needestor
Newbie
Activity: 98
Merit: 0
|
|
April 22, 2018, 09:58:05 AM |
|
gerçekten çok hoş ilgi ile okudum, bu konu ile net bilgisi olmayan kişilerin düğünde arkadaşına altın yerine bitcoin taktı başlığını okuduklarında sanırım biraz komik gelebilir ama muhtemelen bende arkadaşımın düğününde böyle bir şey yapmayı düşünüyorum yalnız gerçekten bitcoinlerin çok iyi güvenli saklanması gerekiyor..
|
|
|
|
ForeverFener
|
|
April 22, 2018, 09:54:55 PM |
|
Yazı için emeğinize sağlık daha önce bilmediğim bilgilerle karşılaştım ama çıkaranın bilinmediği konusunu piyasayla ilgisi olmayan birisi bile biliyordur galiba yapılan haberlerden yola çıkarak
|
|
|
|
leprakon
Member
Activity: 680
Merit: 10
|
|
April 25, 2018, 06:10:53 PM |
|
Çok guzel bir derleme olmus gercekten emeginize saglik hepsini de eglenerek okudum ozellikle uzaya bitcoin gonderilmesi cok ilginc geldi.. dugunde bitcoin takilmasi ve bitcoin olarak ev satilmasini gelecekte olabilecek olaylar gibi geliyor ama su an icin bunlar bile cok farkli geliyor...
|
|
|
|
phoneiX
Jr. Member
Activity: 392
Merit: 4
|
|
April 26, 2018, 06:36:13 AM |
|
Çok ilginç bilgiler.
|
HARA │ Empowering billions through data one byte at a time
|
|
|
ront
Newbie
Activity: 140
|
|
April 26, 2018, 01:07:27 PM |
|
Silk road sonucu FBI ciddi paraya el koymuş. Bunu o zaman için yok mu ettiler yoksa FBI bünyesine mi aldılar ki.
|
|
|
|
sinandd
Jr. Member
Activity: 112
Merit: 1
|
|
May 02, 2018, 07:48:01 PM |
|
teknik bilgiler iyi devamı gelirse güzel ama matematik zayıf kalmış duymadıklarımızda okumuş olduk emeğinize sağlık
|
XCT CLUB | xCrypt - Blockchain Ecosystem ▰▰▰ ▲▼ PRE - ICO Sale is Live! ▲▼ ▰▰▰
|
|
|
fidalarinmordack
Newbie
Activity: 98
|
|
May 02, 2018, 07:57:56 PM |
|
Fiyatlar yükseldiğinde bilim dergileri bile magazinsel başlıklarla bu bilgileri yayınladılar, teşekkürler paylaşım için
|
|
|
|
ozgurkaya
Member
Activity: 112
|
|
May 02, 2018, 08:38:54 PM |
|
Valla onu bunu bilmem de, oyun karakterleri satılıyordu bitcoinle. Elinde 1000 lerce bitcoin geçen tanıdıklarım var. Arkadaş bari bir kısmını unutsan olmaz mı ne güzel zengin arkadaşımız olurdu. 5000 BTC'ye karakter satılıyordu yahu Şimdi oturmuş satoşi hesabı yapıyor o arkadaşlar
|
|
|
|
frankiemalton
Member
Activity: 196
|
|
May 02, 2018, 10:29:24 PM |
|
Bilgiler gerçekten harika özellikle de uzay’da Bitcoin. Bitcoini sağlıklı ve özgür tutabileceğimiz yollardan biri, blockchain verilerinin dağıtımı için alternatif yollar bulmak umarım orada her hangi bir saldırıya maruz kalmaz.
