dannybrown (OP)
Legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
|
|
October 31, 2017, 06:42:58 PM |
|
Ben satmıştım. Cüzdan da olmadığı için gelmeyecek mi bana
doğal olarak Sadece eski ebtcde bulunduran hesaplara aynı miktarda yeni ebtc yolladılar. Eskisi şuan para etmiyor.
|
|
|
|
zorbit
|
|
October 31, 2017, 07:02:50 PM |
|
ebtc airdrop dunyasini yikti gecti. sonunda kendisi de cop oldu. simdi tekrar mi gonderiyorlar. eee ne ise yaracak ki artik. ben onume gelen her listeye kayit yapiyorum. kimi gonderiyor kimi gondermiyor. ebtc kendini de bitirdi airdrop yapan tum coinleri de. artik pek sicak bakmiyorum bu islere.
|
|
|
|
kesh.zombie
|
|
October 31, 2017, 07:17:17 PM |
|
eskisi de hala işlem görmeye devam ediyor.ne iş anlamadım. hadi satan satıyor da alan niye alıyor acaba? bunlar böyle yok ebtcold yok ebtcnew diyerek satabildiği kadar satıp kaçıp gidecekler mi acaba diye de düşünüyorum bazen.
|
,........
|
|
|
bobita
Legendary
Activity: 2646
Merit: 1333
|
|
October 31, 2017, 07:53:29 PM |
|
ebtc airdrop dunyasini yikti gecti. sonunda kendisi de cop oldu. simdi tekrar mi gonderiyorlar. eee ne ise yaracak ki artik. ben onume gelen her listeye kayit yapiyorum. kimi gonderiyor kimi gondermiyor. ebtc kendini de bitirdi airdrop yapan tum coinleri de. artik pek sicak bakmiyorum bu islere.
O anlamda çöp olmadı, eskisinde 21milyonda sınırlı kalmasını engelleyen bir hata vardı, düzeltme diye bir şey olmayacağı için onu tarihe gömdüler, sorunsuz kontratla yerine yenisini çıkardılar. Çıkar çıkmaz da efsane günleri olmasa da güzel günlerindeki fiyatını buldu, daha da artacaktır.
|
|
|
|
tendor
|
|
November 01, 2017, 06:08:51 AM |
|
ne eski ebtc yi gorduk ne de yenisini. zaten hatali contratla ise baslamissan devaminin gelmesi cok zor. eninde sonunda airdroplar ve airdroplarin ortaya cikardigi coin ekonomisi tarihe karisacaktir. birileri kazaniyorsa, lutfen unutmayin birileri de kaybediyordur.
|
|
|
|
dannybrown (OP)
Legendary
|
|
November 01, 2017, 07:29:53 AM |
|
ne eski ebtc yi gorduk ne de yenisini. zaten hatali contratla ise baslamissan devaminin gelmesi cok zor. eninde sonunda airdroplar ve airdroplarin ortaya cikardigi coin ekonomisi tarihe karisacaktir. birileri kazaniyorsa, lutfen unutmayin birileri de kaybediyordur.
Birileri altın alıyorsa satan taraf kazanıyor alan taraf kaybediyor bu durumda. İyide bunu bu konu altına yazmanın mantığını anlmadım. Bu herşeyde böyle Bitcoin dahil tüm mallarda bu vardır.
|
|
|
|
ekrem_tr
Newbie
Activity: 77
Merit: 0
|
|
November 01, 2017, 08:18:27 AM |
|
EBTC bu kadar badire atlatmasına rağmen halen değerini koruyabiliyorsa vardır bir hikmeti. ama yine de uzun vadeli ne yapar meçhul. sağlam bir whitepaper yayını ve büyük birkaç borsaya girerse airdroptan çıkan ve başarılı olan tek token olabilir.
