beyinsi (OP)
|
|
November 26, 2017, 11:09:42 AM |
|
|
|
|
|
Holess
Sr. Member
Activity: 714
Merit: 316
The Experience Layer of the Decentralized Internet
|
|
November 26, 2017, 12:26:26 PM |
|
proje için globalde iyi yorumlar var ama gerçekten uzun bir süre oldu konu açılalı ve ico bittikten sonra güzel kazanç bırakabilir. gerçi son 6 ay içerisinde olan neredeyse bütün icolarda hüsran yaşandı. umarım bunda aynı sonuç olmaz.
|
|
|
|
Taratoor
Sr. Member
Activity: 630
Merit: 251
🤖UBEX.COM 🤖
|
|
November 26, 2017, 02:38:50 PM |
|
bitcoin yükselmeye devam ettiği sürece ne ico ne bounty değerini bulamıyor. hadi bounty cilerin tuzu kuru, satsa da satmasa da maliyeti yok. ico katılımcısı ise herhalde bir seneyi gözden çıkaracak hedef fiyat için
|
|
|
|
beatecoin
|
|
November 27, 2017, 06:01:19 AM |
|
Proje ekibi gerçekten işini hakkını vererek yapıyor. Çok tanınmış simalar değiller ama yaptıklarına bakınca, ortaklık yaptığı projelere bakınca insan başarılı olacağını düşünmeden edemiyor.
|
|
|
|
beyinsi (OP)
|
|
November 27, 2017, 09:24:39 PM |
|
|
|
|
|
Aqualung89
|
|
November 27, 2017, 09:28:17 PM |
|
bitcoin yükselmeye devam ettiği sürece ne ico ne bounty değerini bulamıyor. hadi bounty cilerin tuzu kuru, satsa da satmasa da maliyeti yok. ico katılımcısı ise herhalde bir seneyi gözden çıkaracak hedef fiyat için
İkisi içinde aynı durum bountyciler'de aynı şekilde bir çok şey yapıyor share,rt,fw,blog falan uğraşıyor. İcoya girende bunları yapıyor illaki imzaya girmek şart değil zaten. Lendoit ne olabilir kestirmek zor bunun için bana göre.
|
|
|
|
Meteeray
|
|
November 28, 2017, 05:56:03 AM |
|
Biraz inceledim sanki göstermelik gibi göründü bana biraz. Bence bu işlem için KYC sistemi de yapmaları gerekiyor, diğer türlü kişisel bilgiler fake doldurulabilir.
|
|
|
|
cacoin
|
|
November 28, 2017, 08:37:27 AM |
|
Proje fena değil ama ico süresi gerçekten çok uzun, hdactan önce buna gireyim dedim uzun ico süresini görünce vazgeçmiştim şubat 18 de ico bitiyor, girmeyi düşünenler varsa gözönünde bulundurmalarında fayda var.
|
|
|
|
Lendoit
Jr. Member
Activity: 31
Merit: 100
|
|
November 28, 2017, 08:03:32 PM |
|
|
|
|
|
Risotto
|
|
November 29, 2017, 06:54:10 PM |
|
Suanki imzam bitmek uzere lendoit imzasi daha ne kadar surecek buna gecmek istiyorum bilgilendirme yaparsaniz sevinirim
|
|
|
|
beatecoin
|
|
December 01, 2017, 01:40:26 PM |
|
Suanki imzam bitmek uzere lendoit imzasi daha ne kadar surecek buna gecmek istiyorum bilgilendirme yaparsaniz sevinirim
Sanırım her imzada olduğu gibi devam edecektir bunun imzası da. Uzun vadeli imzalara girmemenizi öneririm. Zamanında 3 ay durup 300 dolar aldığım kampanya olmuştu, tabi bu benim kişisel görüşüm.
|
|
|
|
beyinsi (OP)
|
|
December 01, 2017, 09:32:31 PM |
|
|
|
|
|
emreunsal10
|
|
December 02, 2017, 02:05:57 PM |
|
sadece imzadan gelecek bountyi düşünüp imzaya girecekseniz, proje vs çok umrunuzda değilse ve aylar-yıllar bekleyemem diye düşünüyorsanız zaten imzadan ne geleceğini aşağı yukarı hesap yaparak yazdım geçmiş postlarda, azıcık okuyun şurada yazılanları.
|
|
|
|
beyinsi (OP)
|
|
December 03, 2017, 09:30:39 PM |
|
ana satış 18 ocakta başlayacak ve 1 ay sürecek. 40k eth hard cap olacak. Sonuna kadar bu rakam oluşmaz ise şubat ortasına kadar imzada kalmanız gerekecek (2018)
|
|
|
|
Aqualung89
|
|
December 04, 2017, 03:15:55 PM |
|
Hardcap çoğu proje yapmıyor bakalım bu yapabilecekmi. Tahminim zor gibi ama belli olmaz en iyi projeler bile hardcap yapamıyor şu sıralarda.
|
|
|
|
gorkem19888
|
|
December 04, 2017, 03:39:15 PM |
|
sıkıldım artık yahu dahada cok var guzel bı ekmek parası cıkarsak barı sunun ımzasından bakalım
|
|
|
|
Dammitt
|
|
December 04, 2017, 03:57:53 PM |
|
sıkıldım artık yahu dahada cok var guzel bı ekmek parası cıkarsak barı sunun ımzasından bakalım 3 ay worldcore'da kaldık cacık düştü şimdi bakıyorumda bu uzun soluklu projeler sıkıntı oluyor hakikaten. Coindash da öyle oldu mesela. Açıkcası sıkılman doğal o zamana kadar kaç projeye girip çık yaparsın.
|
|
|
|
beyinsi (OP)
|
|
December 06, 2017, 11:52:40 PM |
|
Lendoit token satışında ne kadar eth toplayabilir? Wings üzerinden bir tahminde bulunabilirsiniz. Ödül olarak toplam tokenin %1.25'i dağıtılacakmış. Son gün 10 ARalık 2017 Ne kadar çok wings token kullanıp, ne kadar yakın bir tahminde bulunursanız, o kadar çok LOAN token kazanabilirsiniz. Pre-sale + Main Crowdsale Hardcap: 50k eth
|
|
|
|
LaBlanj
|
|
December 07, 2017, 09:54:01 PM |
|
yıllardır lendoitin imzasında gibiyim bu kadar beklediğimize değer umarım. daha da bekleyeceğiz
|
|
|
|
exotr
Member
Activity: 113
Merit: 20
|
|
December 08, 2017, 01:10:52 AM |
|
Ben Lendoit ten umutluyum iş yapacak gibi duruyor ve biraz incelemem le beraber proje'nin yol haritası'nın çok iyi olduğunu gördüm güvenilir bir proje ico'danda başarılı çıkcağını düşünüyorum kaygınız olmasın çevremde tanıdığım bazı yatırımcı arkaşlarda bu konuyu konuştuk Lendoit'ten bahsettiler benimde ilgimi çekti bakalım 18 ocak'ta başlıyacak 1 ay takibimde olacak ümidüm var satış sonuna kadar izleyeceğim orta seviye bir yatırım yapıcam.
|
|
|
|
|