★TRANSLATIONS ★★★
FAST ★★★ FLAWLESS ★★★ CHEAP ★★★ https://bitcointalk.org/index.php?topic=1175769.new#new
killerjoegreece
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1134
Merit: 1000


Professional Native Greek Translator (450+ done)


View Profile WWW
September 20, 2017, 01:41:11 PM
 #4

Βιετνάμ έκθεση ακίνητης περιουσίας του Βιετνάμ - Εξορθολογισμός και Αοτελεσματικότητα Μέρος 1

Η Νοτιοανατολική Ασία είναι μια περιοχή που έχει σταθερή ανάπτυξη με λίγα προβλήματα όσον αφορά την πολιτική αστάθεια, η οποία νίκησε τις οικονομίες της βόρειας Ασίας τους τελευταίους μήνες. Αυτό εκδηλώνεται με γενικές εκτιμήσεις κινδύνου για νέα έργα σε ολόκληρη την περιοχή που ενδέχεται να είναι επικίνδυνη. Η οικονομία της ειδικότερα είναι αυτό που ορισμένοι αποκαλούν τη νέα Κίνα. Φυσικά μιλάω για το Βιετνάμ. Σύμφωνα με το Xinhua, το Βιετνάμ σήμερα οδηγεί τη Νοτιοανατολική Ασία σε ΑΕΠ, με αύξηση του ΑΕΠ κατά 6,8% για το έτος 2017. Παρά την μεγάλη ανάπτυξη, την ταχεία ιδιωτικοποίηση των κρατικών επιχειρήσεων και την ταχεία μεταρρύθμιση των επενδυτικών νόμων στο πλαίσιο της φιλοσοφίας του Nguyen Xuan Phuc, η οικονομία του Βιετνάμ συνεχίζει να παρουσιάζει μια μοναδική κατάσταση στην αγορά με συγκεκριμένες ευκαιρίες και προκλήσεις.

Αυτό το θέμα βρίσκεται στο νομικό πλαίσιο του Βιετνάμ που περιβάλλει την ακίνητη περιουσία. Οι  δομές στους κανονισμούς της χώρας ενδέχεται κατά καιρούς να παρουσιάσουν μια συμφόρηση για τις επενδύσεις - για παράδειγμα, μόνο 1,15 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ σε κεφάλαια επενδύσεων σε ακίνητα που κινητοποιήθηκαν κατά το πρώτο εξάμηνο του 2017 στο Βιετνάμ. Αυτό δεν οφείλεται στην έλλειψη ευκαιριών για ακίνητα - το αντίθετο. Ωστόσο, οι επενδύσεις και η ανάπτυξη στο Βιετνάμ είναι χρονοβόρες - σε τέτοιο βαθμό που η κυβέρνηση του Βιετνάμ στις πρόσφατες συναντήσεις έχει προσδιορίσει οριστικά την ανάγκη εξορθολογισμού των επενδυτικών διαδικασιών προκειμένου να διευκολυνθούν οι επενδύσεις σε κατάλληλα έργα στη χώρα. Αυτή η αναθεώρηση των επενδυτικών νόμων γίνεται για να επιτευχθούν στόχοι όχι μόνο των αυτόνομων έργων ακίνητης περιουσίας αλλά και ολοκληρωμένων δομών όπως από το VSIP, καθώς και ολόκληρων νέων προσθηκών στην πόλη του Χο Τσι Μινχ. Για παράδειγμα, το ευρέως προωθημένο έργο Thu Thiem Urban Area, το οποίο έχει στόχο να αντικαταστήσει την περιοχή της πόλης του Χο Τσι Μινχ ως το νέο κέντρο της πόλης, έχει συνολικό επενδύσεις περίπου 50 δισεκατομμυρίων δολαρίων συνολικά, που ανέρχονται στο 25% του ΑΕΠ της χώρας (αν και πρέπει να καταγραφεί και να εκταμιευθεί για αρκετά χρόνια για να υλοποιηθεί η κλίμακα αυτού του κρίσιμου εθνικού σχεδίου).

