Sakaleyn_40
|
|
March 31, 2018, 10:23:47 AM |
|
Bugün ve önümüzdeki haftaya akibeti netleşir. Herkes bu koin bitti adam olmaz der bırakır güzel bir pump yer gibi.. Aksi düşünülemez. Terste kalanların çoğu bıktı ve bu koinden uzaklaştı. Zararına elden çıkaranlar az değil..
|
|
|
|
dedoleec
Newbie
Activity: 126
Merit: 0
|
|
March 31, 2018, 10:32:28 AM |
|
Monetha ilginçtir btc nasıl hareket ediyorsa biraz ona ters olacak şekilde hareket ediyor. Nedendir bilmiyorum ama bunun neden olduğuna dair bilgi olan arkadaşlar varsa paylaşabilir mi?
|
|
|
|
Neo--
|
|
March 31, 2018, 12:42:14 PM |
|
ios icin cikamis app. Bu kötü oldu evde hic android cihazim yok deneyemiyorum. Oysaki uygulamanin nasil gorundugunu cok merak ediyorum. Buna gore pozisyon arttiracagim yada cikacagim monethadan. Bilgilerinizi paylasin arkadaslar.
|
|
|
|
IlyasSukurlu
Newbie
Activity: 33
|
|
March 31, 2018, 12:50:23 PM |
|
Bence 3x,4x yapar.Şimdiden girmekte fayda var.
|
|
|
|
lossnet
Legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
|
|
March 31, 2018, 01:20:44 PM |
|
ios icin cikamis app. Bu kötü oldu evde hic android cihazim yok deneyemiyorum. Oysaki uygulamanin nasil gorundugunu cok merak ediyorum. Buna gore pozisyon arttiracagim yada cikacagim monethadan. Bilgilerinizi paylasin arkadaslar.
Uygulamayı ben de henüz indirmedim. Telegram üzerinden admin ile görüştüm, birkaç soru sordum. 1. Yeni ortaklık yok! 2. Yol haritasının ikinci aşamasında yapılması gerekenler yapılmamış. Onun yerine karma bir şeyler yapmışlar. Şu anda resmen hayal kırıklığı yaşıyorum:(
|
|
|
|
Neo--
|
|
March 31, 2018, 01:54:03 PM |
|
Uygulamayı ben de henüz indirmedim. Telegram üzerinden admin ile görüştüm, birkaç soru sordum. 1. Yeni ortaklık yok! 2. Yol haritasının ikinci aşamasında yapılması gerekenler yapılmamış. Onun yerine karma bir şeyler yapmışlar. Şu anda resmen hayal kırıklığı yaşıyorum:( Bende baya hayal kirikligina ugradim acikcasi monethadan. Biraz daha arastirip uygulamayi inceleyip cikabilirim bundan.
|
|
|
|
jorgesalcedo
Member
Activity: 728
Merit: 10
Trphy.io
|
|
March 31, 2018, 02:00:31 PM |
|
1 dolar olur hevesiyle almıştım şu coini ama rezil rüsva edenlerin en başında geldi. Aslında ufak yükselişlerde iyi tepkiler verdi sırf o yüzden elimde hala tutuyorum..
|
|
|
|
kekrops
Full Member
Activity: 238
Merit: 101
The Experience Layer of the Decentralized Internet
|
|
March 31, 2018, 03:01:04 PM |
|
cikan uygulama asiri dandik. 2-3 gunde yapilabilecek bi sey icin kac aydir bekletiyorlar bizi. bi de blockchainle falan alakasi bile yok. bildiginiz normal bi uygulama.
|
|
|
|
afmfk06
Member
Activity: 365
Merit: 10
|
|
March 31, 2018, 04:47:16 PM |
|
Monetha bugün 0.00001221 sats ve 0.00001418 sats arasında işlem görmüş. İşlem hacmi az, Türk yatırımcılar arasında popüler bir koin. Zaman zaman al sat yapsam da pek güvendiğim bir koin sayılmaz. sonu wavese benzeyebilir.
|
|
|
|
batturkey
Full Member
Activity: 336
Merit: 100
The World’s First Blockchain Core
|
|
March 31, 2018, 04:48:29 PM |
|
Monetha bugün 0.00001221 sats ve 0.00001418 sats arasında işlem görmüş. İşlem hacmi az, Türk yatırımcılar arasında popüler bir koin. Zaman zaman al sat yapsam da pek güvendiğim bir koin sayılmaz. sonu wavese benzeyebilir.
wavesi alsin basina koysun monetha Benimde merak ettigim bir projeydi ama ekibin sacmalamasi sonucunda takipten dahi vaygectim
|
|
|
|
huseyin15
Member
Activity: 1106
Merit: 25
|
|
March 31, 2018, 05:00:26 PM |
|
Galiba monetha kicimizi semsiyeyi soktu ve açmamız imkansız gibi. 116 sayfa yazı olduğuna göre bu da bir trx vakiasi olmuş galiba, özellikle yüksek ten alanlar için ciddi can sıkıcı . Mart sonu için özellikle dikkat çekilmişti ama bı cacık olmadı galiba?
|
|
|
|
thepanicpoint
|
|
March 31, 2018, 05:02:03 PM |
|
Şuanki piyasada hangisi istenileni başarabildi ki, normal mart ayı örneğin strat için de bisürü etkinliğin olduğu bir dönemdi ama hiçbir artış göremedik monetha gibi, 4-5 başka proje daha var bu şekilde ve artışı bırakın düşüşler oluyor normal olarak, btc ortada.
