goraset
Legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
|
|
December 22, 2017, 07:20:58 AM |
|
coin-turk sponsorlu makale yayınlıyor, çok da ciddiye alınacak bir durum değil, bizim blog bounty için yazdığımız bloglardan pekte farkı yok yani
|
|
|
|
gokhan17
|
|
December 22, 2017, 09:21:22 AM |
|
Evet para karşılığı makale yayınlatıyorlar ama çok ama çok daha ıyı şeyler yapmaları gerekıyor çok gerıde kaldılar reklam konusunda ben hala 1400 etherın nereden geldıgını merak edıyorum ama adamlara guvenıyorum da
|
|
|
|
aliyagiz207
|
|
December 28, 2017, 06:54:58 PM |
|
biraz daha yatırım almış soft cap e bıraz daha yaklaşılmış
|
|
|
|
triclinics21
Member
Activity: 378
Merit: 11
|
|
December 29, 2017, 08:01:41 AM |
|
Bu forsty seven bank projesi güzel ama yatırımıda geride kalmışlar diğer bankalara göre bunda ethereum fıyatıda buyuk etkı edıyor tabıkı ama toplanan yatırım fena degil baktımda bırden fazla ico olacakmış
|
|
|
|
gokhan17
|
|
December 29, 2017, 08:51:08 AM |
|
ah forty ah tv yede çıktınız ama bir tuülü yol alamıyorsunuz, bu parayı en dandik scam projeler bile topluyor ama bu şekilde olmuyor demekki. Sizlerin stratejik ortaklıklar kurması ve çok iyi reklam yapması gerekıyor ama sosyal medyada ölü gibisiniz resmen
|
|
|
|
dannybrown
Legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
|
|
December 29, 2017, 09:31:36 AM |
|
İmzasında 3 aya yakın süre kaldım.sattıkları token 260k civarıydı. Bounty menejeri hiçbir haltı takip etmiyordu. 2 kişi beni kopyalamıştı stake almaya devam ediyorlardı. Adam 1 ay önce imzadan çıkıp başka imzaya girdiği halde stake toplamaya devam ediyordu. Artık zerre umrumda değil. Hak yiyen bir grup asla iflah olmaz,para kazansalar bile hayırla sonuçlanmaz. HİÇBİR İŞİ İYİ YAPMIYORLAR.hakkını vererek yapsalardı çoktan soft cap geçilirdi .resmen sürünüyorlar.
|
|
|
|
aliyagiz207
|
|
December 30, 2017, 10:40:09 AM |
|
Bounty manager maalesef ekipten adamların derdi zaten kendilerine yetiyor bounty vermek için önce adam gibi yatırım almaları gerekiyor maalesef bir türlü hype yakalanamıyor, sosyal medyada baştan beri çok etkisizler. Ekip çok dürüst ve efendi insanlar 2-3 tanesiyle konuştum çok güzel yaklaşıyorlar ama dedigim gibi yatırımcı sıkıntısı çeken bir proje
|
|
|
|
Dr.Cocktail
|
|
December 31, 2017, 03:26:31 PM |
|
Bounty manager maalesef ekipten adamların derdi zaten kendilerine yetiyor bounty vermek için önce adam gibi yatırım almaları gerekiyor maalesef bir türlü hype yakalanamıyor, sosyal medyada baştan beri çok etkisizler. Ekip çok dürüst ve efendi insanlar 2-3 tanesiyle konuştum çok güzel yaklaşıyorlar ama dedigim gibi yatırımcı sıkıntısı çeken bir proje
Ekip benim gözlemlediğim kadarıyla sizin de söylediğiniz gibi gerçekten dürüst insanlardan oluşuyor iyi bir yatırım toplayamadıkları için üzüldüm.Bounty dağıtabilecek kadar para toplamadılar ve pre icoda topladıkları rakamdan belliydi bu imzada kaldıysanız zaten sizin biraz acemiliğiniz olmuş.
