Asber (OP)
|
|
October 09, 2017, 05:57:40 AM |
|
Arkadaşlar,
Bu e olayı hakkında bilgisi olan var mı? Bilinen coinlerin başına e koyup yeni kampanyalar, airdroplar vs yapıyorlar. Bu konu hakkında bilgisi olan var mı?
|
|
|
|
|
Easy2Mine
|
|
October 09, 2017, 11:19:42 AM |
|
ezcash ve eltc yide gördüm. Ama ebtc kazandırması diğerlerininde kazandıracağı anlamına gelmez . Boş zamanınız varsa airdroplarına girilir sadece.
|
|
|
|
PHI1618
Legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
|
|
October 09, 2017, 11:30:06 AM |
|
Popüler coinleri çakma isimlerle alakasız kişiler çıkarıyor fikri uyandırdı bende. Kim bunlar nedir ne değildir
|
"Damnant quod non intelligunt." Anlamadıkları şeyi suçlarlar. BTC
|
|
|
lveent
Newbie
Activity: 13
Merit: 0
|
|
October 09, 2017, 11:40:11 AM |
|
Esas sıkıntı sanırım güvenlikle ilgili olacak. Bu yeni airdropların çoğu ethereum adresi ile beraber eposta adresi ve bitcointalk kullanıcı adı istiyor. Sonuçta ellerinde ethereum hesabının bakiyesi, bitcointalk kullanıcı adınız ve eposta adresiniz oluyor. Bu airdroplara ilgide büyük olunca ellerin tertemiz, süper bir kullanıcı database’i oluşuyor.
İleriye dönük sıkıntı olmaması için (güvenlik, spam mail vb) ben tek kullanımlık mail adresleri ve o airdrop için tanımladığım ethereum adresimi veriyorum.
|
|
|
|
hmsr
Full Member
Activity: 798
Merit: 106
👉bit.ly/3QXp3oh | 🔥 Ultimate Launc
|
|
October 09, 2017, 11:57:31 AM |
|
eBtc tepetaklak oldu . Adam herşeyi iyi yapmış ama kodlamada sınır koymayı unutmuş. Normalde 21 milyondan fazla üretim olmayacaktı adamın kodlamasına göre sınırsız sayıda token üretebiliyor. Her ne kadar üretmeyeceğim dese de bu konuda güven vermiyor. O yüzden yatırımcılar sıcak bakmıyorlar.
|
|
|
|
_gavaraci_
|
|
October 09, 2017, 01:21:28 PM |
|
Bunların hepsi scam nerdeyse eltc ezcash exrp eneo eiota edash hepsini gördüm ve bunların çoğunun konusu da kaldırıldı. Hatta bazıları işi öyle abartmış ki mesela eltcden 3 tane bile çıkmıştı
|
|
|
|
erikliwater
Full Member
Activity: 252
Merit: 100
The future is your Genome
|
|
October 09, 2017, 02:37:26 PM |
|
Private key isteyen airdrop var mı ilk defa duydum Hangi amaçla benden private keyimi istiyorki sadece ether adresimi versem yollayabiliyor. İnsanlar gerçekten her geçen gün dolandırıcılık konusunda kendini geliştiriyor.Keşke başka alanlara yönelseler.
|
|
|
|
bitcoinmuseum
|
|
October 09, 2017, 02:38:59 PM |
|
Hocam ebtc airdrop aşamasında çok fazla free para dağıttı, yüksekken çıksan kişi başı 1500 dolar seviyesinde bir para dağıttı. ondan sonra coinlerde bu e- eki yeni trend oldu
|
|
|
|
Druvax
|
|
October 09, 2017, 03:17:04 PM |
|
her sey iyi guzel de . ayni isimde 3 tane airdrop va mesela su anda eLTC olarak. herbiri digerine scam ve fake falan diyor ama hepsi komple copten ibaret. ebtc nam yapinca bu isten nemalanmak isteyen her developer basiyor tokeni ve saga sola dagitiyor. eee sonuc ne ? hicbirsey.
|
|
|
|
twiifm
|
|
October 09, 2017, 03:20:00 PM |
|
Birbirinin aynısı olan ve ücretsiz dağıtılan çakma kriptotokenlerdir, bir akımdır ve aynı zamanda pump & dump için çıkartılmıştır. Hiçbir şekilde yatırım yapılmaması gerekir çünkü ne gelecekte ne de şuan hiçbir işe yarayacaklarını sanmıyorum. Ortada ne bir Roadmap ne de bir gelişme var.