Περαιτέρω λεπτομέρειες παρέχονται για τους επενδυτές το 2015. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό για επέκταση των επενδύσεων στις υποδομές, στις οποίες οι επενδύσεις του Βιετνάμ σε υποδομές θα υπερβούν τις επενδύσεις των γειτονικών χωρών, ενώ απαιτούν επίσης μεγάλο μέρος των επενδύσεων σε ξένες επενδύσεις. Η άνοδος του τουρισμού ήταν επίσης πολύ μεγάλη για τα σχέδια του Βιετνάμ για ακίνητα, ιδιαίτερα αυτά που είναι έτοιμα να επωφεληθούν από μια τέτοια αύξηση του τουρισμού. Κατά τους πρώτους τέσσερις μήνες του 2017, οι αφίξεις στον τουρισμό αυξήθηκαν πάνω από 30% από πέρυσι, καθιστώντας τον ταχύτερα αναπτυσσόμενο τουριστικό προορισμό της Βόρειας Νοτιοανατολικής Ασίας. Οι αεροπορικές εταιρίες, τα αεροδρόμια και η κυβέρνηση προετοιμάζονται όλοι για να αυξήσουν αυτόν τον αριθμό, ώστε να επεκτείνουν στο μέγιστο δυνατό τον τουρισμό του Βιετνάμ. Και στο Danang, ξεκινάει η ανάπτυξη του "Λας Βέγκας" του Βιετνάμ, με το κυρίαρχο έργο του Cocobay Danang να πρωτοστατεί στην πρωτοβουλία να μεταμορφώσει την πόλη στο κέντρο ψυχαγωγίας της χώρας.

Το χρέος των καταναλωτών ή το δημόσιο χρέος σε μια αγορά συνήθως συμβάλλει στην αποφυγή της στιλπνότητας της αγοράς και σίγουρα βλέπουμε αυτό στις ανεπτυγμένες αγορές του ΟΟΣΑ με υψηλά επίπεδα χρέους που επιβαρύνουν τα μελλοντικά κέρδη. Ωστόσο, για το Βιετνάμ, η κατάσταση του χρέους είναι αρκετά βιώσιμη και δεν είναι σε επίπεδα που θα προκαλούσαν επιβράδυνση των κεφαλαιαγορών ή των αγορών ακινήτων στο σύνολό τους.

Το χρέος των νοικοκυριών του Βιετνάμ ανέρχονταν μόλις στο 20% του ΑΕΠ στα τέλη του 2016, ενώ οι περιφερειακές περιοχές όπως η Μαλαισία και η Ταϊλάνδη έχουν μετρηθεί περίπου στο 80% του ΑΕΠ, το οποίο χρησίμευσε ως τακάκι για την ανάπτυξη διαφόρων τομέων της Ταϊλάνδης και της Μαλαισίας οικονομίας αντίστοιχα. Ενώ το Βιετνάμ στο σύνολό του χτυπήθηκε από την αμερικανική απόσυρση του TPP κατά την εκλογή του Donald Trump, το Βιετνάμ έχει επανέλθει του και διατηρεί το στόχο του 6,8% του ΑΕΠ για το 2017. Αυτό συγκριτικά μια πολύ καλύτερη κατάσταση από άλλους στη Νοτιοανατολικής Ασίας, αλλά και από την Κίνα που αντιμετωπίζει τα δικά της χρέη. Με τις επενδύσεις κεφαλαίου της γειτονικής Κίνας σε ποσοστό σχεδόν 90 τοις εκατό του ΑΕΠ, η αναζήτηση γίνεται για αγορές χωρίς κορεσμούς με άφθονο χώρο για ανάπτυξη όπως το Βιετνάμ. Το δημόσιο χρέος προς το ΑΕΠ καθώς και το επενδυτικό στοιχείο για το ΑΕΠ βρίσκονται επί του παρόντος σε βιώσιμα επίπεδα. Αυτή τη στιγμή βλέπουμε αυτήν την έρευνα για την απόδοση των Κινέζων επενδυτών στο εξωτερικό με τη μορφή υψηλότερου ποσοστού των συνολικών πωλήσεων που προέρχονται από την Κίνα, καθώς και την παρατήρηση των αυξανόμενων κορεατικών επενδύσεων σε έργα στον τομέα των ακινήτων στο Βιετνάμ. Επιπλέον, το Βιετνάμ είναι ένα ασφαλές στοίχημα για το προσεχές μέλλον. Η Jones Lang LaSalle προβλέπει 8-10% ετήσια αύξηση στις τιμές των κατοικιών στις μεγάλες πόλεις της χώρας φέτος. Αυτό δείχνει μια σταθερή τροχιά για την περίοδο 2017-2018 και το προβλέψιμο μέλλον. Το έθνος, ωστόσο, έχει θέματα τραπεζικού δανεισμού, το οποίο είναι ένα δίκοπο μαχαίρι που μας οδηγεί στο επόμενο έγγραφο, το οποίο σε συντονισμό με τον Dezan Shira θα κυκλοφορήσουμε σαν Μέρος 2 σύντομα.

