aliacar
Member
Activity: 233
Merit: 10
|
|
March 08, 2018, 02:08:30 PM |
|
bu mth hazirana kadar cmc de top 100 e girmezse satıcam tum malı
|
|
|
|
murado
Jr. Member
Activity: 224
Merit: 2
|
|
March 08, 2018, 03:11:40 PM |
|
durumu iyi geleceğide parlak olan bir coin olduğu için ne zaman düşüş olduğnda dipteyken alınması gereken bir coin
|
Vertex | A UNIQUE ECOSYSTEM FOR INVESTORS, THE COMMUNITY AND ICOS ╚═════ 'The worlds first ICO aftermarket' ═════╝
|
|
|
goodsson
Member
Activity: 350
Merit: 25
|
|
March 08, 2018, 04:22:41 PM |
|
Sanirim buraya mesaj atmayi birakicam, okudukca beynim yaniyor...
hucrelerime yazik, harcadigim zamani birak...
|
|
|
|
Bheze
|
|
March 08, 2018, 06:20:46 PM |
|
Monetha bugüne kadarki performansı ile satın alınmayı hakeden bir platforma sahip, kim ne derse desin ben monetha tutmaya devam edeceğim. Zaman hangi yorumların doğru olacağını gösterecek. fiyat düştüğünde satın almak ve yükseldiğinde satmak borsanın ana kuralıdır.
|
|
|
|
byzodiac
|
|
March 08, 2018, 06:52:58 PM |
|
6 7 centten alıp 40 centlerden elden çıkarmıştık bir kısmını, şimdi tekrar bu seviyelerden girdik bakalım neler olucak mth düzgün al sat yaparsanız çok fazla kazandırabilen bir proje, sadece hodl yapmayın derim uzun süre boyunca.
|
|
|
|
mstkmstk
|
|
March 08, 2018, 07:05:58 PM |
|
ben aldım düştü yahu dip fiyatlardan ala ala para kalmadı elimizde.günlük al satçılar için güzel kar bıraktı 24 saatte.1000 sats civarına indi 1300 sats seviyesine çıktı. ay sonu belli olacak gidişatı çıkaracakları ürün fiyata etki edecek mi bekleyip göreceğiz.
|
|
|
|
ankara44
Member
Activity: 434
Merit: 14
|
|
March 08, 2018, 07:11:51 PM |
|
Monetha hacim olsa güzel bir koin. Al satcılar bu koini çok seviyor. Fiyat hataketleri çok geniş. Günlük takip edenler için iyi kar bırakıyor. Şu anda portföyde yok ama ilk düşüşte kesin alacağım.
|
|
|
|
HartmaniAbit
Member
Activity: 224
Merit: 12
|
|
March 08, 2018, 08:06:22 PM |
|
Ay sonu sanırım monetha bir demo sürüm piyasaya çıkarak. Umarım düzgün birşey çıkarırlar da fiyata biraz yansır. Yoksa monetha yüzünden zararda olan çok kişi var.
|
|
|
|
afmfk06
Member
Activity: 365
|
|
March 08, 2018, 08:09:58 PM |
|
Monetha icosu 15 dakikada biten koin. Ama ico sundan bu yana 7 ay geçmesine rağmen şu anda ico fiyatından yüzde 20 aşağıda bir coin. Türkiyede çok da yatırımcısı var. Ay sonundaki ürünü de fiyatını iyileştirmezse ciddi çıkışlar olabilir.
|
|
|
|
lulumiya
|
|
March 08, 2018, 08:12:19 PM |
|
monethanın geleceği konusunda sağlam parlak düşüncelerim var umarım düşündüğüm gibi olur gelecekte şu an fiyatlar genel olarak düştü zaten o açıdan değerlendirmemek lazım genel potansiyele bakmak daha doğru
|
|
|
|
batturkey
Full Member
Activity: 336
Merit: 100
The World’s First Blockchain Core
|
|
March 08, 2018, 08:13:32 PM |
|
Herkes turkiyede cok yatirimcisi var diyorda turkiye kripto para piyasasinin 0.4%u bir ulke yani hic biseyiz arkadaslar.
|
|
|
|
Mavilcposeti
|
|
March 08, 2018, 08:44:25 PM |
|
Herkes turkiyede cok yatirimcisi var diyorda turkiye kripto para piyasasinin 0.4%u bir ulke yani hic biseyiz arkadaslar.
