sezyumx
|
|
January 20, 2018, 05:26:59 PM |
|
Arkadaslar birsey sormak istiyorum ico fiyati ne kadardi iconun acaba 1 eth karsiligi kac token alindi en son 80x falanmi yapti su fiyatlardan.
1 ETH = 2500 ICX vermişlerdi . Şimdi 110-120 tanesi 1 ETH yapıyor .
|
|
|
|
kimkibu (OP)
|
|
January 22, 2018, 04:59:48 AM |
|
Arkadaslar birsey sormak istiyorum ico fiyati ne kadardi iconun acaba 1 eth karsiligi kac token alindi en son 80x falanmi yapti su fiyatlardan.
1 ETH = 2500 ICX vermişlerdi . Şimdi 110-120 tanesi 1 ETH yapıyor . beyler bunun ico fiyatı neydi?dolaşımda olan koin adedi nedir? hitbtc de listekenmiş.dunden beri %33 düşmüş. ama hala 1 doların uzerinde.
10-11 cent civarında olması lazım yanlış hatırlamıyorsam.çok da emin değilim aklımda öyle kalmış. tam olarak o donemki ethereum fiyatı kaçtı hatırlamıyorum ama ben notlarıma maliyeti 8.2 cent olarak yazmışım. 1 ethereuma 2500 icon verdigine göre yaklaşık 9-10 cent arasıydı bonusssuz fiyatı yamulmuyosam. elimde 34.380 icx var, normalde icolara yatırım yaptıgımda fiyat 2 ye katlanır katlanmaz elimdeki tokenların yarısını satıp sermayeyi geri alıyorum bundada aynısını düşünüyordum ama hala müşterini tanı vs prosedurleri devam ediyor. hitbtc yerine daha iyi bir borsaya girdiginde maliyeti sıfırlıcam. proje biraz daha lokal odaklı oldugundan yukarıdaki karşılaştırmalar biraz abes kaçıyor. ilk hedef kore marketi belki bi zaman sonra koreyi oturttuktan sonra globaldede bişeyler yapmaya çalışacaklardır ama şu an için çok erken bunun gerçekleşmesi.
|
|
|
|
kimkibu (OP)
|
|
January 22, 2018, 05:03:57 AM |
|
konuyu acan bendim ama pek takibini yapamadım işler-güclerden dolayı. 2018 le birlikte 3. yılımı dolduruyorum bu kripto piyasalarında su ana kadar icosuna giripte bana en cok kazandıran proje bu oldu. kyc prosedurleri yuzunden satısı hepp geciktirdim ustune bi de seyahat vs derken. sonunda elimdeki butun icx leri bozdum sadece tadımlık 3.000 adet bıraktım bunuda hedefledigim fiyata gelince bozmayı dusunuyorum.
herkese bol sans.
|
|
|
|
kirkarsedat
Newbie
Activity: 140
Merit: 0
|
|
January 22, 2018, 05:07:07 AM |
|
Kazanabildiysen senin adına sevindim ama hedeflediğin fiyatta satacaksan "hedeflediğin fiyat" beklentin nedir ?
|
|
|
|
kimkibu (OP)
|
|
January 22, 2018, 05:45:43 AM |
|
Kazanabildiysen senin adına sevindim ama hedeflediğin fiyatta satacaksan "hedeflediğin fiyat" beklentin nedir ?
ethereum un 10 da 1i btc bazında.
|
|
|
|
bircoin
Sr. Member
Activity: 532
Merit: 251
Presale Starting May 1st
|
|
January 22, 2018, 06:46:55 AM |
|
ethereum un 10 da 1i btc bazında. Görmek istediğimiz tablo 1 BTC = 10 ETH = 100 ICX olması .Tablo daha da iyi olacak muhtemelen .
|
|
|
|
DarkXen
|
|
January 22, 2018, 06:52:35 AM |
|
Ne güzel şeyler söylüyorsunuz pazartesi günü iyi moral oluyor. Ancak ICX için çok hızlı gitmiyo mu ? Bu kadar kısa sürede öyle bir seviyelere gelmesi tabiki güzel olur da daha vakit erken değil mi ?