|
|
|
|
aliyagiz207
|
|
January 01, 2018, 11:37:46 AM |
|
Ekip benim gözlemlediğim kadarıyla sizin de söylediğiniz gibi gerçekten dürüst insanlardan oluşuyor iyi bir yatırım toplayamadıkları için üzüldüm.Bounty dağıtabilecek kadar para toplamadılar ve pre icoda topladıkları rakamdan belliydi bu imzada kaldıysanız zaten sizin biraz acemiliğiniz olmuş. Hocam bu nasıl bir yorumdur Allah aşkına, sizin acemiliğiniz ne demek insanlar güvenmiş inanmış imzasına girmiş sizde sanki dalğa geçer gibi cevap vermişsiniz. ICO suna giren insanlar oluyor veya monetha icosuna giren bir ton adam oldu, tezosa 0.5 btc attım ben bunlar şimdi acemilikmi. Bu işler bırazda kısmet işi yani böyle yorumlar lütfen kırıcı oluyor.
|
|
|
|
aliyagiz207
|
|
January 04, 2018, 09:23:54 AM |
|
Artık hem ethereum hemde btc ile yatırım yapılabiliyor, yatırımlar biraz hızlanmış görünüyor
|
|
|
|
DrMsEr
|
|
January 04, 2018, 02:30:10 PM |
|
Ethereum'un değerinin dolar bazında artmış olması belki ekibi rahatlatabilir.Rega diye bir sigortacılık projesi vardı softcap miktarının yarısı kadar para topladı adamlar ama adamların ether topladıkları zaman 1 ether 300 dolar filan ediyordu şimdi neredeyse 1000 dolar oldu bu yüzden projeyi yapma kararı aldılar.Benzer durum burada da yaşanabilir.
|
|
|
|
pro2017
Member
Activity: 210
Merit: 11
|
|
January 09, 2018, 08:24:51 AM |
|
426.291 adete çıkmış satılan token adeti, forty seven diger banka projelerine göre çok daha geniş çaplı bir proje olmasına ragmen nedense bir türlü istenilen patlamayı gerçekleştiremiyor.
|
|
|
|
|
skip60
|
|
January 12, 2018, 07:13:12 PM |
|
Site tasarımlarını bende çok beğendim ayrıca işlerine gösterdikleri özen sitenin bir çok dile tercüme ettirilmesinden belli. Teknik makalelere göz attım çok detaylı ve profesyonelce hazrılandıgı belli, ama proje neden bu kadar az yatırım almış onu anlamadım
|
|
|
|
dannybrown
Legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
|
|
January 15, 2018, 10:22:53 AM |
|
Projede son durum nedir varmı bir gelişme yoksa aynı şekil devammı ediyorlar yatırım almadan? Biraz para toplasalarda milletin emeğinin karşılığını ödeseler bari. O kadar insan çeviri yaptı bountylere katıldı.
|
|
|
|
gokhan17
|
|
January 15, 2018, 11:50:19 AM |
|
471 354 FSBT satılmış yavaşta olsa sanki sofcap yapacak gibi duruyor daha iconun bitmesine 45 gün var sonrasında 3.bir basamak olabilir yeniden para toparlamak için ama uzun ve yorucu bir sureç olacaktır
|
|
|
|
hidrocop
|
|
January 15, 2018, 12:33:41 PM |
|
We are happy to announce our partnership with digital and cryptocurrency exchange PayBis!
Paybis ile çalışmaya başlamışlar arkadaşlar bu biraz can katabılır projeye k.kartı ıle token alınabılıyor artık
|
|
|
|
|
aliyagiz207
|
|
January 17, 2018, 11:31:46 AM |
|
PayBis ile ortaklığımız hakkında açıklama yapmaktan mutluluk duyuyoruz! Şimdi, PayBis platformunu kullanarak VISA / Mastercard'ı kullanarak projemize kolayca katkıda bulunabilirsiniz
|
|
|
|
gokhan17
|
|
January 19, 2018, 02:18:44 PM |
|
673 839 FSBT olmuş satılan token adeti aslına bakarsanız soft cap yapabilirlerse borsada değerlenecek bir coin forty, ne kadar az yatırım alırlarsa o kadar yüksek değerleniyorlar borsada
|
|
|
|
|