Bitcoin Forum
January 16, 2019, 02:59:57 AM *
News: The copper membership price will increase by about 300% around Friday.
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 »  All
  Print  
Author Topic: [ANN] BITCOINEREUM - NO ICO - NO PRE-MINE - NO BULLSH*T --- NOW ON THE NEWS!  (Read 8704 times)
AGCHAO
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 48
Merit: 0


View Profile
October 25, 2017, 10:44:56 PM
 #81

can we know how many tokens have been created for the instant ? the avancement ?
thanks
1547607597
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1547607597

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1547607597
Reply with quote  #2

1547607597
Report to moderator
1547607597
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1547607597

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1547607597
Reply with quote  #2

1547607597
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
m4tsby
Member
**
Offline Offline

Activity: 127
Merit: 10


View Profile
October 25, 2017, 11:22:04 PM
 #82

I keep getting invalid address; I have unlocked my Meta wallet, verified I have some money in there, and exported the key..entered my wallet PW.. and get Invalid address.
Thanks for any assistance
yabbadabba
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 252
Merit: 100



View Profile
October 26, 2017, 01:03:34 AM
 #83

Error: exceeds block gas limit
at web3.js:3143:20
at web3.js:6347:15
at web3.js:5081:36
at startMining (<anonymous>:3:5)
at <anonymous>:1:1


I still get this error even though I put gas limit on 100000, even tried it with 500k. What am I doing wrong?
try 2 gwei, send 0 eth
arlo02
Member
**
Offline Offline

Activity: 94
Merit: 10


View Profile
October 26, 2017, 01:48:22 AM
 #84

If there is a fee if i want to mine?
AshleyAshes
Copper Member
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 378
Merit: 100



View Profile
October 26, 2017, 01:52:59 AM
 #85

How many tokens will be sold during the ICO?
m4tsby
Member
**
Offline Offline

Activity: 127
Merit: 10


View Profile
October 26, 2017, 02:08:56 AM
 #86

What does this mean? I am using Meta and tried to import my exported key but the path returns "Error: no key for given address or file"

"Make sure your wallet file is on the Ethereum keystore folder"
StoicD
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 10
Merit: 0


View Profile
October 26, 2017, 04:17:36 AM
 #87

OP

Step 1-4 for Geth is OK.  I am on step 5 and I get this error in the console.


https://i.imgur.com/NA6V4z0.png

undefined
> var contract = web3.eth.contract(abi).at("0x03df4c372a29376d2c8df33a1b5f001cd8d68b0e");
undefined
> var getData = contract.Mine.getData();
undefined

Please advise.
Bulista
Member
**
Offline Offline

Activity: 127
Merit: 10


View Profile
October 26, 2017, 06:51:11 AM
 #88

OP

Step 1-4 for Geth is OK.  I am on step 5 and I get this error in the console.


https://i.imgur.com/NA6V4z0.png

undefined
> var contract = web3.eth.contract(abi).at("0x03df4c372a29376d2c8df33a1b5f001cd8d68b0e");
undefined
> var getData = contract.Mine.getData();
undefined

Please advise.

They says in the website:

"6- Once your wallet is unlocked, paste the following lines in the console (seeing undefined after you do this is normal): "

So just move along to point 7...
StoicD
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 10
Merit: 0


View Profile
October 26, 2017, 11:42:04 AM
 #89

OP

Step 1-4 for Geth is OK.  I am on step 5 and I get this error in the console.


https://i.imgur.com/NA6V4z0.png

undefined
> var contract = web3.eth.contract(abi).at("0x03df4c372a29376d2c8df33a1b5f001cd8d68b0e");
undefined
> var getData = contract.Mine.getData();
undefined

Please advise.

They says in the website:

"6- Once your wallet is unlocked, paste the following lines in the console (seeing undefined after you do this is normal): "

So just move along to point 7...


Really?  You sure undefined is normal?


OK because I did the last step to paste the script and it also gave me undefined...in any case, I dont think the script is working. And I did everything OP said to do. What does it look like when it runs?

see this image

https://i.imgur.com/Ym20gEp.png
vobid
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 27
Merit: 0


View Profile
October 26, 2017, 11:47:22 AM
 #90

Really?  You sure undefined is normal?


OK because I did the last step to paste the script and it also gave me undefined...in any case, I dont think the script is working. And I did everything OP said to do. What does it look like when it runs?

see this image

https://i.imgur.com/Ym20gEp.png

Undefined is normal. I have had the same message. After then entering startMining(10) it started sending transactions.
StoicD
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 10
Merit: 0


View Profile
October 26, 2017, 11:54:42 AM
 #91

Really?  You sure undefined is normal?


OK because I did the last step to paste the script and it also gave me undefined...in any case, I dont think the script is working. And I did everything OP said to do. What does it look like when it runs?

see this image

https://i.imgur.com/Ym20gEp.png

Undefined is normal. I have had the same message. After then entering startMining(10) it started sending transactions.


