anilffff
Member
Activity: 114
Merit: 10
|
|
December 10, 2017, 05:44:31 PM |
|
harika proje inşallah başarı sağlanır maili bıraktım
|
|
|
|
ilkerzm
Member
Activity: 124
|
|
December 10, 2017, 06:57:34 PM |
|
yarın umarım sıkıntısız dükkanı açarsınız.Bizde ilk siftahımızı yapmış olacağız.Digilira bizi paribu soygunundan kurtarırsa ve müşteri yoğunluğunu kaldırırsa tr kripto servislerini de yaptıkları işleri ve işlem ücretleri konusunda kendilerini sorgulamaya itecek ve daha regülasyona sokacağını düşünüyorum.Aynı zamanda waves holder ı olarak durumdan çok mutluyum.
|
|
|
|
Zivorski
Jr. Member
Activity: 92
Merit: 4
"The only way out is to invest in Bitcoin."
|
|
December 10, 2017, 07:06:11 PM |
|
Proje gayet iyi hoşta Bloglarının Wordpress olması ve Free tema kullanılması bende şimdiden bir güven sarsıntısına yol açtı. Tema Link: https://tr.wordpress.org/themes/eggnews/İnşallah siteyi wordpress yapmazsınız. Açıldığınız zaman ilk sıralardan yerimi almak isterim
|
|
|
|
shulio
Legendary
Activity: 1540
Merit: 1016
|
|
December 10, 2017, 07:12:36 PM |
|
Proje gayet iyi hoşta Bloglarının Wordpress olması ve Free tema kullanılması bende şimdiden bir güven sarsıntısına yol açtı. Tema Link: https://tr.wordpress.org/themes/eggnews/İnşallah siteyi wordpress yapmazsınız. Açıldığınız zaman ilk sıralardan yerimi almak isterim Yahu oturup blog mu sistemi mi yazsınlar? Tekerleği tekrar icat etmenin ne alemi var, dünyanın en çok kullanılan blog altyapısını kullanmışlar.
|
|
|
|
goraset
Legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
|
|
December 10, 2017, 07:18:42 PM |
|
digiliranın başarılı olması için waves dex in işlem hacminin artması lazım, dex te ne kadar çok coin olursa işlem hacmi ne kadar çok olursa o kadar bizim lehimize olacaktır. tr geçit olması maaalesef tek başına yetmiyor
|
|
|
|
jekyde
Member
Activity: 252
Merit: 16
|
|
December 10, 2017, 07:43:00 PM |
|
Merakla bekliyoruz, gayet güzel şeyler vadediyor.
|
|
|
|
alicaan
|
|
December 10, 2017, 07:57:03 PM |
|
Beklemedeyiz hocam. Güzel bir proje olacak ve gerçekten kullanıcı kitlesini şimdiden çekmeye başladığına inanıyorum ben. Başladığı gibi üye olmayı planlıyorum
|
|
|
|
sahipsiztekne
Member
Activity: 110
|
|
December 10, 2017, 08:01:08 PM |
|
hala tam tarih belli değilmi? sabırsızlıkla bekliyorum
|
|
|
|
anarquia
|
|
December 10, 2017, 08:06:31 PM |
|
hala tam tarih belli değilmi? sabırsızlıkla bekliyorum
Yarın
|
|
|
|
Bonzai
Sr. Member
Activity: 350
Merit: 250
Presale Starts on 30th of November
|
|
December 10, 2017, 10:09:58 PM |
|
Başarılar dilerim. Keşke ethereum altyapısı kullansaydınız
|
|
|
|
tallbutshort54
|
|
December 11, 2017, 12:09:07 AM |
|
Bu aynı zamanda kripto para dünyasında Türk lirasının itibarını arttıran bir durum, ben oldukça mantıklı buluyorum böyle girişimleri. keşke devlet tarafından da çokça desteklense.
