Bonzai (OP)
Sr. Member
Activity: 350
Merit: 250
Presale Starts on 30th of November
|
|
November 05, 2017, 06:33:50 PM |
|
çeviri için teşekkürler,
takımın bir bölümü dün ethereum meetup seoulde projeyi koreliler için görücüye çıkarttılar. bayaa bi röportaj vs yapıldı bende projeyle ilk bu sayede tanışmış oldum.hemen ardından türkçe çevirisini görmek çok hoş oldu.
Yakında whitepaper ve website çevirilerinide yayınlayacağım. O zaman özellikleri ve projenin değeri daha iyi anlaşılır diye umuyorum. Boş bir proje değil. Taki etmeye değer. çeviri işi ne oldu yaptınız mı acaba?
|
|
|
|
|
tumece
|
|
November 08, 2017, 03:34:37 PM |
|
hadi bi proje hazirlayip ico yapalim mantigindan cok uzak. gayet akilci ve gecmiste projenin altyapisini hazirlamak icin caba sarfedilmis. Bankex ekibi surekli meetuplara katiliyor. bu piyasada kalici olabilirler diye dusunuyorum. umarim yaniltmaz.
|
|
|
|
stewart2012
|
|
November 11, 2017, 06:30:11 PM |
|
9/10'dan beri Bankex'in imzasındayım, benim ekibe olan güvenim tam çünkü gerçekten deneyimli bir ekip ile karşı karşıyayız. Ön-satış döneminde de iyi para topladı, sırtı yere gelmez ve yatırımcısını sevindirir gibi gözüküyor.
|
|
|
|
kirkcoin
|
|
November 17, 2017, 05:56:09 AM |
|
Vitalik proje ile ilgili birşey paylaşmış twitterda. İngilizcem pek yok destekliyor mu eleştiriyor mu anlayamadım. Danışmanlık yapmadığını hatırlıyorum.
|
|
|
|
Bonzai (OP)
Sr. Member
|
|
November 17, 2017, 06:22:22 AM |
|
Vitalik proje ile ilgili birşey paylaşmış twitterda. İngilizcem pek yok destekliyor mu eleştiriyor mu anlayamadım. Danışmanlık yapmadığını hatırlıyorum.
https://twitter.com/VitalikButerin/status/931323377008046080?s=17Burada Bankex ekibini plasma uygulamasından dolayı tebrik ediyor sadece. Plasma teknik olarak açıklamam zor olsada kabaca Ethereum kök zincirinde ki gereksiz verileri ortadan kaldıran, akıllı sözleşmeleri idare eden, yalnızca tamamlanmış işlemleri ağda yayınlayan bir uygulama.
|
|
|
|
bitcoincitr
|
|
November 17, 2017, 11:42:00 AM |
|
Vitalik'te BankEx hakkında konuştuysa imzacılara şimdiden hayırlı olsun, pre-sale katılımcılarınada iyi kazandırır.
|
|
|
|
kriptom
|
|
November 17, 2017, 09:27:04 PM |
|
https://twitter.com/VitalikButerin/status/931323377008046080?s=17Burada Bankex ekibini plasma uygulamasından dolayı tebrik ediyor sadece. Plasma teknik olarak açıklamam zor olsada kabaca Ethereum kök zincirinde ki gereksiz verileri ortadan kaldıran, akıllı sözleşmeleri idare eden, yalnızca tamamlanmış işlemleri ağda yayınlayan bir uygulama. Plasma raiden.network gibi ethereum' a monte edilebilen işlemleri hızlandıran bir proje diye biliyorum.
|
|
|
|
AirFlame
|
|
November 17, 2017, 09:49:40 PM |
|
Ekibin profesyonelliğinden yana şüphe yok. Gerçekten bir proje nasıl yürütülür, hangi hamlelerin atılması gerekir, yatırım nasıl toplanır gerçekten diğer ekiplere örnek teşkil edecek sağlamlıkta. ICO sonrası tozları süpürmeyecek projelerden biri gibi duruyor. Fakat yine de sütten ağzı yananın yoğurdu üfleyerek yemesi misali çokta büyük konuşmak istemiyorum. Geleceğinin nasıl olacağına dair merakla beklediğim projelerden.
|
|
|
|
bircoin
Sr. Member
Activity: 532
Merit: 251
Presale Starting May 1st
|
|
November 17, 2017, 10:13:16 PM |
|
Vitalik yazdıysa bu proje hakkında uçar gider bu. İsminden banka projesi sanmıştım ama plasmayla bağlantısını anlamadım.