OH you mean you have to enter the "10"  in startMining(10) ??

The directions did not say that... sorry im a big newb at this.  Is there anything else I need to input between brackets other than the startMining(10)
Bulista
Member
**
Offline Offline

Activity: 127
Merit: 10


View Profile
October 26, 2017, 12:03:53 PM
 #92

Really?  You sure undefined is normal?


OK because I did the last step to paste the script and it also gave me undefined...in any case, I dont think the script is working. And I did everything OP said to do. What does it look like when it runs?

see this image

https://i.imgur.com/Ym20gEp.png

Undefined is normal. I have had the same message. After then entering startMining(10) it started sending transactions.


OH you mean you have to enter the "10"  in startMining(10) ??

The directions did not say that... sorry im a big newb at this.  Is there anything else I need to input between brackets other than the startMining(10)

It says in the instructions:

https://imgur.com/a/baDlW

That should be it, it should start mining automatically after that
clixcoin
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1428
Merit: 1003



View Profile
October 26, 2017, 12:07:46 PM
 #93

How many tokens will be sold during the ICO?

There was no ICO held for this token it's public mining project you should read the OP all instructions written there. Link is given below how to own this token with mining process.

http://bitcoinereum.com/#mine-btcm



     ▄██    ▐███████▄▄▄       ▄▄█████▄▄      ▄██▄      ▐██▄    ▒▓▓▄      ▄▓▓▒
     ███    ▐██▌▀▀▀▀▀███▄    ███▀▀▀▀▀███▄    ████▄     ▐██▌  ▐▓▄ ▀▓▓▄  ▄▓▓▀ ▄▓▌
     ███    ▐██▌      ███   ███▌      ███▌   ██████    ▐██▌   ▀▓▓▄ ▀▓▓▓▓▀ ▄▓▓▀
     ███    ▐██▌    ▄████  ▐███▌      ▐██▌   ███ ███▄  ▐██▌     ▀▓▓▄ ▀▀ ▄▓▓▀
     ███    ▐█████████▀▀   ▐███▌      ▐██▌   ███  ▀███ ▐██▌      ▓▓▓    ▓▓▓
     ███    ▐██▌   ▀███     ███▌      ███▌   ███    ██████▌   ▄▓▓▀ ▄▓▓▓▓▄ ▓▓▓▄
     ███    ▐██▌     ███    ▀███▄▄▄▄▄████    ███     ▀████▌  ▐▓▀ ▄▓▓▀  ▀▓▓▄ ▀▓▌
     ███    ▐██▌      ███     ▀▀██████▀▀     ███       ███▌    ▄▓▓▀      ▀▓▓▄
                  ▄▄▄█████▄▄▄▄
             ▄▄█▓▓▓▓▓█▀▀▀▀█▓▓▓▓▓█▄
           ▄▓▓▓█▀▀            ▀▀█▓▓█▄
         ▓▓▓█▀                    ▀▓▓█▄
       ▄▓▓▓▀                        ▀▓▓█
      ▄▓▓█                            █▓▓
      ▓▓▓                    ▄██▄     ▐▓▓█
     ▓▓▓                   ▄█▓▓▀       ▐▓▓▌
     ▓▓▓                 ▄█▓▓▀          ▓▓▓
     ▓▓▓       ▓▓▓▄    ▓▓▓▓▀            ▓▓▓
     ▓▓▓        ▀▓▓▓▄█▓▓▓▀             ▐▓▓▌
     ▀▓▓▓         ▀█▓▓█▀               █▓▓
      ▓▓▓▄                            ▓▓▓▌
       ▓▓▓█                         ▄█▓▓▀
        ▀▓▓█▄                     ▄▓▓▓█▀
          ▀▓▓▓█▄               ▄▄█▓▓█▀
            ▀▀█▓▓▓█▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄█▓▓▓█▀
                ▀▀██▓▓▓▓▓▓▓███▀▀
StoicD
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 10
Merit: 0


View Profile
October 26, 2017, 12:50:39 PM
 #94

> startMining(10)
Error: exceeds block gas limit
    at web3.js:3143:20
    at web3.js:6347:15
    at web3.js:5081:36
    at startMining (<anonymous>:3:1)
    at <anonymous>:1:1

OK guys I finally got the function to run...however I got the above error.  Another poster had commented that he got the same error and someone suggested that he try 2 gwei and send 0 eth.

Well i set it to 2 gwei, but where or how do I set the send 0 eth.  If it is not in the script isnt it already sending 0 eth?

StoicD
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 10
Merit: 0


View Profile
October 26, 2017, 01:17:55 PM
 #95

I ran

eth.getBlock("latest")

and it returned gaslimit: 5000


I think that is the problem with the gaslimit exceeds error...


