prdn (OP)
Member
Activity: 504
Merit: 10
|
|
September 24, 2017, 09:23:59 PM |
|
|
|
|
|
edutBTC
|
|
September 24, 2017, 09:53:52 PM |
|
Yepyeni bir alan blockchain, Icolar, Projeler, burada özellikle genç arkadaşlarımız için iş olanakları çok fazlalaşacaktır. Ülkemiz için henüz geçerli olmasada sevindirici bir haber.
|
|
|
|
neite99
|
|
September 24, 2017, 10:18:06 PM |
|
Yalnız şu an ico çöplüğü olduğunu da belirtmek lazım. Her gün yeni icolar geliyor ve bunların bir çoğu tekrar proje. Kimisi yatırım toplayamıyor kimisi adam akıllı borsalara giremiyor, dikkatli olmakta fayda var.
|
|
|
|
Blacknavy
Legendary
Activity: 1218
Merit: 1291
|
|
September 24, 2017, 11:15:15 PM |
|
Bu türden bir işe çalışan olarak girerken de dikkat etmek gerek doğrusu, bu adamların çoğu çok kurnaz, bizi suya götürür susuz getirir. Adamlar paraları batırıp temize çıkarlar bi bakarsın çalışan olarak top sende kalmış.
|
|
|
|
MorpheWQ
Legendary
Activity: 1288
Merit: 1110
|
|
September 24, 2017, 11:25:07 PM |
|
O kadar da abartmaya gerek yok. Bir ilgi alanının sektöre olabilmesi için çok fırın ekmek yemesi lazım.
"Özellikle ico'lar" diye başlamak işi iyice saçma bir noktaya götürür. İcoların neredeyse tamamı çöp. USD toplamak kolay değil tabi, kripto toplalım modunda bir çoğu. Hangi biri çıkmış demiş ki benim topladığım para şu işe yarayacak, bilançonun şurasını oluşturacak...
Şu andaki haliyle tüm kripto camiasını bu şekilde genelleyebiliriz. Ne zamanki gerçekten gerçek hayatla bağlantı kuran projeler ortaya çıkar ve çift yönlü para/fayda akışı olur, işte o zaman çarklar dönmeye başlar.
|
|
|
|
aamirsuh
|
|
September 26, 2017, 08:57:47 AM |
|
Kısa vadede ico ların piyasadan kalkavağını düşünmüyorum ancak bu piyasanın dinamiği borsalar çünkü bütün ticaret yani yerel para birimlerine dönme orada gerçekleşiyor.
|
|
|
|
Cashcash
Sr. Member
Activity: 644
Merit: 250
🤖UBEX.COM 🤖
|
|
September 26, 2017, 09:42:42 AM |
|
En azından üniversitelerde bilgisayar dersleri arasına sıkıltırılabilir blockchain .
|
|
|
|
ZENC
|
|
September 26, 2017, 01:17:11 PM |
|
En azından üniversitelerde bilgisayar dersleri arasına sıkıltırılabilir blockchain .
İşte bir yerden atak yapacaksa bu ülke böyle yeni şeylerle lider olmak zorunda.
|
|
|
|
thefunkybits
Legendary
Activity: 1218
Merit: 1000
|
|
September 26, 2017, 05:54:10 PM |
|
blackchain eğitim sistemine entegre edilmeli bence, insanlar nasıl farklı progralmlama dili eğitimi alıyorsa bununda eğitimini almalı ve kendini geliştirmeli akıllı kontratlar hazırlamalılar. ilerde inş yaygınlaşacaktır ülkemizde
|
|
|
|
Bayyn
Full Member
Activity: 210
Merit: 100
Web Developer
|
|
September 26, 2017, 06:41:50 PM |
|
Yeni icolar ile beraber sağlam ico arama beklentisi çıkıyor, icolarda sağlam yenilikler olmadan yatırım yapmamanızı tavsiye ederim.
|
|
|
|
Bitcoin-Turkiye
|
|
September 26, 2017, 06:44:18 PM |
|
power ledge, hedge, change ve daha bir çok, başarılı güzel projesi olan ico var, bi o kadar kolpası olduğu kadar..