Bence de ülkede yatırım yapanların yüzde biri bile değil bu tokene abartıyoruz.Toplasan millet 2000 tane almıyor sonra monetha ülkede en çok kişi de var yazılıyor ilginç
|
|
|
|
sagul
Jr. Member
Activity: 420
Merit: 1
|
|
March 09, 2018, 05:22:20 PM |
|
bu coinden herkes şikayetçi sanırım. Adam katıldığı ilk ico o da 4 kat artma hayaliyle yaşarken %20 düşüş yaşamış bende olsam sıkıntı duyardım hatta şimdiye çıkardım. Çünkü böyle insanlar bekledikten sonra sabredemeyip çıkıyorlar. Balina denilen pis boğazlılar buradan topluyor sonra fiyatı icoda alım yapan arkadaşın hayalindeki gibi oluyor amacı olmayan nxt, ignis, ardor ve diğer birkaç coin bile 1 trilyon tane olmasına karşın bu fiyatlarda değil. Bekleyin sabredin derim.
|
BankDex.io / Decentralized Exchange
|
|
|
lossnet
Legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
|
|
March 09, 2018, 06:05:20 PM |
|
Borsa = Sabırlı olanların sabırsızların elinden parasını alma sanatıdır. O yüzden de hangi borsa olursa olsun, telaş yapmadan, uzun vadede ihtiyacınız olmayacak bir parayla girmeniz gerekiyor. Sabırsız olan pek çok kişi sinirlenip Monetha'yı elinden çıkartıyor. Balinaların amacı da bu. Hangi token olduğu çok fark etmiyor. Yıldırıp elinizden almaya çalışıyorlar. Sonra bir bakıyorsunuz ki uçmuş gitmiş token...
|
|
|
|
Coinredd
|
|
March 09, 2018, 07:08:57 PM |
|
şuanda monetha için çok güzel alım nokrası bence ben bir miktar alıp kasaya atıcam bir umut bekliyoruz bakalım temmuza kadar da bekleyecem sonrasında gözünün yaşına bakmam
|
|
|
|
thepanicpoint
|
|
March 09, 2018, 07:15:53 PM |
|
Boğa sezonu gelinceye kadar beklemekte fayda var, monetha veya diğerleri biyere kaçmıyor sonuçta, hatta her gün düşmeye devam ediyor tüm piyasa, en iyisi elde btc ile beklemek, boğa geldiğini hissedince ufaktan girmeye başlamak.
|
|
|
|
afgan355
Member
Activity: 201
The Experience Layer of the Decentralized Internet
|
|
March 09, 2018, 08:48:18 PM |
|
bu piyasaya ilk girdiğimde acemiliğim ile yaptığım araştırmalar sonucu aldığım ilk coinlerden biri monetha bilgisiz olmama rağmen o zamanlar kendine çekti beni bunda iş var diyorum yüzümüzü güldürecek önünde sonunda
|
|
|
|
AztecGoldHero
|
|
March 09, 2018, 09:06:55 PM |
|
bu piyasaya ilk girdiğimde acemiliğim ile yaptığım araştırmalar sonucu aldığım ilk coinlerden biri monetha bilgisiz olmama rağmen o zamanlar kendine çekti beni bunda iş var diyorum yüzümüzü güldürecek önünde sonunda
reklamla acemıler cekıldı zaten. olayda o. ımzasından gelenler var bende hala sacma sapan borsalarda oldugu ıcın yada benım hıc kullanmadıgım borsalarda oldugu ıcın satmadım. beklıyoruz adam olur herhalde. zor ama. tutmadığım bir proje çünkü.
|
|
|
|
snipetr
|
|
March 10, 2018, 08:56:08 PM |
|
Forumda pek çok koin için al veya sat önerisi var. Acemilerin gaza gelmesi her piyasada olur. monetha ne zaman piyasa düzelirse o zaman yatırımcısı sevindirir. toparlanma geciktiği sürece monetha tat vermez.
|
|
|
|
byzodiac
|
|
March 10, 2018, 08:59:37 PM |
|
reklamla acemıler cekıldı zaten. olayda o. ımzasından gelenler var bende hala sacma sapan borsalarda oldugu ıcın yada benım hıc kullanmadıgım borsalarda oldugu ıcın satmadım. beklıyoruz adam olur herhalde. zor ama. tutmadığım bir proje çünkü. Saçma borsa derken binance'da mevcut farkındaysanız, daha nereye çıkıcak sanki, en önemlisi oraydı Benim projeye ve takıma güvenim tam arkadaşlar, 6 ay 1 yıl sabretmek zor geliyorsa uzun vadeli projelere yatırım yapmayın derim.
|
|
|
|
|