|
|
|
|
dannybrown (OP)
Legendary
|
|
November 14, 2017, 10:39:25 AM |
|
ebtc yeni web sitesi yayınlandı arkadaşlar. Hemen fiyata etki etti 0.09 centten 0.180 cente kadar yükseldi. https://ebitcoin.org/
|
|
|
|
kesh.zombie
|
|
November 14, 2017, 11:38:48 AM |
|
whitepaper ve roadmap yayınlanmış. hacimli bir borsaya girerse değeri daha da yükselebilir.
|
,........
|
|
|
acmrl
|
|
November 14, 2017, 12:01:59 PM |
|
ilk başlardaki zıplamayı tekrardan yapar inşallah da forum olarak yüzümüz güler
|
|
|
|
Smoke06
|
|
November 14, 2017, 12:11:46 PM |
|
Vay be.. Başına neler neler geldi adamlar yenisi çıkardı şimdi yollarına devam mı edecekler yoksa yine bi hata çıkar mı? Çok merak ediyorum EBTC nereye kadar gidebilecek.. Umarım güzel yerlere gelebilir kendisi.
|
|
|
|
natureltiqqy
|
|
November 14, 2017, 04:19:05 PM |
|
o kadar airdrop kampanyasına girdim benim cüzdana gelen giden yok şimdi bi de yenisi çıkmış, biz eskisinden de bir şey göremedik.
|
|
|
|
|
WillBeOk
Full Member
Activity: 168
Merit: 100
RepuX - Enterprise Blockchain Protocol
|
|
November 28, 2017, 08:22:29 PM |
|
Yine konusunu gördüm ebtc'nin çok güvendiniz bakalım ne olacak sonunuz @dannybrown. İlk baştaki hatalar olmasaydı keşke güzel yerlerde olabilirdi. bir airdop nerelere gider ozaman görürdük ama ilk baştakı sıkıntılar çok kötü oldu ebtc için
|
|
|
|
dannybrown (OP)
Legendary
|
|
December 09, 2017, 08:03:34 PM |
|
Ebtc 55 cent Bekleyen derviş muradına erermiş. Coinex yakında. Beklemekteyiz.
|
|
|
|
franch
|
|
December 26, 2017, 09:45:10 AM |
|
Ebtc bu hafta içi coinexchange borsasında arkadaşlar fırsatı değerlendirin. Geçen hafta borsaya girmesi için ödemesi yapıldı pazar günü girecekti fakat noel olayı araya girdi muhtemelen bugün yarın dahil edeceklerdir.
|
|
|
|
Millennium_blue
Member
Activity: 266
Merit: 10
|
|
December 26, 2017, 09:54:15 AM |
|
Kaçırmayın 9 gün içinde demişler.En geç Ocak ilk hafta girer gibi.Coinexchange giren pump yiyor.Fiyat anlık olarak 3 doları bile görürse şaşırmam.
|
|
|
|
dannybrown (OP)
Legendary
|
|
January 15, 2018, 07:32:44 PM |
|
Arkadaşlar ebtc kucoine girmeye hazırlanıyor. 0.01 KCS karşılığında oy kullanılıyor Eğer ebtc bu borsaya girerse yiyeceği pumpı hayal bile edemiyor.Ve diğer borsalarında ilgisini çekecektir. https://www.kucoin.com/#/vote?rBuradan oy kullanıp ebtc ye destek verin
|
|
|
|
bobita
Legendary
Activity: 2646
Merit: 1333
|
|
January 15, 2018, 08:29:37 PM |
|
Arkadaşlar ebtc kucoine girmeye hazırlanıyor. 0.01 KCS karşılığında oy kullanılıyor Eğer ebtc bu borsaya girerse yiyeceği pumpı hayal bile edemiyor.Ve diğer borsalarında ilgisini çekecektir. https://www.kucoin.com/#/vote?rBuradan oy kullanıp ebtc ye destek verin Dostum sen bu ebtcnin peşini asla bırakmıyorsun, ben de arkandayım merak etme Oyumu verdim tabii ki.
|
|
|
|
kesh.zombie
|
|
January 15, 2018, 08:38:41 PM |
|
tron varken kazanbileceğini sanmıyorum ama verdik yine oyumuzu.
|
,........
|
|
|
|