|
Turkey Asic miner Best Seller Telegram @Miningci
|
|
|
jesselui
Full Member
Activity: 854
Merit: 109
Trident Protocol | Simple «buy-hold-earn» system!
|
|
September 26, 2017, 06:58:03 PM |
|
Ekonomi anlayışı yavaş yavaş değişiyor ekonominin değişmesiyle sektörler politikalar ihtiyaçlar evrimleşecek yeni günler bizi bekliyor =)
|
|
|
|
hero1111
|
|
September 26, 2017, 08:48:00 PM |
|
Ico ların geleceğin sektörü olduğu konusuna katılıyorum . Ico lara ben şöyle bakıyorum internet ilk çıktığında youtube facebook gibi siteler yoktu icolardan da onlara benzerleri çıktığında yani blockchain sistemi kullanarak hayatı kolaylaştıran projeler çıktığında kabul görüyorlar. Ve iyide para topluyorlar.
|
|
|
|
Spack17
|
|
September 27, 2017, 01:09:24 PM |
|
Şimdiden gelişmeye başladı bile. İlgilenen baya fazla insan var. İlerde çok fazla büyüyecekt bence de. Bu işle ilgilenen insan sayısı şu ana göre 3 4 kat artacaktır.
|
|
|
|
otto_diesel
|
|
September 28, 2017, 03:02:06 AM |
|
Block chain teknolojisi, kesinlikle bilgisayar mühensiliği dalında bir ders olarak öğrencilere verilmeli. Hiç değilse blockchain teknolojilerine giriş gibi bir ders koymak lazım
|
|
|
|
HARDCRACKERS
Full Member
Activity: 1050
Merit: 210
Crypto Trader
|
|
September 28, 2017, 09:22:27 AM |
|
|
|
|
|
various
|
|
September 28, 2017, 09:37:47 AM |
|
İcolar çok fazla para toplamaya başladı ve insanların ilgisini çekmeye başladı. Sadece para kazanmak için çöp projeler yapanlarda oldu ve sayısı da artacaktır bence. İnsanların blockchain'i merak etmesi ve ilgisi bu teknolojiyi geliştirecektir.
|
|
|
|
HiatusGG
|
|
September 28, 2017, 03:02:02 PM |
|
Blockchain teknolojisiyle ilgili dersler üniversite de seçmeli olarak ta konulabilir ama bunun 5 yıl sonunda gerçekleşebileceğini düşünüyorum ve bence gerçekleşmeli de ICO çöplüğünden bahsetmişsiniz o konuda size katılıyorum ama kaliteli ICO'larda mevcuttur.Gelişime ve öğrenmeye açık olan yılmayan insan hep kazanır zaten öyle kişileri arıyolar.
|
|
|
|
jesselui
Full Member
Activity: 854
Merit: 109
Trident Protocol | Simple «buy-hold-earn» system!
|
|
September 28, 2017, 03:20:47 PM |
|
Blockchain teknolojisiyle ilgili dersler üniversite de seçmeli olarak ta konulabilir ama bunun 5 yıl sonunda gerçekleşebileceğini düşünüyorum ve bence gerçekleşmeli de ICO çöplüğünden bahsetmişsiniz o konuda size katılıyorum ama kaliteli ICO'larda mevcuttur.Gelişime ve öğrenmeye açık olan yılmayan insan hep kazanır zaten öyle kişileri arıyolar.
Üstad dediğin iyi güzel hoş,ama bunlar için gerekli altyapıların yapılması lazım şöyle düşün bu ülkede kaç insan blockchaini çözebilip birilerine ders verebilir ? veya şirketlerin bu sisteme geçmesi kaç yılımızı alır daha çok böyle şeylere
|
|
|
|
HiatusGG
|
|
September 28, 2017, 06:22:00 PM |
|
Şöyle diyim üstad, herkes sen ben gibi değil bu işleri detaylarına kadar araştıran bilgili olan kişiler var ama bunlar tabi ki öğretmen, akademisyen veya doç. değiller zaten müfredatı düzenleyenlerin bile haberi olduğunu sanmıyorum blockchaindir bitcoindir bunlarla ilgili daha çok kaliteli haberlerin yapılması lazım bilgilendirilmesi lazım.
|
|
|
|
|