★★★ 450+ GREEK★★★TRANSLATIONS ★★★
FAST ★★★ FLAWLESS ★★★ CHEAP ★★★ https://bitcointalk.org/index.php?topic=1175769.new#new
killerjoegreece
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1134
Merit: 1000


Professional Native Greek Translator (450+ done)


View Profile WWW
September 21, 2017, 10:18:01 AM
 #5

Η Cocobay Danang προσφέρει εγγύηση Aπόδσης 12% κάθε χρόνο για μια περίοδο 8 ετών για τους επενδυτές. Αυτό είναι μια μοναδική ευκαρία επειδή είναι σίγουρο ότι οι αποδόσεις της Cocobay θα είναι πάνω από το 12% και δεν θα χρειαστεί να εκδώσουν εγγύηση, η αγορά θα είναι καυτή και οι αποδόσεις θα είναι πολύ υψηλότερες για τους επενδυτές της Cocobay. Υπάρχουν περισσότερα έργα όπως αυτό στο Βιετνάμ, οπότε είναι πραγματικά σημαντικό να ενημερώσουμε τους ανθρώπους ότι αυτός είναι ένας πιο γρήγορος, ευκολότερος και πιο εξορθολογισμένος τρόπος για να αποκτήσετε πρόσβαση στην καυτή αγορά ακινήτων εδώ στο Βιετνάμ! Αυτό δείχνει μια σταθερή τροχιά για τους επενδυτές και για την εταιρεία και ένα λαμπρό μέλλον.

★★★ 450+ GREEK★★★TRANSLATIONS ★★★
FAST ★★★ FLAWLESS ★★★ CHEAP ★★★ https://bitcointalk.org/index.php?topic=1175769.new#new
panagiotisgia
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 60
Merit: 0


View Profile
September 21, 2017, 01:43:10 PM
 #6

Έχεις επενδύσει εκεί ή το κάνεις μόνο για το Bounty;
killerjoegreece
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1134
Merit: 1000


Professional Native Greek Translator (450+ done)


View Profile WWW
September 22, 2017, 10:02:10 AM
 #7

H αλυσίδα συναλλαγών γίνεται γρήγορα αποδεκτή στη Ρωσία


Από τον John Bonar: Το ενδιαφέρον της Ρωσίας για τα κρυπτονομίσματα ανθίζει με την έγκριση του προέδρου της χώρας, Βλαντιμίρ Πούτιν. Ενώ κάποιοι στον χρηματοπιστωτικό τομέα της χώρας, συμπεριλαμβανομένης της προεδρεύουσας της Τράπεζας της Ρωσίας, Elvira Nabiullina, παραμένουν επιφυλακτικοί, άλλοι αγκαλιάζουν με ενθουσιασμό την κρυπτογράφηση.

Ο Vitalik Buterin, ο ρωσοκαναδός ιδρυτής του Ethereum, το οποίο είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πλατφόρμα μετά το Bitcoin, φιλοξένησε τη διάσκεψη του Ethereum Russia 2016 στο Skolkovo και αργότερα ανακοίνωσε τη δημιουργία του Ethereum Russia σε συνεργασία με τον Vladislav Martynov, Διευθύνοντα Σύμβουλο της Yota Devices, επικοινωνιών και συσκευών συνδεσιμότητας που εδρεύει στη Ρωσία και χρηματοδοτείται από την κρατική Τράπεζα Ανάπτυξης και Εξωτερικών Οικονομικών Υποθέσεων της Ρωσίας (VEB). Το Ethereum Russia δημιουργήθηκε για να ενισχύσει την ικανότητα της χώρας να εφαρμόσει την τεχνολογία αλυσίδας η οποία στηρίζει τα κρυπτονομίσματα.
Ο Μάρτυνοφ εξήγησε ότι το Ethereum Russia θα παρέχει ιδέες για την εκπαίδευση, τα γεγονότα και την αρχιτεκτονική της VEB και θα καθοδηγήσει την ανάπτυξη ενός νέου κέντρου έρευνας για την αλυσίδα στο Εθνικό Πανεπιστήμιο Επιστήμης και Τεχνολογίας (MISIS). Χρηματοδοτείται από την VEB. Το κέντρο του εξομοιωτή Silcon Valley της Ρωσίας θα στοχεύει στην εισαγωγή τεχνολογίας blockchain στον χρηματοοικονομικό τομέα, στον τραπεζικό και κρατικό τομέα, καθώς και στη βιομηχανία ανταλλαγής εμπορευμάτων. Μια άλλη λειτουργία του κέντρου θα είναι τα έργα υποστήριξης τεχνολογιών πληροφορικής και οι νεοσύστατες εταιρίες που λειτουργούν με τεχνολογία της αλυσίδας.

