mstkmstk
|
|
March 26, 2018, 04:43:29 PM |
|
dün biraz yükseliş sinyali verdi iyi gidiyordu bugün için beklentim vardı genel olarak piyasa yönü aşağı doğru çekildi yine bir silkeme yapıyorlar. ne zaman beklentiye girsek yine aşağı doğru çekiyorlar.
|
|
|
|
krm4700
|
|
March 26, 2018, 04:51:44 PM |
|
mth birkaç projesini iyi tanıtmış ve güzel bir altaypıya sahip olduğunugöstermişti uzun vadede ne olacağı belirsiz bir görünüş sergiliyor.
|
|
|
|
Carolinawiestput28
Jr. Member
Activity: 154
Merit: 1
|
|
March 26, 2018, 04:54:32 PM |
|
Yeterince fiyatlandı zaten cıkan cıktı üründe pek etki yapmadı gibi artık düşüş bekliyorum.
|
|
|
|
isocak
Newbie
Activity: 53
Merit: 0
|
|
March 26, 2018, 08:16:20 PM |
|
bazıları var attıkça artar artık düşer artmaz dersin girmezsin iyice fırlar gider, bazıları var bıktırır bundan bi halt olmaz dedirtir beklenen gün geldiğinde bile düşer ya da beklenen performansı vermez yeter la der satar çıkarsın ama sen umudunu kaybedip hodlu bıraktıktan sonra fırlar gider bakarkalırsın, ben mth'nın 2. deki gibi olmasını ümit ediyorum.hadi hayırlısı...ytd
|
|
|
|
crazyhashmanz
|
|
March 26, 2018, 09:09:24 PM |
|
bazıları var attıkça artar artık düşer artmaz dersin girmezsin iyice fırlar gider, bazıları var bıktırır bundan bi halt olmaz dedirtir beklenen gün geldiğinde bile düşer ya da beklenen performansı vermez yeter la der satar çıkarsın ama sen umudunu kaybedip hodlu bıraktıktan sonra fırlar gider bakarkalırsın, ben mth'nın 2. deki gibi olmasını ümit ediyorum.hadi hayırlısı...ytd
hocam ben uzun süredir monetha'yı bekliyorum ancak bende umudumu kestim ve monetha'dan da ciddi anlamda bir şey yapabileceğini sanmıyorum tabii boğa piyasası başlamazsa.
|
|
|
|
atarliromantik38
Newbie
Activity: 266
|
|
March 26, 2018, 09:14:42 PM |
|
MTH yani monetha şu anda yatırımcısının hiç bir beklentisini karşılamıyor ne yazık ki, bence bu oldukça kötü bir durum, hem koin açısından ve koine olan güven açısından, hem de ekibe olan güven açısından
|
|
|
|
HartmaniA
|
|
March 26, 2018, 09:29:06 PM |
|
31 martta ortaya bir ürün çıkaracaklar, belki biraz kıpırdanma olur diye tahmin ediyorum lakin bu zamanlarda fiyatına fazla etki etmez. Çok ters bir zamana denk geldi.
|
|
|
|
kutsal_money
Member
Activity: 154
Merit: 10
|
|
March 26, 2018, 10:55:21 PM |
|
monetha her zaman gündemde kalmayı başarmıştır zaman zaman kıpırdamalar oldu fakat istenilen yükseliş gerçekleşmiş değil henüz
|
|
|
|
Dr.Cocktail
|
|
March 26, 2018, 11:41:02 PM |
|
Monetha için artık tek umudum 31 Martta beklenilen ürün'ün çok iyi olması.Bu zamana kadar herhangi bir fiyat artışının gerçekleşmemesi gerçekten beni çok üzdü.Umarım bir anlaşma v.s yapılırda fiyat biraz olsun toparlanır.
|
|
|
|
coinforumgentr
Member
Activity: 714
Merit: 82
|
|
March 27, 2018, 01:26:38 AM |
|
50 centten aldım zamanında, tamda tepe noktasından almışım. eski fiyatına yaklaştığı gibi satacağım.
|
|
|
|
ZaPpaRa83
|
|
March 27, 2018, 04:58:55 AM |
|
monetha da tıpkı waves gibi bizi bekletmekten başka bir halta yaramıyor. 31 marttan sonra fiyat az bir kıpırdarsa elimdekini komple çıkaracam farklı projelere yönelecem. hodl iyi güzel şey de waves ve mth bitirdi bizi
|
|
|
|
kubra68
Member
Activity: 336
|
|
March 27, 2018, 05:41:29 AM |
|
BİTCOİN ve tüm altcoinler yerlerde MTH da onları takit ediyor ne yapabilir mth ki tüm coinlerde oldugu gibi mth ta da zararlar çok büyük bakalım nasıl kurtulacağız bu durumdan artık
|
|
|
|
gulypz
Member
Activity: 476
|
|
March 27, 2018, 10:58:10 PM |
|
Bitcoin böyle kafasına göre düştüğü müddetçe eth bile dayanamıyorken Monetha ne yapsın. Peoje orta halli bir proje bence, fiyatı uçmaya bilir ama boğa sezonun ufaktan da olsa ilerler.
