inci sozlukmu bitcointalk mu belli degil elli kere dedim turkce kismina yazma diye gene yazdik.
adam okmuyor yatirimci olsan anlardin harlem de keseceklermis fazla film izlemissin yada harlem gece yarisi cebinde binlerce dolarla gidecek kadar zeki diyeyim de anlasilsin.
daha ne aldigini sattigini bilmiyor kalkmis agzi kopuk falan cumleleri kulaniyor.
neyse gurcistan dan gelen bi arkadasa toplu halde $ 140 000 dolarlik minelari sattim zaten.
eski entry lerime bakilirsa bir elektrik sordum durum ayni
herkesin turkce yazma yetenegi de ayni olmayabilir yada ayricak zamani olmaya bilir gelir uretiyor evet income per month dan geliyor.
ne var yani konu teknik guzel turkce siir sitesien git arkadasim burasi teknik bilgi ki pazar alanina yazdim.
yuzyuze makinalari al diyorum biri scam diyor te allahim ya o scammerler hep boyle anlamayanlari carpiyor iste.
terbiyenize tesekkur soven arkadaslar ne diyeyim
buda bu makinayi 6 ay sonra geliri ayda $20 dusnce bile goremeyeceklere gelsin ilk asic parti 10 maikna gunde $275 calisti su an $60 artik yavas yavas her partide dusmeye devam eder bir suru etken var elektrik fiyati diffuculty dash yada ne mine yapiyorsan fiyati etc etc gider.
cyper_blc tesekkurler
buda kopukcu arkadaslara gelsin ekran resmi devir ederken kurulan test platformdan alinma
https://hizliresim.com/bL5Y9Ynot eletrikle ilgili kufur yedigim soruya a dan z ye 2 sayfa tek tek alinacak psu pdu kabolar meter lar cevap geldi turkce forumda saglam kufur yedim gittim
tesekurler icerige bakma geregi duymadan anlamadan kufur edecek arayanlara
not turkiye den gelen teklifler $1500 kapida oderim simdi bu adam ciddi ciddi duserse diyor ama kendi iyi bir scammere duser kutudan salatalik cikar iste saka gibi.