Ο αντιπρόεδρος του Skolkovo, Ιγκόρ Μπογκάτσεφ, δήλωσε: “Το Ίδρυμα Skolkovo, σε συνεργασία με το Ethereum, θα οργανώσει την επιλογή και την επιτάχυνση των πολλά υποσχόμενων έργων και ομάδων και θα παρέχει υποστήριξη σε νεοεμφανιζόμενες επιχειρήσεις με τη μορφή φορολογικών πλεονεκτημάτων και επιχορηγήσεων. Το αναπτυξιακό κέντρο δεν θα είναι μόνο σε θέση να ικανοποιήσει τις σημερινές απαιτήσεις του κράτους και των επιχειρήσεων, αλλά και τις μελλοντικές: μικροπληρωμές του Διαδικτύου των αντικειμένων, τη σύνθετη εκτέλεση έξυπνων συμβολαίων, τηδημιουργία υβριδικών πλατφορμών και κρατικών καταλόγων οποιουδήποτε είδους ».
Στις αρχές Ιουνίου του τρέχοντος έτους ο 23χρονος Buterin που γεννήθηκε στη Ρωσία παρευρέθηκε στο Διεθνές Οικονομικό Φόρουμ της Αγίας Πετρούπολης και συναντήθηκε με τον κ. Πούτιν. Κατά τη διάρκεια του φόρουμ, ο ρώσος πρόεδρος δήλωσε: “Η ψηφιακή οικονομία δεν είναι ξεχωριστή βιομηχανία, είναι ουσιαστικά το θεμέλιο για τη δημιουργία νέων επιχειρηματικών μοντέλων”.
Η κυβέρνηση της Μόσχας σχεδιάζει να ρυθμίσει τα κρυπτονομίσματα όπως τις φορητές αξίες και όχι να τις απαγορεύσει, δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών Anton Siluanov στους δημοσιογράφους τον Σεπτέμβριο.
«Το κράτος κατανοεί σίγουρα ότι τα κρυπτονομίσματα είναι πραγματικότητα και δεν έχει νόημα να τααπαγορεύουμε», δήλωσε ο Siluanov σε δημοσιογράφους στη Μόσχα. “Είναι δυνατή η ρύθμισή τους, οπότε το Υπουργείο Οικονομικών θα καταρτίσει νομοσχέδιο μέχρι το τέλος του έτους”.

Ο Alexander Dunaev, COO σε αναδυόμενες αγορές fintech της εταιρείας ID Finance, δήλωσε στο περιοδικό Forbes ότι η ρωσική κυβέρνηση αναγνωρίζει την αλλαγή στις χρηματοπιστωτικές υπηρεσίες που προκαλείται από την τεχνολογική αλλαγή. «Την τελευταία φορά που ο κόσμος είδε μια τέτοια πρωτοφανή αλλαγή ήταν το δεύτερο μισό του 20ού αιώνα με την υιοθέτηση των προσωπικών υπολογιστών — όπου η Ρωσία έχασε λόγω γεωπολιτικής απομόνωσης. Υπάρχει μεγάλη βούληση ώστε να αποφευχθεί αυτή η παγίδα στο μέλλον ».
Χάρη στην εκτεταμένη χρήση του Bitcoin για διασυνοριακές ανώνυμες μεταβιβάσεις, πολλοί Ρώσοι θεωρούν τα bitcoin και άλλα κρυπτονομίσματα ως υποκατάστατα χρημάτων τα οποία έχουν συνδεθεί προηγουμένως με πυραμίδες.
Σύμφωνα με το Bloomberg, ο Πούτιν είδε το Ethereum ως το «δυνητικό εργαλείο που θα βοηθήσει τη Ρωσία να διαφοροποιήσει την οικονομία της πέρα ​​από το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο».

