Osmanli42
Sr. Member
Activity: 434
Merit: 250
★YoBit.Net★ 1400+ Coins Exchange
|
|
September 30, 2017, 06:32:38 PM |
|
Ben bu kadar yatırım almaz diye bekliyordum. Iyi yatırım almışlar. Ico bitene kadar dişe dokunur rakam toplarlar herhalde
|
yobit.net is banned from signatures
|
|
|
polat90 (OP)
|
|
October 09, 2017, 10:48:16 AM |
|
ICO devam ediyor, %15 bonus fırsatı için son saatler
Toplanan ETH miktarı : 7420
Toplanan BTC miktarı : 179
https://www.aeron.aero/
|
|
|
|
jeks
|
|
October 16, 2017, 07:49:53 PM |
|
güzel yatırım almış 12m sınırına ulaşır umarım.
|
|
|
|
polat90 (OP)
|
|
October 26, 2017, 06:23:05 PM |
|
ICO devam ediyor, %5 bonus fırsatı için son saatler
Toplanan ETH miktarı : 10095
Toplanan BTC miktarı : 212
https://www.aeron.aero/
|
|
|
|
polat90 (OP)
|
|
November 02, 2017, 09:24:03 PM |
|
|
|
|
|
Solarminer
|
|
November 06, 2017, 11:38:49 AM |
|
İş yapmaz dediğimiz projeler ne güzel yatırımlar topluyorlar yahu .. Önyargımızı yıkmamız lazım artık . Çoğu geçerli projeler geliyor . Önümüzde ki senelerde blockchain teknolojisine neleri uyarlayacaklar acaba .. Tebrik etmek lazım . Bounty süreci de iyi kazandırmıştır .
|
|
|
|
xzone
Legendary
Activity: 2758
Merit: 1557
|
|
November 06, 2017, 12:09:02 PM |
|
Şu bozulan piyasada gerçekten çok güzel miktar toplanmış. İlginç bir fikir, belki ilerleyen dönemlerde adını daha sık duyabiliriz
|
| Duelbits | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ | | TRY OUR UNIQUE GAMES! ◥ DICE ◥ MINES ◥ PLINKO ◥ DUEL POKER ◥ DICE DUELS | | | | █▀▀ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █▄▄ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | | ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ KENONEW ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄ | ▀▀█ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ ▄▄█ | | 10,000x MULTIPLIER | | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ | | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ |
[/tabl
|
|
|
zdrovie
|
|
November 08, 2017, 11:35:44 AM |
|
Etherdeltada işlemlere başlamış ve coinmarketcape eklenmiş https://coinmarketcap.com/currencies/aeron/ 48 cent görünüyor fiyatı.ICO da kaç paradan satıldı bilen var mı? edit : konuda yazıyormuş ICO fiyatı 0,5 usd
|
|
|
|
thresher
|
|
November 08, 2017, 11:33:35 PM |
|
İnsan merak etmeden duramıyor bu kadar yatırımı nasıl topladı diye. İlk çıktığında projenin yapmayı hedeflediği şeyleri çokta önemli bulmamıştım. ''İnsanlar buna mı yatırım yapacak lan?'' dediğim bile oldu. Gerçekten şok oldum. İlerleyen süreçlerde neler yapacak, ICO fiyatının üstünde kalabilecek mi, yatırımcısına kazandırabilecek mi diye merak ettiğim projelerden biri.
|
|
|
|
dragoz11
|
|
November 08, 2017, 11:35:49 PM |
|
Ico fiyatının altından alınabiliyor ancak hacim çok düşük ben girmeye çekindim açıkçası. Binance'ye gireceğine dair ana konusunda bir şey gördüm ama ne derece doğru bilmiyorum.
|
|
|
|
unois
|
|
November 09, 2017, 06:03:41 PM |
|
Ico fiyatının altından alınabiliyor ancak hacim çok düşük ben girmeye çekindim açıkçası. Binance'ye gireceğine dair ana konusunda bir şey gördüm ama ne derece doğru bilmiyorum.
Binance gelirse kesinlikle fiyatı en asgari bir kere pump görür. Bunu SONM örneğinde çok açık ve net bir şekilde gördük, şahit olduk. Projenin daha zamana ihtiyacı var arkadaşlar. Henüz çok taze ve en az 2 ismi geçerli borsaya daha dahil olması gerekecek gibi.
|
TAYLOR Crypto Trading for Everyone | | ---- ---- ---- ------ ------ ------ ------ ------ ------ ------ ------ ---- | | | | ---- ---- ---- ------ ------ ------ ------ ------ ------ ------ ------ ---- | | | | ---- ---- ---- ------ ------ ------ ------ ------ ------ ------ ------ ---- | | | [ | | ] |
|
|
|
CoinCini
|
|
November 09, 2017, 09:29:53 PM |
|
yatırım miktarı güzelde bountyler ne zaman dağıtılacak ödül formuna baktım silmişler başka bir liste çıkardılar da bizim mi haberimiz yok acaba?
|
|
|
|
polat90 (OP)
|
|
November 09, 2017, 09:37:09 PM |
|
yatırım miktarı güzelde bountyler ne zaman dağıtılacak ödül formuna baktım silmişler başka bir liste çıkardılar da bizim mi haberimiz yok acaba?
ödülleri haftasonundan önce güncelleyeceklerini ve listeyi paylaşacaklarını açıkladılar.
|
|
|
|
jeks
|
|
December 09, 2017, 12:02:20 AM |
|
yine boşa giden bir proje daha ödül konusunda scam olduğu söyleniyor.
|
|
|
|
integrap
Member
Activity: 182
Merit: 10
|
|
December 09, 2017, 12:35:13 AM |
|
Güzel yatırım toplanmış deniyor da arkadaşlar o verilen miktar doğru mu sizce yani kendileri yine kendi hesaplarına göndermiş olamazlar mı? SAdece bu proje için demiyorum genel olarak icolarda böyle yapma şansları var yani.
|
|
|
|
torrentco
|
|
January 05, 2018, 06:08:37 AM |
|
neden bir gece %300 arttı bilen var mı?
|
|
|
|
designerusa
Legendary
Activity: 2310
Merit: 1028
|
|
January 07, 2018, 11:37:07 AM |
|
neden bir gece %300 arttı bilen var mı?
Bende merak ediyordum. %500 ü bile gördü gün içinde. Sanırım pump / dump operasyonuydu. Dayanamayıp bir miktar aldım ve elimde patladı desem yeridir. 6$ civarlarından almıştım bakalım ilerleyen günlerde neler olacak..
|
|
|
|
snaper14
Member
Activity: 243
|
|
January 07, 2018, 11:51:06 AM |
|
Balinalar damladı sanırım başka izahı yok takipteydim volumesi 10m dolar falandı Binance'de başka borsadan alıp atacaktım ben alana kadar aniden 4x yaptı alamadım volume de 200m dolara çıktı.
|
|
|
|
aliacar
Member
Activity: 233
|
|
February 05, 2018, 12:26:32 PM |
|
güzel düştü 1 dolara kadar gerilerse all in yaparım buna
|
|
|
|
CoinCini
|
|
February 06, 2018, 09:54:32 AM |
|
güzel düştü 1 dolara kadar gerilerse all in yaparım buna
aman hocam dikkat et floş royal yapmasınlar.
|
|
|
|
|