fikir cidden güzel ama arbitraj için hacim çok önemli,
bu yüzden fiyat farkının çok açık aldığı borsalardan ziyade güvenilir borsalar yada en iyi 5 borsayı bile sisteme entegre etseniz yeterli.
arbitraj yapamasak bile fiyat kıyaslarız, hatta hacimler gelse her borsa için baya baya dünyaca kullanabilir bir site bile olabilir
örneğin adam bir coine satış emrini taban 4 dolardan vermiş ama alan satan yok o borsada coin 4 dolar görünüyor,
diğer borsalarda 3 dolardan işlem görüyor.
bu durum, bilmeyen arkadaşlar için yanıltıcı olabilir.
o borsada o fiyattan hemen satacaklarını düşünüp, boşuna transfer yapmış olurlar ve komisyon öderler, bir kere başıma geldi çünkü.
bir çok arbitraj sitesi veya uygulaması var ama sağlıklı çalışmıyorlar ve bazende yanıltıcı değerler veriyorlar.
coin ve token farkı olan ama aynı adı taşıyan birimleri denk gösteriyorlar.
dalgınlığınıza gelirse, hem hatalı alım yaparak, hemde hatalı deposit yaparak paranız havaya uçabilir.
buda başıma geldi arn mi neydi meğersem hem token hem coinmiş aynı adı taşıyan dikkat etmemiştim satın aldım, diğer borsaya tam gönderecektim, blockfoliaodan bi bakmak aklıma geldi.
benim aldığım tokenmiş, karlı işlem görünen coinmiş, gönderseydim cüzdana gitmişti .
bana çarpı 3 kazandırdı o saçma token 1 ay içinde, yobite listelenmiş, meğer pump için kullanılan bir tokenmiş .
şans oldu biraz
genelde telefon uygulamaları zaten pump tokenleri önerip duruyor, arbitraj için,
pek sağlam değiller yani.
neyse konudan saptık fikir güzel geliştirilirse, size reklamlardan bile güzel para kazandırabilir.
bence global bir site fikriyle yola çıkın ..