Arksun
|
|
December 21, 2017, 08:38:03 AM |
|
Bu haber yeni değildi bildiğim kadarıyla + ben artık bunlara hiç şaşırmıyorum yakında millet ethereum dash monero falan da takmaya başlar. İyi oldu altından sıkılmıştık
|
|
|
|
wallet
Full Member
Activity: 420
Merit: 125
LIVENpay.io
|
|
December 21, 2017, 12:49:01 PM |
|
Herkes düğün takı töreninde kripto para takarken internet altyapısı çökse düğün ertelenir. Damadın halini düşünemiyorum. Malum takıdan gelen para düğün giderleri ve balayı masraflarına yetmiyor. Yakında duvarlarda hope in crypto money yazıları görürüz.
|
|
|
|
Iamrobot
Member
Activity: 294
Merit: 10
|
|
December 21, 2017, 07:35:12 PM |
|
Çok sürmez insanları şaşırtmayacak böyle olaylar. Bitcoin hayatımızın heryerinde olacak.
|
|
|
|
minionstar
Member
Activity: 196
Streamity Decentralized cryptocurrency exchange
|
|
December 21, 2017, 08:13:54 PM |
|
Çok iyi düşünülmüş Bitcoini hayatımızın içinde daha fazla göreceğimizi düşünüyorum. Gitgide yaygınlaşacak bir değer olduğuna inanıyorum. Bakalım zamanla daha nerelerde göreceğiz Bitcoini
|
|
|
|
yapa ve yalniz
|
|
December 21, 2017, 09:32:37 PM |
|
Bu millet düğünlerde pos makinası gördü bu mu abartı geliyor acaba Bence çok çağdaş bir hareket olmuş gayet de yerinde. Benim düğünüm olursa (ki yakın çevremde milyonluk btcsi olanlar var) koyarım walleti belki düğün parasını çıkarırız oradan
|
|
|
|
papuayenigine
Member
Activity: 93
CLOUT media.decentralised
|
|
December 21, 2017, 09:47:49 PM |
|
çok güzel bir sürprizmiş, ben de evlenince böyle bi takı isterim. çocuğun geleceği garanti altına alınır
|
|
|
|
blablablabla
|
|
December 22, 2017, 01:24:09 PM |
|
Arkadaşlar Bitcoinin takı töreninde hediye edileceği öngörüsü sahibi olaydım düğünü ertelerdim. Bu öngörüsüzlük bana pahalıya patladı. Şakayı geçelim, bu iki arkadaş Bitcoinle haşır neşir kişiler, bu vesileyle sıkı haber çıkarmışlar, bizim millete anlatabilmek için böyle kanallar bulmalı.
|
|
|
|
trattrat
|
|
December 27, 2017, 12:58:30 PM |
|
Evlenince bende arkaya bir qr code koymayı düşünüyorum. Ödeyene yazık ama ETH hesabı falan koyarım. BTC hem yavaş hem çok yüksek fee alır. ETH son dönemde kedilerden kurtulmasıyla oldukça hızlandı.
|
|
|
|
Orhans
|
|
December 27, 2017, 01:58:46 PM |
|
Yanlız BTC takmasınlar bu hız ile gelene kadar boşanırlar Eth taksın gas fee yüksek tutsun fotoğraf çekilmeden gelir Nelere kaldık
|
|
|
|
mypat3op
|
|
December 27, 2017, 03:40:02 PM |
|
Bitcoin sokağa inecekmi sorusunun cevabı indi bile şeklinde bu başlıkta verilebilir. Eth, Xrp de takılsın düğünlerde. Kız tarafı takıları alacağım diyemez düğün sonunda, tamamen kripto para gönderilince. Kavga haberleri ana akım medyanın dilinden düşer.
|
|
|
|
cryptographer954
Jr. Member
Activity: 51
|
|
December 28, 2017, 01:20:11 PM |
|
30 dolar az çeyrek Btc taksın.
