La Vega
Newbie
Activity: 21
Merit: 0
|
|
November 13, 2017, 03:01:30 PM |
|
|
|
|
|
La Vega
Newbie
Activity: 21
|
|
November 13, 2017, 03:22:44 PM |
|
|
|
|
|
Inkognito
Newbie
Activity: 53
|
|
November 13, 2017, 03:47:29 PM |
|
Svaka cast na angaziranosti
|
|
|
|
ljiljan02
Member
Activity: 77
Merit: 11
|
|
November 13, 2017, 03:53:35 PM |
|
e druze de provjeri jesi li dobio 100 tokena? koristio sam tvoj reff link. i de javi jesi li probao prebaciti tokene na ETH adresu?
|
|
|
|
zmajo
Newbie
Activity: 3
|
|
November 13, 2017, 03:57:27 PM |
|
Ako sam dobro shvatio, airdropovi daju besplatne coine (tokene). Nisam još pronašao u kojem mogu sudjelovati kao novajlija pa ako imate neki za preporuku...
Ima li kakvog rizika sudjelovati u tome? Vidim da su iskustva uglavnom pozitivna.
|
|
|
|
Inkognito
Newbie
Activity: 53
|
|
November 13, 2017, 04:04:01 PM |
|
Ako sam dobro shvatio, airdropovi daju besplatne coine (tokene). Nisam još pronašao u kojem mogu sudjelovati kao novajlija pa ako imate neki za preporuku...
Ima li kakvog rizika sudjelovati u tome? Vidim da su iskustva uglavnom pozitivna.
To je cisti rad,pokupi ih sve i nadaj se da ce cijena skociti kad se izlistaju te da ces ih se uspjesno rijesiti uz zaradu. Opet ako ulazes vecu lovu u crypto,nema ti se smisla zamarati s time,pametnije potrosi vrijeme.
|
|
|
|
xxxgbxxx
|
|
November 13, 2017, 07:55:44 PM |
|
BitcoinZ faucet dobija se besplatno 0.15 BitcoinaZ svaka 24 sata http://www.btczfaucet.com Stranicu je kreirala BitcoinZ zajednican u cilju promocije novog BitcoinZ coina..
|
|
|
|
Mi5h0
|
|
November 13, 2017, 08:03:40 PM |
|
BitcoinZ faucet dobija se besplatno 0.15 BitcoinaZ svaka 24 sata http://www.btczfaucet.com Stranicu je kreirala BitcoinZ zajednican u cilju promocije novog BitcoinZ coina.. To nije airdrop! Usput, trenutna vrijednost jednog BTCZ (bitcoinz) je oko 0,0047$, dakle faucet vam daje oko 0,0007$ pa tko voli... Mislim da možemo puno pametnije potrošiti svoje slobodno vrijeme
|
|
|
|
ataki
|
|
November 13, 2017, 10:07:39 PM |
|
|
|
|
|
|
zmajo
Newbie
|
|
November 14, 2017, 08:28:39 AM |
|
To je cisti rad,pokupi ih sve i nadaj se da ce cijena skociti kad se izlistaju te da ces ih se uspjesno rijesiti uz zaradu. Opet ako ulazes vecu lovu u crypto,nema ti se smisla zamarati s time,pametnije potrosi vrijeme. Većina airdropova su erc20 tokeni to znači da mi je dovoljan samo jedan ethereum wallet za sve, npr. MyEtherWallet? Gdje prodajete tokene? Na etherdelta ili ima nešto bolje?
|
|
|
|
Matrix3
|
|
November 14, 2017, 12:04:30 PM |
|
Važno upozorenje! Nemojte NIKADA da upisujete privatni ključ od Vašeg novčanika, jer postoji realna šansa da ostanete bez novaca, a mislim da je to ono što najmanje želite. Zato što bi rekli naši: "Pamet u glavu, a ključ ne daj nikome!"
|
|
|
|
Tokich (OP)
Member
Activity: 210
Merit: 10
|
|
November 14, 2017, 01:09:25 PM |
|
to, a plus jos sto neki stalno mijenjaju pravila, evo prijavim se na Airdrop za Ethereum Core - besplatno salju odredjenu kolicinu tokena i nakon dan-dva prave novi telegram kanal i kazu da ce slati tokene samo ko posalje bilo koju kolicinu ETH...