|
|
|
|
usmanaga
|
|
December 11, 2017, 12:10:58 AM |
|
Sonunda aşırı komisyon ödemekten kurtulacağımız bir sistem geliyor.Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.Bu proje için ne kadar emek harcandığını yakından biliyorum.Umarım karşılığını alabilirsiniz.
|
|
|
|
crcoiner2
Newbie
Activity: 27
Merit: 0
|
|
December 11, 2017, 04:11:29 AM |
|
Üye olmak için davetiye kodu alanının kalkmasını bekliyorum.
|
|
|
|
Boinkit
|
|
December 11, 2017, 04:50:01 AM |
|
Digilira hakkında oluşturulan olumlu bir atmosfer var, ekip iyi bir reklam çalışması yapiyor çogu kişi Digilira'yı borsalardan kurtuluş olarak görüyor umarım yanıltmaz.
|
|
|
|
xzone
Legendary
Activity: 2772
Merit: 1557
|
|
December 11, 2017, 05:49:20 AM |
|
Oluşturdukları imzalar ve avatar, dağıtacakları ödüller, vaat ettikleri, insanlar üzerindeki olumlu etki, kısacası her şey şu an için çok güzel görünüyor. Umarım bu algı devam eder ve memnuniyeti üst düzeyde tutmaya çalışan bir servis olarak görürüz
|
| Duelbits | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ | | TRY OUR UNIQUE GAMES! ◥ DICE ◥ MINES ◥ PLINKO ◥ DUEL POKER ◥ DICE DUELS | | | | █▀▀ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █▄▄ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | | ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ KENONEW ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄ | ▀▀█ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ ▄▄█ | | 10,000x MULTIPLIER | | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ | | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ |
[/tabl
|
|
|
cemx
Member
Activity: 80
https://i.imgur.com/0dgtBou.png
|
|
December 11, 2017, 06:54:38 AM |
|
Davetiye kodu nasıl alacağız efendiler. Kayıt olamıyorum.
|
|
|
|
btclife01
|
|
December 11, 2017, 06:59:21 AM Last edit: December 11, 2017, 07:28:43 AM by btclife01 |
|
Davetiye kodu nasıl alacağız efendiler. Kayıt olamıyorum.
Davetiye Kodu dağıtılmıyor, test amaçlı kullanıcı kaydı yapılsın diye kayıt forumu görücüye çıkmış. Kısa bir süre içinde Davetiye Kodu kısmı kaldırılacak ve yatırımcı kaydı başlayacakmış. Duyuru; digilira açılıyor!
Waves Platform üzerinde hizmet verecek Türk Lirası geçidi digilira'yı 11 Aralık 2017 itibarıyla hizmetinize sunmanın mutluluğunu sizinle paylaşıyoruz. Waves Platform’da yer alan onaylanmış ilk özel geçit olma ayrıcalığını taşıyan digilira’nın avantajlarla dolu dünyasına adım atmakta gecikmeyin.Blog: http://blog.digilira.com/Site: https://www.digilira.com/Edit: Davetiye Kodu kısmı kaldırılmış.
|
|
|
|
by rallier
Legendary
Activity: 1848
Merit: 1334
just in case
|
|
December 11, 2017, 07:26:04 AM Last edit: December 11, 2017, 07:42:54 AM by by rallier |
|
siteyi hosting de mi serve ediyorsunuz bilmiyorum ama sürekli cort luyor database limit reached vs gibi uyarilar geliyor
|
signature not found.
|
|
|
Haymac
|
|
December 11, 2017, 07:42:01 AM |
|
kayıt olabilen varmı ben olamadım kayıt hala
|
|
|
|
tekno
Sr. Member
Activity: 602
Merit: 255
CryptoTalk.Org - Get Paid for every Post!
|
|
December 11, 2017, 07:51:38 AM |
|
bir vps falan kiralasıydınız bari ya. bu imaj hiç iyi olmadı. paylaşımlı hostingde iş mi yapılır? Resource Limit Is Reached
|
|
|
|
|