AlexSimion (OP)
Full Member
Activity: 1078
Merit: 210
★Bitvest.io★ Play Plinko or Invest!
|
|
September 28, 2017, 10:04:50 AM |
|
Salut , foloseste cineva localbitcoins ? Imi puteti da un feedback in legatura cu ei ?
|
|
|
|
Maddinu
Newbie
Activity: 9
Merit: 0
|
|
September 29, 2017, 08:07:50 AM |
|
Salut , foloseste cineva localbitcoins ? Imi puteti da un feedback in legatura cu ei ?
salut! Da eu folosesc. Ce nelamuriri ai?
|
|
|
|
Santinella
Member
Activity: 80
Merit: 10
|
|
September 29, 2017, 09:01:08 AM |
|
vrei sa cumperi? sa vinzi?
|
|
|
|
AlexSimion (OP)
Full Member
Activity: 1078
Merit: 210
★Bitvest.io★ Play Plinko or Invest!
|
|
September 29, 2017, 11:54:52 AM |
|
Sa vand.
|
|
|
|
pfft
|
|
October 01, 2017, 06:49:46 PM |
|
Vinde linistit e cel mai safe...si nu confirmi bitcoinul pana nu iti ajung bani..deci e cel mai safe
|
|
|
|
usorin
|
|
October 01, 2017, 08:37:35 PM |
|
Vinde linistit e cel mai safe...si nu confirmi bitcoinul pana nu iti ajung bani..deci e cel mai safe
Ăștia de la localbitcoin de unde sunt? Fac plăți numai la noi sau oriunde în lume? M-am uitat la ei pe site dar nu am găsit nicăieri informații în acest sens.
|
|
|
|
bg17aw
Member
Activity: 125
|
|
October 01, 2017, 08:47:32 PM |
|
Sa vand.
Alex, eu vreau sa cumpar, daca vrei sa incercam o tranzactie
|
|
|
|
Rakabel619
|
|
October 02, 2017, 05:55:40 PM |
|
salut ! ce taxe au cei de la localbitcoins? se pot tranzactiona toate monedele existente? m-ar interesa sa vand
|
|
|
|
jedaite
|
|
October 03, 2017, 11:51:26 AM |
|
Salut, eu pot sa te ajut cu schimbatul din BTC in EUR sau RON cu cash. Am cel mai bun comision pentru un astfel de trade. Sunt in Bucuresti.
|
|
|
|
pfft
|
|
October 05, 2017, 12:23:57 AM |
|
pe localbitcoins se vinde /cumpara doar btc. Dai si tu la cumpara sau vinde depinde ce vrei sa faci si alegi cel mai bun pret.
|
|
|
|
concorde899
Member
Activity: 163
|
|
October 12, 2017, 05:23:32 PM |
|
Folosesc de mult timp. Foarte ok. Oamenii sunt seriosi, mai ales ca e si escrow service.. .
|
|
|
|
mr.robot8
|
|
October 14, 2017, 06:48:00 AM |
|
poate preturile(comisioanele) sint cam mari poti sa cauti persoane in zona ta pentru schimburi de persoana,sau daca nu sfatul meu e sa folosesti mereu escrow,nu se stie niciodata
|
|
|
|
noracortez
Member
Activity: 129
|
|
October 25, 2017, 07:09:00 AM |
|
Este ok. Încearcă fără griji! Eu îl folosesc și nu am avut probleme.
|
|
|
|
Undermood
Legendary
Activity: 950
Merit: 1000
|
|
November 01, 2017, 11:10:11 AM |
|
Nu cunosc nici un localbitcoins, ma interesez şi eu care sunt taxele ce oferta au?
|
╓▄▄▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▄╖, ,▄██▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█▄, ▄████▀▀░░ ░╙▀▓███▓, ,███▓╣▒▒▒░░╓╖╖╖╖╖╖,░░░▒▒╢▓▓▓[ ╓▓██▓▓▓███▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓██▓╢▓▓▓▓ ╖▒▓▓▓▓▓██████▀▀▀▀▀▀▀▓██████▓▓▓▓▒░, ╫▒▒▓▓▓▓▓▓▒ "▓▓▓▓▓▓ ╟ ▐▓░░░▓▓▓▓▓▓╖ ▓▓▓▓▓▓░ ]▓ ,▓▓░░░░╙▓▓▓▓▓▄ ╓▓▓▓▓▓▓`░░ ▐▓▌ ╟▓▓▌░░░ ╙▓▓▓▓▓▓ ╓▓▓▓▓▓▓░░░░╓▓▓▓ ╟▓▓▓▓ ░`▓▓▓▓▓▓, ╟▓▓▓▓▓╜░░░░╓▓▓▓▓ ╙▓▓▓▓▓,░ ░ ▓▓▓▓▓▓╖ ,▓▓▓▓▓▓▒▒▒▒░╟▓▓▓▓▌ ▓▓▓▓▓▓╖░ ╙▓▓▓▓▓▌ ╓██████▒▒▒▒▒▓▓▓▓▓▓` ╙▓▓▓▓▓▌ ░░╙▓▓▓▓▓▓█████▓▒▒▒▒▒▓▓▓▓▓▓ ╙▓▓▓▓▓▓ ░░░▓▓▓▓▓▓███▓╢╣╢╢▓███▓█▀ ▓▓▓▓▓▓@░░░░▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓██████▀ ▀▓▓▓▓▓▄░▒▒░▓▓▓▓▓▓██▓████▀▀ ╙▀▀▀██████████▀▀▀` | | InfinitusToken.io | | ███ ███ ██ ███ ██ ███ ██ ███ ██ ███ ██ ███ ██ ███ ██ ███ ██ ███ ██ ███ ██ ███ ██ ███ ██ ███ ██ ███ ██ ███ | | | | ███ ██ ███ ██ ███ ██ ███ ██ ███ ██ ███ ██ ███ ██ ███ ██ ███ ██ ███ ██ ███ ██ ███ ██ ███ ██ ███ ██ ███ ███ | | ⚑⚑ Read our Whitepaper ⚑⚑ Medium ⚑⚑ Telegram |
[/ta
|
|
|
fixmod
|
|
November 06, 2017, 07:40:10 AM |
|
e sigur fara probleme, il folosesc şi eu cel putin pentru a vedea care este cursul
|
|
|
|
Emerge
Legendary
Activity: 854
|
|
November 06, 2017, 05:25:09 PM |
|
in primul rand trebuie sa ti cont ca pentru asta este facut, plus ca poti folosi escrow sau te poti intalni personal pentru a face tranzactia.