|
|
|
|
ziya1453
|
|
January 22, 2018, 12:31:14 PM |
|
Ne güzel şeyler söylüyorsunuz pazartesi günü iyi moral oluyor. Ancak ICX için çok hızlı gitmiyo mu ? Bu kadar kısa sürede öyle bir seviyelere gelmesi tabiki güzel olur da daha vakit erken değil mi ? tabiki erken hocam. mesala ben bugün 50 usd olsa birini bile satmam. 100 usd de anca yarısı. kalan yarısı artık 3 sene hodl. çok erken evet
|
|
|
|
ziya1453
|
|
January 22, 2018, 06:32:56 PM |
|
Yav benimde beynim döndü icx diye başka yeremi bakıyorum dedim Ne adamlar var forumda yav akşam akşam iyi güldüm
|
|
|
|
yakuzabilgic
Member
Activity: 81
Merit: 10
|
|
January 22, 2018, 06:36:24 PM |
|
Bu mainnet 24 Ocak'ta kesin değil mi arkadaşlar yeni bir gelişme oldu mu ?
|
|
|
|
Sakaleyn_40
|
|
January 22, 2018, 07:06:18 PM |
|
Bu mainnet 24 Ocak'ta kesin değil mi arkadaşlar yeni bir gelişme oldu mu ?
Değişen bir şey yok diye biliyorum.
|
|
|
|
|
trc22@gmail.com
Member
Activity: 378
Merit: 11
|
|
January 22, 2018, 07:38:00 PM |
|
Bu haber zaten fiyatlanmadımı hocam daha once visa ile anlaştıgının haber yapıldı zaten bitcoin haber sitelerinde, sonra fiyatlandı ve şimdide ortama ayak uyduruyor bu sıralar
|
|
|
|
sezyumx
|
|
January 22, 2018, 07:40:30 PM |
|
Bu haber zaten fiyatlanmadımı hocam daha once visa ile anlaştıgının haber yapıldı zaten bitcoin haber sitelerinde, sonra fiyatlandı ve şimdide ortama ayak uyduruyor bu sıralar Bu blog dün yayınlanmış . ICON' u uçurur piyasayada çok olumlu etkisi olması lazımdı .
|
|
|
|
legaltrk
Member
Activity: 700
Merit: 56
|
|
January 22, 2018, 07:45:42 PM |
|
adam akıllı bir hareket yok dünden bugüne aslı varmı bilinmez.
|
|
|
|
Sakaleyn_40
|
|
January 22, 2018, 08:09:38 PM |
|
Ne zaman atağa geçse BTC ye bir haller oluyor.
|
|
|
|
sessiz_gemi
Newbie
Activity: 70
Merit: 0
|
|
January 22, 2018, 08:29:52 PM |
|
Bu kadar artacağını hiç düşünmemiştim çok güzel seviyeye geldi, btc belirsizliğinden dolayı fiyat düştü ama boğa sezonu devam ederse dahaca katedeceği yol çok gibi duruyor.
|
|
|
|
ziya1453
|
|
January 22, 2018, 09:05:33 PM |
|
Bu haber zaten fiyatlanmadımı hocam daha once visa ile anlaştıgının haber yapıldı zaten bitcoin haber sitelerinde, sonra fiyatlandı ve şimdide ortama ayak uyduruyor bu sıralar Bu blog dün yayınlanmış . ICON' u uçurur piyasayada çok olumlu etkisi olması lazımdı . Duyuru 2 haftadan kısa süre sonra diyor . Resmi duyuru olmadan etki yapmaması doğal ama çıkarsa 5x ler 10 x ler havada uçar
|
|
|
|
Killermoney35
|
|
January 22, 2018, 09:31:14 PM |
|
Keep in mind, ICON has been working on vending machines and ATMs in local college campuses for a while now. Being able to translate this into a partnership with VISA would give ICON the global reach they are aiming for, and would quickly turn them into the dominant force.
What makes ICON so appealing to VISA potentially? ICON was not set up to take over any particular space. With a team of over 300 engineers, ICON has been working diligently to interlink blockchain communication to give a platform for companies to communicate seamlessly.
Korede sandığımızdan bile daha büyük demek ki ICON.Cidden çok potnsiyel taşıyor.13 doları gördüğünde biraz satayım dedim ama satmadım dahada düştü.Şimdi ise hedefi yükselttim HODL yapanları ilerde zengin edebilir
Piyasadaki genel durumdan dolayı birçok proje düşüş yaşıyor zaten.ICON da bundan nasibini aldı.bence en az 6 ay 1 sene bekleyin derim satmak için, çok iyi yerlere geleceğine inancım tam.
|
|
|
|
ziya1453
|
|
January 23, 2018, 11:04:27 AM |
|
btc bu abuk sabuk işler olmasaydı en kötü 15-20 usd bandında geziyordu. malesef şu btc nin sert düşüşlerinden her altcoin etkileniyor geleceği ne kadar parlak olursa olsun.
|
|
|
|
|