Hayırlı olsun diyelim. Forumda bir sürü fikir duyduk gördük ancak somuta dökebilen görmedim. Bu manada somut ilk proje oldu, umarım güzel yatırım toplar.
Teşekkür ederiz olumlu yorumlar için. Elinden geleni yapıyor ekip bir süredir, bundan sonrasına da en iyi şekilde devam edilecek.
Bu bazı özelliklere sadece ico yatırımcılarına sunulması güzel olmuş icoda yatırıma teşvik eder. Bunlardan faydalanabilmek için alt sınır var mı acaba? 1 eth, 5 eth gibi.
Yatırımları belirttiğiniz gibi kademelendirdik. White Paper 13ncü sayfamızda mevcut ancak basitçe cevap vermemiz gerekirse dataya erişim 1.5 ETH (Kademe 1) den itibaren başlıyor, diğer yan haklarla birlikte 70 ETH ve üzeri (Kademe 4) yatırımlarda tüm haklara sahip olunabiliyor.
hayırlısı arkadaşlar umarım başarılı olursunuz. bounty hunter olarak bountylerinizi bekliyorum
takipçiniz olucağım yatırımda yapmayı düşünüyorum ne sikik projelere para gönderdik en azından kendi ülkemizin projesinde şansımızı deneriz.
Teşekkürler, bounty başlığımız global'de zaten yaklaşık 10 gündür aktif. Ayrıca çevirmen arkadaşımız Türkçe bounty başlığını da çok kısa bir süre içerisinde açmış olacak. Desteklerinizi bekliyoruz elbette.
Yerli malı yurdun malı, herkes onu kullanmalı, bizimkilerin bu sektörde iş yapmalarını görmek sevindirici ama geliştirici ekipte neden hiç Türk yok? Blockchain konusunda deneyimli,bu işlerden anlayan bir geliştirici yokmu ülkemizde hala?
# Bizim tercihimiz ilk etapta daha öncesinde de çalışmakta olduğumuz bir şirket üzerinden ilerlemek yönünde oldu. Yatırım gelmesi halinde kendi ekibimizi kuruyor olacağız, o gün geldiğinde dediğiniz kriterlerde birileri elbette olur ekibimizde.
Yukarıda başka arkadaşta bahsetmiş sitede en azından türkçe dil desteği olmalıydı bencede. en azından inglizcesi olmayan arkadaşlar siteyi inceleyip daha iyi bilgi sahibi olabilirdi.
# Hedefimiz global olduğu için önceliğimizi İngilizce'ye verdik ancak yakın günlerde Türkçe dahil olmak üzere bir çok farklı dilde hem websitemizi hem de diğer dokümanlarımızı bulabiliyor olacaksınız. Hepsinin çalışması aktif olarak yapılıyor.
Projenin başarılı olmasını temenni ediyorum ama zor gibi görünüyor. paramız var fikrimiz var hadi bi proje yapalım diyerek yapılmış bir iş gibi.
heyecan yaratan veya bu işlere yenilik getiren birşey göremedim. şöyle çin'in neosu kore'nin icon'u gibi ülkemizinde sağlam temelli bi projesi daha ilerde olur inş.
# Açıkçası biz bu şekilde düşünmüyoruz, temelinde çok basit bir fikir ve proje gibi gözükse de baktığımızda bir çok isim yapmış, ICO rekoru kırmış proje sadece o projeyle ilgilenenlere hitap ederken peerguess tüm kripto dünyaya hizmet edecek şekilde düşünüldü. Ve gerçek hayatta çok faydalı bir kullanımı olacak şekilde dizayn edildi. Cüzdanında 0 BTC de olsa, 10000 BTC de olsa, kripto paralara ilgi duyan her hangi bir kişi bizim projemizden belki de çok ciddi manada faydalanabilir.