|
|
|
|
concorde899
Member
|
|
November 09, 2017, 07:07:49 AM |
|
E o singura problema dupa parerea mea : Cand vrei sa iti schimbi BTC in FIAT, pierzi foarte mult daca vrei banii cash pe loc.
Pe de alta parte Crypto nu este facut pentru a fi transformat in FIAT deci pierderea este acceptata.
|
|
|
|
CiprianBVB1909
Newbie
Activity: 56
Merit: 0
|
|
November 09, 2017, 01:11:41 PM |
|
E o singura problema dupa parerea mea : Cand vrei sa iti schimbi BTC in FIAT, pierzi foarte mult daca vrei banii cash pe loc.
Pe de alta parte Crypto nu este facut pentru a fi transformat in FIAT deci pierderea este acceptata.
Daca ar fi sa ai multi Bitcoini si sa vrei sa-i transformi in FIAT, crede-ma, in momentul asta, pierderea era insignifianta si nu bagai de seama ))
|
|
|
|
concorde899
Member
|
|
November 09, 2017, 07:51:13 PM |
|
Daca ar fi sa ai multi Bitcoini si sa vrei sa-i transformi in FIAT, crede-ma, in momentul asta, pierderea era insignifianta si nu bagai de seama )) Eu cred ca acum era semnificativa pierderea,dar dupa cum am mai spus mai sus, ea este acceptata.. .
|
|
|
|
Undermood
Legendary
Activity: 950
|
|
November 11, 2017, 09:16:37 AM |
|
Salut Am aflat nu demult o metoda mai uşoara ca localbitcoin... https://coinmarketcap.com/currencies/bitcoin/#markets . Poate vei fi cointeresat. Bafta
|
╓▄▄▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▄╖, ,▄██▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█▄, ▄████▀▀░░ ░╙▀▓███▓, ,███▓╣▒▒▒░░╓╖╖╖╖╖╖,░░░▒▒╢▓▓▓[ ╓▓██▓▓▓███▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓██▓╢▓▓▓▓ ╖▒▓▓▓▓▓██████▀▀▀▀▀▀▀▓██████▓▓▓▓▒░, ╫▒▒▓▓▓▓▓▓▒ "▓▓▓▓▓▓ ╟ ▐▓░░░▓▓▓▓▓▓╖ ▓▓▓▓▓▓░ ]▓ ,▓▓░░░░╙▓▓▓▓▓▄ ╓▓▓▓▓▓▓`░░ ▐▓▌ ╟▓▓▌░░░ ╙▓▓▓▓▓▓ ╓▓▓▓▓▓▓░░░░╓▓▓▓ ╟▓▓▓▓ ░`▓▓▓▓▓▓, ╟▓▓▓▓▓╜░░░░╓▓▓▓▓ ╙▓▓▓▓▓,░ ░ ▓▓▓▓▓▓╖ ,▓▓▓▓▓▓▒▒▒▒░╟▓▓▓▓▌ ▓▓▓▓▓▓╖░ ╙▓▓▓▓▓▌ ╓██████▒▒▒▒▒▓▓▓▓▓▓` ╙▓▓▓▓▓▌ ░░╙▓▓▓▓▓▓█████▓▒▒▒▒▒▓▓▓▓▓▓ ╙▓▓▓▓▓▓ ░░░▓▓▓▓▓▓███▓╢╣╢╢▓███▓█▀ ▓▓▓▓▓▓@░░░░▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓██████▀ ▀▓▓▓▓▓▄░▒▒░▓▓▓▓▓▓██▓████▀▀ ╙▀▀▀██████████▀▀▀` | | InfinitusToken.io | | ███ ███ ██ ███ ██ ███ ██ ███ ██ ███ ██ ███ ██ ███ ██ ███ ██ ███ ██ ███ ██ ███ ██ ███ ██ ███ ██ ███ ██ ███ | | | | ███ ██ ███ ██ ███ ██ ███ ██ ███ ██ ███ ██ ███ ██ ███ ██ ███ ██ ███ ██ ███ ██ ███ ██ ███ ██ ███ ██ ███ ███ | | ⚑⚑ Read our Whitepaper ⚑⚑ Medium ⚑⚑ Telegram |
[/ta
|
|
|
|