|
|
|
|
Bonzai (OP)
Sr. Member
|
|
November 18, 2017, 06:41:16 PM |
|
https://twitter.com/VitalikButerin/status/931323377008046080?s=17Burada Bankex ekibini plasma uygulamasından dolayı tebrik ediyor sadece. Plasma teknik olarak açıklamam zor olsada kabaca Ethereum kök zincirinde ki gereksiz verileri ortadan kaldıran, akıllı sözleşmeleri idare eden, yalnızca tamamlanmış işlemleri ağda yayınlayan bir uygulama. Plasma raiden.network gibi ethereum' a monte edilebilen işlemleri hızlandıran bir proje diye biliyorum. Evet kabaca açıklamak gerekirse ethereum ağını güçlendiren hızlandıran bir uygulama. Kanada'da düzenlenen Hackathon da bunun denemesi yapılmıştı. https://blog.bankex.org/bankex-developed-plasma-like-protocol-in-36-hours-at-ethwaterloo-d9867912520f
|
|
|
|
Bonzai (OP)
Sr. Member
|
|
November 22, 2017, 07:10:54 PM |
|
Token satışının başlamasına 6 günden az bir süre kaldı. Ön satış esnasında ne kadar toplandığını Token satışı başladığında duyuracaklar. Özel satış ve Ön satış şeffaf olmamakla birlikte projenin ciddi anlamda yatırım aldığını telegram daki konuşmalardan çıkarabiliyorum. Ekibin gerçekten işlerinde çok iyi oldukları görülüyor. Umarım yatırımcılarına kazandırırlar.
|
|
|
|
goraset
Legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
|
|
November 22, 2017, 09:01:39 PM |
|
hayal kırıklığına uğradım bounty başlığı zayıf kalmış sosyal medya yok vitalik in tweetinden sonra tekrar bankexe göz attım,ilk başta pek sallamamışım ama iş yapacak gibi duruyor. bu arada bountyde düzenleme yapmışlar sosyalde var , %5 ama olsun hiç yoktan iyidir https://bitcointalk.org/index.php?topic=2237161.0
|
|
|
|
beatecoin
|
|
November 25, 2017, 05:09:36 PM |
|
Pre-sale'de en yüksek bonusu alabilmek için 10.000 + ethereum yatırımı istiyorlar. Şaka gibi . Bonus alacaksın diye adamlara 20 milyon lira para yatıracaksın iyice uçtu bunlar
|
|
|
|
|
Blacknavy
Legendary
Activity: 1218
Merit: 1291
|
|
November 28, 2017, 06:51:45 PM |
|
Bence gayet iyi bir yatırım alınmış 30 milyon dolara kadar toplayabilir diye düşünüyorum. Burada gösterilen Ethereum'lara pre-sale'de satılanlar dahil mi?
|
|
|
|
Bonzai (OP)
Sr. Member
|
|
November 29, 2017, 12:51:46 PM |
|
Bence gayet iyi bir yatırım alınmış 30 milyon dolara kadar toplayabilir diye düşünüyorum. Burada gösterilen Ethereum'lara pre-sale'de satılanlar dahil mi?
Evet bu hesap ön satış içinde kullanıldı yani onun üzerine devam ediyorlar. Bende 30-40 Milyon dolar arası bir rakama ulaşabileceklerini düşünüyorum. Umarım borsaya girdiğinde de katılanların yüzünü güldürür. Uzun vadeli bir proje.
|
|
|
|
goraset
Legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
|
|
November 29, 2017, 12:54:04 PM |
|
ico hızlı başladı, hardcap yaapr diyordum ama sonradan hız kesti. yinede bu dönem için iyi topladı
|
|
|
|
Halmater
|
|
December 03, 2017, 07:50:02 AM |
|
sanirim su siralar elle tutulur olarak degerlendirebilecegimiz bir kac icodan birisi bankex.change husranindan sonra icolara 2018 basina kadar girmemeyi planliyordum ama bankex surekl gel gel yapiyor.
|
|
|
|
The Management
|
|
December 03, 2017, 08:39:54 AM Last edit: December 03, 2017, 08:50:07 AM by The Management |
|
Proje gerçekten kaliteli görünüyor. Yeni gördüğüme üzüldüm. Gerçe yeni görmesem de rütbemden dolayı az bir kazancım olacaktı. İmza kampanyası bounty'leri ICO sonrası dağıtılacaktır yazmışsınız. Fakat ICO hangi tarihte sona eriyor acaba? Ben göremedim sanırım. Duruma göre 2 hafta sonrası katılabilirim. Edit = Şu ana kampanya konusuna baktım ; https://bitcointalk.org/index.php?topic=2237161.0Attığım linkteki imza kampanyası kurallarıyla bu konudaki imza kampanyası kuralları değişik sanırım. Niye böyle acaba? Mesela bu konuda 20post gerekli denmiş ama o konuda 30post . Bu konuda yorumlar +100 karakter denmiş o konuda +70 karakter. Ayrıca o konuda bountyler ödül adedi olarak yazılmış. Burada $ miktarı bakımından. Hesaplayınca mesela Member biri için $25 demişsiniz fakat diğer konuda 2stakes/day hesabından haftada 14stakes yapıyor ve 500BKX=1ETH hesabından da 1bkx $0.9 dersek 14*0.9 = $12.6 yapıyor. Gözümden kaçan bir yerler mi var acaba?
|
|
|
|
|