|
|
|
|
Carolinawiestput28
Jr. Member
Activity: 154
Merit: 1
|
|
March 31, 2018, 05:09:34 PM |
|
Aylar önce dedik o zamanlar 3000 sattı ben 3500 civarlarında satmıstım ekip fotografları sızınca Ozaman dedim bu projeden bi halt olmaz posizyonunuzu alın konuyu acanlar küfür ettiler martta 5$ olacak newbie dediler sonra bu sektörü bilmiyon git öğren dediler. 3500 den suan 1kya gelmiş durumda ne oldu şimdi 5$ olacak diyenler piyasadan kayboldu tekrar diyorum bu projenin ekibi kandırıyor posizyonunuzu ona göre alın.
|
|
|
|
mstkmstk
|
|
March 31, 2018, 05:11:35 PM |
|
valla hemen hemen bütün yatırımcıları ters köşe yaptılar.ben dün ve bugün bir yükseliş bekliyordum. gerçi pekte fiyata etki edecek bir uygulama olmamış yorumlara bakılırsa.
|
|
|
|
Mugur2
Jr. Member
Activity: 336
Merit: 2
|
|
March 31, 2018, 05:16:08 PM |
|
Aylar önce dedik o zamanlar 3000 sattı ben 3500 civarlarında satmıstım ekip fotografları sızınca Ozaman dedim bu projeden bi halt olmaz posizyonunuzu alın konuyu acanlar küfür ettiler martta 5$ olacak newbie dediler sonra bu sektörü bilmiyon git öğren dediler. 3500 den suan 1kya gelmiş durumda ne oldu şimdi 5$ olacak diyenler piyasadan kayboldu tekrar diyorum bu projenin ekibi kandırıyor posizyonunuzu ona göre alın.
Ekip fotoğraflarında ne vardı ki hocam ben görmedim veya hatırlamıyorum öyle birşeyler. Bugün yükselmesini bekliyorduk yükselmediği yetmediği gibi üstüne düştü.
|
|
|
|
Carolinawiestput28
Jr. Member
|
|
March 31, 2018, 05:45:18 PM |
|
Ekip fotoğraflarında ne vardı ki hocam ben görmedim veya hatırlamıyorum öyle birşeyler. Bugün yükselmesini bekliyorduk yükselmediği yetmediği gibi üstüne düştü. Çıplak forograflarını sızdırmıslardı öyle bir haber vardı sonra dediler konuyu acanlar fotograf önemli değil önemli olan ekibin yaptıkları. Ulan kim pezevenklere yatırım yapar onu diyenler milletin eline yüksekden verdi kendileri çaktırmadan sattı şimdi ortalıklarda yoklar neden çünki coinlerini cokkkdan sattılar.
|
|
|
|
phantasod
Newbie
Activity: 196
|
|
April 01, 2018, 11:09:04 AM |
|
mth herkesi hayal kırıklığına uğrattı. şuanda satmaya kalksan değmez de çok düşük fiyatı var. umarım btc toparlandığında o da kndini toplar
|
|
|
|
Carolinawiestput28
Jr. Member
|
|
April 01, 2018, 11:20:12 AM |
|
Coinmarketcap listesinde dün 150. sıraya kada yükseldi. 80 milyon USD yapmıştı. Bugün yine geriledi 190' kadar düştü. Bence 1 aya kalmaz ilk 100'e girer. Ocak'ta demo var deniyor, demo çıkarsa ilk 50'ye bile yükselebilir.
270 sırada sence ilk 500 e girermi Yazdığım bu yorumu hatırlatman iyi oldu. 150. sıraya kadar yükselmiş aralık ayında BTC'nin tavan yaptığı dönemde. O dönemde ne ürün vardı ne de MVP. O şartlarda 150'ye yükselmiş. O zaman boğa piyasasındaydık. Şu anda ayıoğlu ayı piyasasındayız. Akıl var mantık var... Bu da demek oluyor ki, ürün çıktıktan sonra piyasa boğaya geçince Monetha çok rahat ilk 100'de olacaktır. Buraya dalga geçmeye gelenler, post kasanlar, kötüleyenler de ağzının payını alırlar o zaman;) 295
|
|
|
|
Hc01
|
|
April 01, 2018, 11:29:27 AM |
|
Yav carolina nıcklı arkadas, surdakı yuzlerce yoruma baksak %20sı senın, post mu kasıyorsun monethada derdın ne hocam senın? Monetha tutmuyor ustune 3-4 yorumdan bırı bunun:) elınde yoksa gırme de yazma da suraya gercekten anlamakta zorluk cekıyorum zeka ve dusunce yapınızı.
Monethaya btc fırsat vermedı, bıdahakı fırsatlara artık, monetha holderlara koymaz bunlar alıstık zaten:) Bır dahakı bogada satar, ayıda 5-6da bırınden alırız onu da unutmayalım.
|
|
|
|
HCRT
|
|
April 01, 2018, 12:19:35 PM |
|
monethayı 1500 satslardan satmıştım baktım yine düşmüş 1150 satslara düşmüş geri topladım güzel oldu bu düşüş ama çıkacaktır uygulama şimdilik iyi değil ama iyi olacaktır
|
|
|
|
|