Takve odmah preskačem
|
|
|
|
powerman24
Member
Activity: 448
Merit: 12
|
|
November 14, 2017, 04:38:00 PM |
|
|
|
|
|
powerman24
Member
Activity: 448
Merit: 12
|
|
November 14, 2017, 04:45:39 PM |
|
To je cisti rad,pokupi ih sve i nadaj se da ce cijena skociti kad se izlistaju te da ces ih se uspjesno rijesiti uz zaradu. Opet ako ulazes vecu lovu u crypto,nema ti se smisla zamarati s time,pametnije potrosi vrijeme. Većina airdropova su erc20 tokeni to znači da mi je dovoljan samo jedan ethereum wallet za sve, npr. MyEtherWallet? Gdje prodajete tokene? Na etherdelta ili ima nešto bolje? Ili na cryptopia: https://www.cryptopia.co.nz
|
|
|
|
slackovic
Legendary
Activity: 2618
Merit: 1236
|
|
November 14, 2017, 06:38:02 PM |
|
To je cisti rad,pokupi ih sve i nadaj se da ce cijena skociti kad se izlistaju te da ces ih se uspjesno rijesiti uz zaradu. Opet ako ulazes vecu lovu u crypto,nema ti se smisla zamarati s time,pametnije potrosi vrijeme. Većina airdropova su erc20 tokeni to znači da mi je dovoljan samo jedan ethereum wallet za sve, npr. MyEtherWallet? Gdje prodajete tokene? Na etherdelta ili ima nešto bolje? Ili na cryptopia: https://www.cryptopia.co.nzMislim da je svaki exchange bolji od EtherDelte, ali kako je to decentralizirani exchange svi Erc20 tokeni se prvo izlistaju tamo. Čak se može trgovati i prije službenog listanja tokena tako da se umjesto simbola koristi adresa ugovora.
|
|
|
|
denisslo
Newbie
Activity: 46
|
|
November 15, 2017, 05:33:01 AM |
|
|
|
|
|
Tokich (OP)
Member
Activity: 210
Merit: 10
|
|
November 15, 2017, 02:58:16 PM |
|
Mislim da je svaki exchange bolji od EtherDelte, ali kako je to decentralizirani exchange svi Erc20 tokeni se prvo izlistaju tamo. Čak se može trgovati i prije službenog listanja tokena tako da se umjesto simbola koristi adresa ugovora.
Mislim da ćemo vrlo skoro imati bolje decentralizirane exchangeove koji će biti totalni hit
|
|
|
|
madball
Full Member
Activity: 172
Merit: 100
Crypto Hardcore
|
|
November 15, 2017, 05:30:45 PM |
|
To je cisti rad,pokupi ih sve i nadaj se da ce cijena skociti kad se izlistaju te da ces ih se uspjesno rijesiti uz zaradu. Opet ako ulazes vecu lovu u crypto,nema ti se smisla zamarati s time,pametnije potrosi vrijeme. Većina airdropova su erc20 tokeni to znači da mi je dovoljan samo jedan ethereum wallet za sve, npr. MyEtherWallet? Gdje prodajete tokene? Na etherdelta ili ima nešto bolje? Ili na cryptopia: https://www.cryptopia.co.nzMislim da je svaki exchange bolji od EtherDelte, ali kako je to decentralizirani exchange svi Erc20 tokeni se prvo izlistaju tamo. Čak se može trgovati i prije službenog listanja tokena tako da se umjesto simbola koristi adresa ugovora. Zar to nije prednost tog exchange-a Meni je na pocetku bio malo konfuzan, dok ga nisam bolje upoznao...sad mi je sve drazi...
|
|
|
|
cryptobruno
Newbie
|
|
November 15, 2017, 07:33:00 PM |
|