“Η Αλυσίδα μπορεί να έχει το ίδιο αποτέλεσμα στις επιχειρήσεις που είχε κάποτε το διαδίκτυο — θα άλλαξει επιχειρηματικά μοντέλα και θα εξαλείψει τους μεσάζοντες όπως οι πράκτορες μεσεγγύησης και οι υπάλληλοι. Εάν η Ρωσία την εφαρμόσει πρώτη, θα αποκτήσει παρόμοια πλεονεκτήματα με αυτό που έκαναν οι Δυτικές χώρες στην αρχή της εποχής του Διαδικτύου», δήλωσε ο Μάρτυνοφ.
Η ανησυχία σχετικά με τις πυραμίδες έχει κρυσταλλωθεί γύρω από τις αρχικές προσφορές νομισμάτων (ICO’s) που έχουν χρησιμοποιηθεί για την συλλογή εκατομμυρίων σχεδόν σε μια νύχτα και δημιούργησαν εκατομμυριούχους από τους ιδρυτές μιας πλημμύρας νέων κρυπτονομισμάτων. Αυτές οι ανησυχίες προκάλεσαν τη δρακόντεια επίθεση της Κίνας σταICO και στα κρυπτογραφικά ανταλλακτήρια νωρίτερα τον Σεπτέμβριο, η οποία άσκησε πίεση στην αλυσίδα.

Σπάζοντας το σωρό υπάρχει μια νεα αλυσίδα, τοRelex. Αυτή η αλυσίδα βασίζεται σε ιδιωτικά επενδυτικά κεφάλαια και ξεκίνησε από τους Squawk Advisors και λειτουργεί στο Βιετνάμ. Βασίζεται στην πλατφόρμα τουEthereum και επικεντρώνεται στην ανάπτυξη ακινήτων και έχει αποφύγει τη συγκέντρωση κεφαλαίων μέσω ICO και έχει πάει κατευθείαν στην αγορά. Έχει καταγραφεί σε δύο χρηματιστήρια σε ένα χαμηλό λανσάρισμα στα μέσα Σεπτεμβρίου και διαπραγματεύεται αυτήν την περίοδο σε χαμηλή τιμή. www.relex.io
Ωστόσο, οι ιδρυτές αναμένουν ότι καθώς η αγορά απορροφά το γεγονός ότι η Relex επικεντρώνεται σε πραγματικά περιουσιακά στοιχεία μέσω της επένδυσης κεφαλαίων σε σπίτια και σε πραγματικά έργα που η ζήτηση για τα νομίσματα RLX θα αυξηθεί γρήγορα και η αποδοχή σε άλλα χρηματιστήρια θα ακολουθήσει. Το Relex επικεντρώνεται στη διαφάνεια και προτίθεται να δημοσιεύσει παραδείγματα των συμβάσεών της με τους προγραμματιστές στην ιστοσελίδα τους. Έχουν ήδη συμβάσεις με το Cocobay Danang στο Βιετνάμ και τη Woodfine Capital Projects του Καναδά και διαπραγματεύονται με αρκετούς άλλους.

Από τον John Bonar
Διευθύνων Σύμβουλος στην Yes to Business Ltd

Ο John έχει πάνω από 14 χρόνια εμπειρίας και ζούσε στη Ρωσία από το 1995 έως το 2009 και είναι 24 χρόνια συνεργαζόμενος με τη Ρωσία από το 1993 μέχρι σήμερα. Στη Ρωσία ήταν εκπρόσωπος του Ηνωμένου Βασιλείου στο Διοικητικό Συμβούλιο των Εθνικών Αντιπροσώπων της Ένωσης Ευρωπαϊκών Επιχειρήσεων στη Ρωσία. Ταξίδεψε σε όλη τη χώρα. Τώρα στο Λονδίνο είναι Αναπληρωτής Πρόεδρος του Westminster Russia Forum (www.westminster-Russia.org.uk) και ζει στο Dulwich.

★★★ 450+ GREEK★★★TRANSLATIONS ★★★
FAST ★★★ FLAWLESS ★★★ CHEAP ★★★ https://bitcointalk.org/index.php?topic=1175769.new#new
killerjoegreece
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1134
Merit: 1000


Professional Native Greek Translator (450+ done)


View Profile WWW
September 22, 2017, 10:04:46 AM
 #8

Έχεις επενδύσει εκεί ή το κάνεις μόνο για το Bounty;

Έχω επενδύσει και λαμβάνω μέρος και στις Αμοιβές. Το νόμισμα είναι ήδη στα ανταλλακτήρια Etherdelta και Stocks.exchange

★★★ 450+ GREEK★★★TRANSLATIONS ★★★
FAST ★★★ FLAWLESS ★★★ CHEAP ★★★ https://bitcointalk.org/index.php?topic=1175769.new#new
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!