|
|
|
|
yelkovan
Member
Activity: 234
|
|
December 28, 2017, 06:40:59 PM |
|
biz düğünümüz esnasında bitcoinden bihaberdik böyle manzaralar yasayamadık ..(
|
|
|
|
proof_seeker
Member
Activity: 336
Merit: 11
|
|
December 30, 2017, 10:52:37 PM |
|
aha bende bunu düşünmüştüm yapacaktım. sonra dedim küçük altın 200 lira olsa 200 liralık btc göndermeye kalksam 60 70 lirası havaya uçuyor o parayla damada birde yemek yediririm .D
|
|
|
|
Euphrates
|
|
December 30, 2017, 11:14:14 PM |
|
Nereden nereye şimdi ise bitcoin çok Farklı yerlerde sadece bitcoin de değil sanal paralar. Ama o ilk pizza alışverişi efsane bir şey adam ne kadar a ne yemiş ya.
|
|
|
|
Kalemder
Legendary
Activity: 1918
Merit: 1727
Be A Hope
|
|
December 31, 2017, 12:08:16 PM |
|
Bir insana verilebilecek en güzel hediyelerden biri bu bence daha önce bir arkadaşın da çocuğuna 1 Bitcoin verdiğini duymuştum 2014 2015 seneleri olmalı Tabii sonrasını biliyorsunuz eğer Ailesi yeterince sabretti ise Muhtemelen bütün eğitim masrafları karşılanmıştır
|
Kripto Para Rehberi: Koinmen▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄ ▄▄████████████████▄ ▄▄██████████████████████▄ █████████████▀█████████████▄ ▄█████████████▀ ▄█▀ ███████████ ▄██████████ ▀▀ ████████████ ▄█████████████ ▄▄▄ ▀▀██████████ █████████████▀ ████▄ ▀█████████▄ █████████████ ▀▀█▀▀ ▄██████████ ████████████▀ ▄▄ ████████████ ████████████ ▄████▄ ███████████ █████████ ██████ ██████████ █████████▄▄ ▄██████████ ▀██████████ ██ ▄▄▄▄████████████ ▀█████████▄▄█▄ ███████████████▀ ▀██████████████████████████▀ ▀█████████████████████▀ ▀▀██████████████▀▀ ▀▀▀▀▀▀▀ | |
|
|
|
s.kocaman
|
|
December 31, 2017, 01:57:55 PM |
|
Keske bizede zamaninda peder harclik olarak verseydi simdi baska yerlerde olurduk. Ama bunun gibi olaylar daha da artacak.
|
|
|
|
Matthewww
|
|
December 31, 2017, 03:01:39 PM |
|
damatta ne adam ya hemen kontrol etmiş . çok güzel olmuş bence bu. damadın arkaşından şu kadar bitcoin yada eth falan çok iyi ya
|
|
|
|
mick42
Member
Activity: 182
|
|
January 01, 2018, 10:41:35 PM |
|
bugün kuzenimin evlilik tarihi belli oldu ve beni davet ederken makarasını yaptık biraz ama henüz benim için erken bu tür bir takı takmak biraz daha stabilleşirse neden olmasın yapılabilir
|
|
|
|
freedivers
Jr. Member
Activity: 56
Free Divers
|
|
January 02, 2018, 01:09:34 PM |
|
şaka mı la bu geyıgını yapıyorduk harbıden oldumu boyle bısey, ama ılerde bu durum cogalacaktır, dusunsene annesı 1 btc bile takmadı diye mıllet bırbırıne trıp atacak
|
Free Divers
|
|
|
rekarse
Newbie
Activity: 24
Merit: 0
|
|
January 02, 2018, 01:17:01 PM |
|
bitcoini veya farklı bir kripto para birikmişi varsa neden altın alsın ki. belki birkaç sene sonra altın modası kökten değişebilir veya azalabilir. Bu durum bir akım haline gelirse kuyumcular isyan etmesin de
|
|
|
|
|