|
|
|
|
SCSY_dev
|
|
May 05, 2018, 11:59:48 AM |
|
ellerine sağlık birazda eğlenceli taraflarına bakmak lazım bir çoğunu biliyordum ama yinede takip edeceğim. Tabi favorim pizza vakası
|
|
|
|
massk
Newbie
Activity: 40
|
|
May 05, 2018, 09:43:51 PM |
|
Meşhur pizza olayı ) Varsa kardeşim at değişik şeyler okumuş oldum adamsın
|
|
|
|
procesdad
Full Member
Activity: 476
Merit: 100
CAT.EX Exchange
|
|
May 05, 2018, 10:14:45 PM |
|
fbi'in el koyduğu bitoinler bildiğim kadarıyla o zamanlar da bir ihale aracılığı ile satılmıştı diye hatırlıyorum ben yoksa bu sektörde yalan haber çok
|
|
|
|
muhsin19987@yandex.com
Newbie
Activity: 1
|
|
January 12, 2019, 01:41:40 PM |
|
Güzel bilgi toplamışsınız. Teşekkürler.
|
|
|
|
nrttngnbz
Jr. Member
Activity: 462
Merit: 2
|
|
January 13, 2019, 10:14:21 AM |
|
ne zaman piyasadan çekimeyi düşünsem aklıma pizza olayı geliyor ve hemen vazgeçiyorum. biz buraya dürüm yemeye gelmedik
|
lucky.io [ KEEP PLAYING! KEEP WINNING! ]
|
|
|
lossnet
Legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
|
|
April 11, 2019, 04:33:02 PM |
|
Ben de şaşırdığım bir bilgi ekleyeyim Bitcoin hakkında. Hani geçmiş yıllarda cüzdan şifresini unutanlar vardı; Bitcoin'in 1 doların altında olduğu zamanlardan kalma. Belki oyunlardan, belki reklamları tıklayarak, belki de mining yaparak kazanılmış olan BTC'ler. Yüzbinlerce adede denk geldiği tahmin ediliyordu. Kayıp BTC'ler olarak adlandırılırdı bunlar. İşte bu tarzda olan, yıllardır kıpırdamayan (transfer edilmeyen) bazı cüzdanlarda son zamanlarda hareket olmaya başlamış. Komplo teorisyenlerini işlerinin başına davet ediyorum
|
|
|
|
adamdamdandusen
Member
|
|
April 11, 2019, 04:45:49 PM |
|
Bitcoin hakkında bir çok ilginç bilgi okudum ancak nu ikisini şimdi öğrendim fbı önemli değil ancak 500 süper bilgisayardan binlerce kat daha güçlü bir ağ inanılmaz bir şey
|
|
|
|
SCSY_dev
|
|
April 11, 2019, 09:15:38 PM |
|
Haah gücünü duymuştum. Bitcoin hakkında harika bilgilerin sayısı 30 dan fazla gerçekten insanı şaşırtan detaylar okumuştum. Bu arada fbı da az depilmiş adamlar kim bilir o 144 bin btc yi nerde saklıyorlar.
|
|
|
|
distorsiyon
Member
Activity: 448
Merit: 15
|
|
April 13, 2019, 02:56:32 PM |
|
Güzel bilgiler, emeğinize sağlık da, burada yazın, kendi site reklamınızı paylaşmanız pek güzel olmuyor.
Video çekecekseniz orası ayrı, o zaman her türlü youtube vs paklar. Ama düzyazı için yapmayın bence.
Reklam yapacaksanız da ''ben kriptokoin isimli sitede yazarım, şunları bunları paylaşıcam'' falan diye başlık açın, altında haberlerinizi paylaşın.
|
|
|
|
btcfxcoin
|
|
April 15, 2019, 12:45:36 PM |
|
Şu anda bitcoinin market hacmi bir çok ülkenin milli gelirinden fazla yukarıdaki gibi şaşırtıcı bir çok bilgi mevcut bunları ilgiyle okuyorum paylaşım için teşekkürler. Bunlarıda öğrenmiş olduk.
|
|
|
|
nrttngnbz
Jr. Member
Merit: 2
|
|
April 18, 2019, 06:10:40 PM |
|
çerezlik bilgiler olmuş bir çoğu fakat yine de emeğiniz ve paylaşım için teşekkürler. keyifli vakit geçirtti.
|
lucky.io [ KEEP PLAYING! KEEP WINNING! ]
|
|
|
|