|
|
|
|
mentalpanda
Legendary
Activity: 1498
Merit: 1007
|
|
October 09, 2017, 05:37:45 PM |
|
e ile başlayan airdroplar icolardan sonraki yeni keriz sögüşleme yöntemidir. asla yatırım yapmayın artık icoların cazibelerini yitirmesi ve artık dolandıracak kimse bulamadıkları için sürekli yeni şeyler türetiyorlar biri tutarsa arkasından diğer dolandırıcılarda akın ediyor bedava airdroplarınızı alın satın ama asla yatırım yapmayın bunlara paranızı kaptırmayın..
|
|
|
|
suram
|
|
October 09, 2017, 05:47:26 PM |
|
e ile başlayan airdroplar icolardan sonraki yeni keriz sögüşleme yöntemidir. asla yatırım yapmayın artık icoların cazibelerini yitirmesi ve artık dolandıracak kimse bulamadıkları için sürekli yeni şeyler türetiyorlar biri tutarsa arkasından diğer dolandırıcılarda akın ediyor bedava airdroplarınızı alın satın ama asla yatırım yapmayın bunlara paranızı kaptırmayın..
Haklısın her şey saçma olmaya başladı. En iyisi bitcoin bence diğerleri teferruat. En azından ne olup olmadığını biliyoruz. Diğer projeler gibi yok ekip ne yapıyo yok yeni exchange'de listelenecek mi... hiç bir derdi yok.
|
ADVERTISEMENT SPACE FOR RENT, PM
|
|
|
Akboi
|
|
October 09, 2017, 05:54:39 PM |
|
Yeni nesil scam bunlar oldu. eEth yapan bile var ya adamlar Ethereum zincirinde çalışan Ethereum tokeni yapmış. Etherception olmuş. Airdroptan vs. cüzdanınıza geldiyse ve pazarda alıcısı varsa satıp geçin. Para verip alma hatasını yapmayın.
|
|
|
|
frtmr
|
|
October 09, 2017, 06:15:45 PM |
|
İlk pumpta satın düşerse üzülmeyin, artarsa da üzülmeyin.
|
|
|
|
HiatusGG
|
|
October 09, 2017, 06:19:03 PM |
|
Belli bir şeyi yok düşünüyorum bir kişi eltc çıkardı diğeri ebtc bu böyle gider istediği ismi verir bir kişiden başladı akım olarak gidiyor heralde belli bir anlamı yoktur zaten bu coinleri baştan elinizden çıkarmadıysanız pek bir şey gelmez scam bunlar.
|
|
|
|
btcmurat
|
|
October 09, 2017, 06:59:27 PM |
|
tek sebebi ebtc ve ethereum dark ın iş yapması dır taş atıp kolunmu ağrıyor 3-5 betc kazansa bile hepsi kar sonuçta adamlar mail adresi olarak bile yandex mail kullanıyor.
|
|
|
|
enfarktus
|
|
October 10, 2017, 09:21:12 AM |
|
Bugün cüzdanıma hem eLTC hem de ELTC gelmiş. Diyelim ki bu ikisi borsaya düştü ve bende arkadaşıma telefonda, mutlaka "eltc" al dedim; oluşacak kafa karışıklığına bak. Gerçi ekran başındaysa "büyük mü küçük mü?" diye sorabilir.
|
|
|
|
apple_talk
Sr. Member
Activity: 473
Merit: 250
"Proof-of-Asset Protocol"
|
|
October 10, 2017, 09:38:56 AM |
|
Yeni bir dolandırıcılık planıdır, yeni olan hiçbir üye bu tarz küçük hacimli kriptoparalara girmemeli. Bunların airdroplarına katılıyorsanız katılın yoksa hiçbir şekilde yatırım yapmayın, ne olacağı belli olmaz.
|
|
|
|
SuperCryptoMan
|
|
October 10, 2017, 10:02:27 AM |
|
Bu coinler önce AirDrop sayesinde piyasaya coinleri dağıtıyor sonra isminden veya reklamından dolayı alıcıları oluşunca etherdeltaya giriyor ve trade yapmaya başlıyor. Token hiçbir özelliği yok yada projesi sadece ismini kullanarak bazı küçük kodlarını değiştirerek başka tokenlari kopyalıyor. Tak bir balon. Bu sayede piyasaya sıcak para girdikçe dışarıdan sisiyor sisiyor sonrası malum büyük kayıplar. Piyasa çok karışık at izi it izine karışmış durumda 😀
|
|
|
|
|