nekominer
Full Member
Activity: 476
Merit: 102
CAT.EX Exchange
|
|
November 30, 2017, 08:42:47 AM |
|
Şu 4 dolar anlık mı oldu acaba yoksa baya baya bekledi mi o seviyede? Yada direkt sorayım o fiyattan alabilen var mı? Ethereum da benzer bir düşüş yapıp toparlamıştı ani olmuştu. Tabi bütün stop losslar güm.
Hacimsiz borsalardan birinde olmuş olabilir, bende baktım göremedim.
|
|
|
|
SheldonLeeCooper
|
|
November 30, 2017, 08:44:08 AM |
|
Şu 4 dolar anlık mı oldu acaba yoksa baya baya bekledi mi o seviyede? Yada direkt sorayım o fiyattan alabilen var mı? Ethereum da benzer bir düşüş yapıp toparlamıştı ani olmuştu. Tabi bütün stop losslar güm.
Hacimsiz borsalardan birinde olmuş olabilir, bende baktım göremedim. Neo bu akşam 0.000050 BTC Yani 4 Dolar'a kadar düşmüş.
|
|
|
|
Neo--
|
|
November 30, 2017, 08:58:20 AM |
|
Aynen hacimsiz borsada olmustur. Ayrica bot varsa borsada aninda geri yukselmistit.
|
|
|
|
torrentco
|
|
November 30, 2017, 09:42:12 AM Last edit: November 30, 2017, 10:01:27 AM by torrentco |
|
bitfinexde 50 milyon dolar günlük neo hacmi var. biri soruyor hacimsiz borsa mı diye,tekrar cevap veriyor bitfinexx grafiği ile. bi mesaj altında tekrardan birisi hacimsiz borsadır diyor.sadece bir mesaj ustunu okusa yetecek ama yok okumuyor ya da okudugunu anlamıyor.
|
|
|
|
mdikmetas
|
|
November 30, 2017, 11:26:29 AM |
|
mesaj kasıyor işte adam ne yapsın ama şu grafiğe bakınca birşeylerin sanki ters gidiyor gibi görünbüyor
|
|
|
|
SilverVigilante
|
|
November 30, 2017, 11:58:51 AM |
|
Tamam mesaj kasıyorsun anladıkta e adam bari mantıklı yorumlar yapta insanlar senin ne iş yaptığını anlayabilsin. Anlık bir çalıntı NEO olayı olmuş olabilir, 4 dolara alım emri verenler köşe olmuştur şimdi keyiflerinden
|
|
|
|
kacakkipri
|
|
December 01, 2017, 02:37:46 PM |
|
Neo hali hazırda yüzlerce kat yapmış bir proje. Bu saatten sonra nereye kadar artar onu bilmek imkansız gibi. Ethereum gibi olmasını bekleyenler bence yanılır.
bu mantıkla ne bitcoin'in ne de ethereum' un ne de dashcoin'in bu kadar yükselmemesi gerekir. hepsi ilk çıktığı değerin yüzlerce katına ulaştı. bu piyasada bitcoin değeri yükseldikçe altcoinlerin daha yüksek fiyatları görmesi çok da zor değil. yeter ki güzel projeleri olsun. neo güzel projeleri olan ve volume olarak da çok yüksek bir coin. her zaman yükseliş beklenebilir. Ben projelere bakarken market caplerine de bakıyorum. hali hazırda 2,5 milyar dolar market cap'e sahip olan bir coinin bir 4-5 kat daha üstüne koyması bana göre zor.
|
|
|
|
kursattekin
|
|
December 01, 2017, 05:55:53 PM |
|
bir ileri bir geri gidiyor, bir ara 45$ oluyor, sonra 35e geliyor, bu yili boyle bu iki aralikta gecirecek buyuk ihtimalle.
|
|
|
|
jameshugo17
|
|
December 01, 2017, 11:49:19 PM |
|
Hocam biraz araştırınca 250 dolar hedefi var gibi hissediyorum ancak sonra yine düşüyor o yönden yatırım amaçlı olumsuz bakıyorum bu aralar ancak yinede yükseleceğine inanıyorum.