Can someone tell me how to change the genesis json to a higher gaslimit

Picture here https://i.imgur.com/GIjouoW.png
LukkasG
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 574
Merit: 250



View Profile
October 26, 2017, 01:34:58 PM
 #96

Very interesting idea, minimum qualification of gas that you put Huh
so I managed to mine with 100000 ..

btcmtoken
Copper Member
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 19
Merit: 0


View Profile
October 26, 2017, 05:29:44 PM
Last edit: October 26, 2017, 06:52:48 PM by btcmtoken
 #97

> startMining(10)
Error: exceeds block gas limit
    at web3.js:3143:20
    at web3.js:6347:15
    at web3.js:5081:36
    at startMining (<anonymous>:3:1)
    at <anonymous>:1:1

OK guys I finally got the function to run...however I got the above error.  Another poster had commented that he got the same error and someone suggested that he try 2 gwei and send 0 eth.

Well i set it to 2 gwei, but where or how do I set the send 0 eth.  If it is not in the script isnt it already sending 0 eth?



This can be because you are not synced with the network as the gas limit of the old blocks was lower than the current ones.

Suggest you to sync up with the network, to sync you just need to leave geth running (you may need up to 30 GB free space in your PC, normally in 1 night it should get synced).

To check if you are synced with the network you can run the command eth.blockNumber (run it on the geth attach windows), the result should be the current ETH block (you can check the latest block number here: https://etherscan.io/)

If the problem continues after this let us know
StoicD
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 10
Merit: 0


View Profile
October 26, 2017, 06:29:30 PM
 #98

> startMining(10)
Error: exceeds block gas limit
    at web3.js:3143:20
    at web3.js:6347:15
    at web3.js:5081:36
    at startMining (<anonymous>:3:1)
    at <anonymous>:1:1

OK guys I finally got the function to run...however I got the above error.  Another poster had commented that he got the same error and someone suggested that he try 2 gwei and send 0 eth.

Well i set it to 2 gwei, but where or how do I set the send 0 eth.  If it is not in the script isnt it already sending 0 eth?



This can be because you are not synced with the network as the gas limit of the old blocks was lower than the current ones.

Suggest you to sync up with the network, to sync you just need to leave geth running (you may need up to 30 GB free space in your PC, normally in 1 night it should get synced).

To check if you are synced with the network you can run the command eth.blockNumber (run it on the geth attach windows), the result should the current ETH block (you can check the latest block number here: https://etherscan.io/

If the problem continues after this let us know


OOOHHHH
 
No wonder.  OK.  I mean that's a pretty critical part of the instructions Huh.  If news like me dont know what geth is we def dont know that we need to sync.  I guess this will take longer to figure out then I thought.  Thanks for the reply OP.
xpzycox
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 406
Merit: 110


🎖️ DeepOnion 🎖️


View Profile
October 26, 2017, 06:29:41 PM
 #99

Im feeling like this is a dumb method of 'mining' only 50 coins every 5 minutes.. it should be rewarded divided into how many people in those 5 minutes paid gas to mine the coins. This is more like a mining lottery. Doesnt matter what gas you use, ive tried it all. At this rate I've wasted a few dollars just to get 1 single BTCM coin. I cant auto-mine with geth as I use MetaMask and there is no keystore file you can export only private key.  I was hoping this would be something worth while but trying to win a lotto every 5 minutes burning gas doesnt seem worth it. If the mining rewards were split into even for the number of people for the 5 minutes it would make a lot more sense.

DeepOnion    ▬▬  Anonymous and Untraceable  ▬▬    ENJOY YOUR PRIVACY  •  JOIN DEEPONION
▐▐▐▐▐▐▐▐   ANN  Whitepaper  Facebook  Twitter  Telegram  Discord    ▌▌▌▌▌▌▌▌
Get $ONION  (✔Cryptopia  ✔KuCoin)  |  VoteCentral  Register NOW!  |  Download DeepOnion
btcmtoken
Copper Member
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 19
Merit: 0


View Profile
October 26, 2017, 06:51:29 PM
 #100

Im feeling like this is a dumb method of 'mining' only 50 coins every 5 minutes.. it should be rewarded divided into how many people in those 5 minutes paid gas to mine the coins. This is more like a mining lottery. Doesnt matter what gas you use, ive tried it all. At this rate I've wasted a few dollars just to get 1 single BTCM coin. I cant auto-mine with geth as I use MetaMask and there is no keystore file you can export only private key.  I was hoping this would be something worth while but trying to win a lotto every 5 minutes burning gas doesnt seem worth it. If the mining rewards were split into even for the number of people for the 5 minutes it would make a lot more sense.

Well first it's not every every 5 minutes, it's every 10 minutes (like bitcoin in normal conditions).

Second, you don't need to use your MetaMask account, you can create a new account on geth and then transfer your mined coins to your MetaMask or other address.

Third, the gas fees are important because it gives a non-constant cost to the transactions.

You can take more risk by sending a low fee but if you succeed you get them cheap, but you can also send a higher fee and you get them faster with less risk.




Pages: « 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 »  All
  Print  
 
Jump to:  

Bitcointalk.org is not available or authorized for sale. Do not believe any fake listings.
Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!