tamam bro sen bu kafayla devam et biz işimize bakıyoruz bu sistem ayakta kalır otomatik tüfek gibi de çalışır endişelenme
, sen bir herşey dahil paket sistem kurarsan GPU mining için gene yazarsın buradan...
sanki,
konunun başında yazan Vispilio ile sonlara doğru postları atan Vispilio farklı kişilermiş gibi geldi bana.
Konunun başında atarlanan iş sahibi patron gitti, yaş biraz küçüldü, sonra bro demeler filan
çok acayip!
Linux adamı böyle yapar işte...
mhanbostancı kullandığın kelimeler 21. yüzyıldan ama kafan ortaçağ seviyesinde garanti ediyorum. Endişelenme dostum, genç patronlar da var, sen kişisel komplekslerini savunmak için harcadığın sürenin beşte birini profesyonel girişimlere harcarsan, bir gün sen de internet forumlarında kariyer mücadelesi vermeye gerek duymayacak tatminlere erişebilirsin umuyorum. İyi Çalışmalar.
Genç girişimci arkadaşları her zaman destekliyorum ben, yaşım gereği siz ve sizin gibi çok girişimci arkadaş kapımızı çalıyor, kimisi mining farm kurmak istiyor, kimisi ilginç web sitesi fikirleri ile geliyor. Kimisi arge yapılması gereken projelerle geliyor. Bilgim, tecrübem yettiğince her zaman yardımcı olmaya çalışıyorum.
Bu forum'un değişik bir yapısı var. İnsanlar burada birbirine yardımcı olmaya çalışmıyorlar pek. İyi niyetle yardımcı olanlar da döne döne aynı sorulara cevap verdikleri için bir yerden sonra sıkılıyor. Burada komplekslik bir durum yok. Canın yanmış destek arıyorsun, parası neyse verelim yeter ki işimiz yürüsün noktasındasın bunda yanlış bir şey yok.
Yanlış olan şu; yaklaşımınız.
Her şeyi para ile alamazsın. Belli bir bilgi seviyesinin üstündeki gerçek uzmanlardan destek alabilmen için sadece paranın olması yetmez.
O desteği hak etmen lazım;
hitap şekline, yaklaşımınla, kurduğun altyapı ile, misyon ve vizyonunla.
Ben de bir şirket sahibi olarak bu yollardan geçtim, yaşayarak öğrendim bunları. İş sahibi olman, cebinde danışmana verecek paran olması
yetmiyor.
Linux adamı daha mütevazı yapar demeye çalışmıştım sadece. Beni tümüyle yanlış anladınız.