|
|
|
|
|
tayfundeniz
|
|
December 04, 2017, 02:22:36 PM |
|
Neo ileri de güzel değerlenecek diye düşünüyorum.Şu an Çin devleti biraz sıkıntılı.Bunu halledebilirlerse güzel ıcolar düzenlerse fiyatı çok güzel yerlere gelecektir ama şu aşamada durumu biraz sıkıntılı.Takip edilmesi gereken coinlerin başında geliyor Neo...
|
|
|
|
osmanismet
Full Member
Activity: 182
Merit: 100
Hakuna Matata
|
|
December 04, 2017, 04:08:26 PM |
|
Abartmadan üç beş almak iyi olur.
|
|
|
|
Cleverjunta
|
|
December 12, 2017, 08:10:07 AM |
|
Nedensiz yere bir kac spekulasyonla ltc aldi basini gitti kisa surede 5 x yapti iota strat wavesde cok guzel degerler aldi ethde yatirimcisini mutlu etti bir miktar yani milyar $ tepe coinlere baktigimizda cogu ciddi ataklar yaptilar bu ay bunlarin icinde bence suan en sessiz kipirdamadan durani yakinda bir ucus gerceklesebikir gibi bana.
|
|
|
|
Winterlust
Jr. Member
Activity: 69
Merit: 2
|
|
December 12, 2017, 09:04:00 AM |
|
Nedensiz yere bir kac spekulasyonla ltc aldi basini gitti kisa surede 5 x yapti iota strat wavesde cok guzel degerler aldi ethde yatirimcisini mutlu etti bir miktar yani milyar $ tepe coinlere baktigimizda cogu ciddi ataklar yaptilar bu ay bunlarin icinde bence suan en sessiz kipirdamadan durani yakinda bir ucus gerceklesebikir gibi bana.
3 - 6 ay gibi bir vadede tutmak istiyorum ben de, çok detaylı inceleyemedim ama eth / btc bazında üzerine bir miktar koysa yeterli. Güzel bir iki haber de gelirse kısa vadede iş yapar sanki. Ufak ufak atmak lazım portföye.
|
|
|
|
Keyhazat2
Newbie
Activity: 44
Merit: 0
|
|
December 12, 2017, 09:33:33 AM |
|
Neo'nun daha önce 50 doları aştığını biliyoruz hepimiz ve bence bu sefer 70 doları aşacak, ki aşsa da şaşırmam yani.
|
|
|
|
Taratoor
Sr. Member
Activity: 630
Merit: 251
🤖UBEX.COM 🤖
|
|
December 12, 2017, 02:08:03 PM |
|
bugünkü altların yükselişi neoya yansımadı. bi zıplama yakındır btc olarak da olabildiğine dibe vurmuş 40k seviyesi %90 kar demek olur.
|
|
|
|
thepanicpoint
|
|
December 12, 2017, 04:00:35 PM |
|
Dolar bazında sabit gitse de btc bazında iyice düşmüş fiyatı, burdan sonra biraz toplayabilir sanki orda da. İşin içinde çinliler olunca güvenip giremiyorum bitürlü.
|
|
|
|
frtmr
|
|
December 12, 2017, 06:39:10 PM |
|
Neo yaptığı efsane çıkıştan sonra duruldu. Neo tabanlı icolar üzerinde çalışan fazla ekip yok. Ortaya bir şeyler koymadan yükselmesi zor.
|
|
|
|
aragom
|
|
December 12, 2017, 07:59:56 PM |
|
bugünkü altların yükselişi neoya yansımadı. bi zıplama yakındır btc olarak da olabildiğine dibe vurmuş 40k seviyesi %90 kar demek olur.
ufak bir zıplama oldu. 50 dolar üstüne atar diye bekliyorum sabah karşı. 2 event var bu hafta içinde. yüksekten aldım.. hala aldığım btc seviyesine yetişemedi.
|
|
|
|
linkstronghappy
|
|
December 13, 2017, 08:25:45 AM |
|
Bugünlerde bütün coinler değerleniyor. benim gibi küçük yatırımcıların yüzü gülecek inşallah.
|
|
|
|
|