|
|
|
|
NBASKOR
Newbie
Activity: 212
|
|
March 27, 2018, 11:02:02 PM |
|
Bırakın şu tokeni artık allah belasını versin forumda bundan başka token konuşulmuyor ya bu ya waves ikisi lan gelmiyor fiyatı işte istenilen yere gelmiyecekte bu gidişle çöp oldu
|
|
|
|
deliedenpsikolog
Jr. Member
Activity: 252
Merit: 1
|
|
March 27, 2018, 11:05:21 PM |
|
Bırakın şu tokeni artık allah belasını versin forumda bundan başka token konuşulmuyor ya bu ya waves ikisi lan gelmiyor fiyatı işte istenilen yere gelmiyecekte bu gidişle çöp oldu
hocam ne diyeyim, ben de aynı görüşleri paylaşıyorum, resmen allahın belası bir koin haline geldi bu koin, tam bir başa bela yani
|
|
|
|
SERKAN73MS
Newbie
Activity: 126
|
|
March 28, 2018, 06:44:00 AM |
|
uzun dönem hic piyasaya bakmadan beklemek, yani unutmak ilerde yatırımcının yüzünü güldürecektir. Ama hepimizin kafasında kenarda bi paranın mth de olduğu düşünüldüğünde, ister istemez insan bakıyor ve en komiği de mth yerinden hic oynamıyor habire aşağı yönlü, bu da yatırımcıyı sinir ediyor bi süre sonra doğal olarak. Uzun süre beklenilecek token değil mth
|
|
|
|
DarkXen
|
|
March 28, 2018, 07:32:06 AM |
|
Mth ye ico dan girmiş biri olarak farklı yerlerde daha fazla kazanacağımı düşünerekten çıktım. Hype zamanı çıkmadığıma çok pişmanım. Umarım elinde tutan arkadaşlar kazanırlar.
|
|
|
|
Kalemder
Legendary
Activity: 1904
Merit: 1727
Be A Hope
|
|
March 28, 2018, 01:04:41 PM |
|
Bu coinden hala beklediğimizi alamadık malesef. Fena düştü. Ekipte trade ve borsadan anlayan pek kimsenin olduğunu sanmıyorum. Borsa fiyatına önem vermiyorlar gibi. Umarım yeni gelişmeler ve cüzdanın çıkışı rahatlatacaktır bizi.
|
Kripto Para Rehberi: Koinmen▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄ ▄▄████████████████▄ ▄▄██████████████████████▄ █████████████▀█████████████▄ ▄█████████████▀ ▄█▀ ███████████ ▄██████████ ▀▀ ████████████ ▄█████████████ ▄▄▄ ▀▀██████████ █████████████▀ ████▄ ▀█████████▄ █████████████ ▀▀█▀▀ ▄██████████ ████████████▀ ▄▄ ████████████ ████████████ ▄████▄ ███████████ █████████ ██████ ██████████ █████████▄▄ ▄██████████ ▀██████████ ██ ▄▄▄▄████████████ ▀█████████▄▄█▄ ███████████████▀ ▀██████████████████████████▀ ▀█████████████████████▀ ▀▀██████████████▀▀ ▀▀▀▀▀▀▀ | |
|
|
|
kukoc
Newbie
Activity: 196
|
|
March 28, 2018, 01:25:46 PM |
|
50 cent olduğunda çıkmak lazımdı. 31 martta ürün çıktıktan sonrada yaprak kıpırdaması olur yine bu seviyelerde gider gelir monethadan adam olmayacak gibi duruyor girmeyen pek bulaşmasın
|
|
|
|
Kripto_adam
Full Member
Activity: 350
Merit: 108
The World’s First Blockchain Core
|
|
March 28, 2018, 03:32:13 PM |
|
Bu coinden bisey olmaz beyler simdide adamlar projelerini degistirdiler classified ad marketse odaklanacaz diyorlar. TRS platform kuracaklardi hatta bu alanda ilk oldular simdi gene degisti.. 31 martta app icin kayit yaptim bakim nasi bise gelecek ama umudum kalmadi mthden.
|
|
|
|
|