Bitcoin Forum
December 02, 2016, 10:32:49 PM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.13.1  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Newbie struggling with 6990 rig  (Read 659 times)
upiru
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 6


View Profile
June 24, 2011, 01:00:10 PM
 #1

Hi there I'm Upiru, I'm a newbie so I feel comfy here Tongue

but still as a newbie I think I need some help ...  Undecided

so basicly I try to set up the all mighty 3x6990 with ubuntu
but can't go beyond the ATI drivers install, witch I guess whent quiet fine

Then, as I don't have any HD screen (got a DVI to VGA plug instead), I found my self with a scramble view of my desktop ...
...and I don't want to buy a screen as I want to remote desktop the monster ...

So I thought I could just rewrite my xorg.cong to send a more suitable signal to my old screen
here what I wrote :
Code:
Section "Screen"
Identifier "Default Screen"
DefaultDepth 16
SubSection "Display"
Depth 16
modes "1024x768_75.00"
EndSubSection
EndSection

Section "Module"
Load "glx"
EndSection

Section "Device"
Identifier "Default Device"
Driver "fglrx"
EndSection

and it just crashs X .... hehehe ...I guess it would have been too easy ...  Roll Eyes

soooo  any one could help me write a better xorg.conf please ?
 or show me what ever other way ...  any idea ..

thx
1480717969
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1480717969

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1480717969
Reply with quote  #2

1480717969
Report to moderator
1480717969
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1480717969

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1480717969
Reply with quote  #2

1480717969
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1480717969
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1480717969

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1480717969
Reply with quote  #2

1480717969
Report to moderator
upiru
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 6


View Profile
June 24, 2011, 01:26:51 PM
 #2

hum ..I just tried this :
Code:
Section "Screen"
Identifier "Default Screen"
DefaultDepth 24
SubSection "Display"
Depth 24
modes "800x600_61.00"
EndSubSection
EndSection

"800x600_61.00" is what my screen support ...hehehe  sorry

X don't crashs but I still get scramble view ... maybe the Depth ...
I gonna try the with depth at 16

I don't really know what I'm doing here ...  Huh
upiru
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 6


View Profile
June 24, 2011, 01:34:17 PM
 #3

well seams that the depth at 16 crashes X ...

but then, I might be wrong, I guess the depth at 24 scrambles the view ...

upiru
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 6


View Profile
June 24, 2011, 01:44:36 PM
 #4

off course I tried VNC , before the issue I could get through
Now I just get prompted for the password and nothing loads ... not even an error message ...

(VNC viewer on windows xp )

any sugestions ? any idea ? getting nuts here ...  Shocked
upiru
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 6


View Profile
June 24, 2011, 04:50:03 PM
 #5

ok I called a friend who knows !

"just remove xorg.conf and reboot" he said.

well thx to him I got through this issue Smiley

I hope this 'll be usefull to someone.

cheeers
upiru
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 6


View Profile
June 27, 2011, 02:59:33 AM
 #6

still strugling  ...

I droped linux and installed windows 7
installation went fine ...i guess ...
poclmb-mob show 6 cayman devices , I guess these are my GPUs ..

but then it won't show any activity ....
the speed status show connected , shares stays at 0 ...
I ve tryed different pools and solo ... but nothing changes

I've opened some port on my wifi routeur ... nothing ...

Am I  missing something here ?

can't somebody helpme here ...please.
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!