frtmr
|
|
October 15, 2017, 07:31:51 PM |
|
Küçük yatırımları icolara bölmek yerine pos gibi airdroplara katılmak daha mantıklı. Gelenin yarısı satıp, kalanı uzun vade saklanabilir.
|
|
|
|
enfarktus
|
|
October 15, 2017, 08:04:03 PM |
|
Airdrop + Twitter ve İmzadan 59 POS kazanmıştım 0.271 ETH ye sattım. kazandığım en kolay para oldu diyebilirim. bunların dışında sanırım 2 gün sonra yeni bir Airdrop açılacak. kaçırmayın az çok demeyin girin.
Çok erken satmışsınız hocam, yarın 3. airdrop başlıyor, dahası cüzdanda durdukça değerleniyor bu PoS. Bir süre sonra sevinciniz üzüntüye dönüşebilir.
|
|
|
|
dannybrown
Legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
|
|
October 15, 2017, 08:08:19 PM |
|
Airdrop + Twitter ve İmzadan 59 POS kazanmıştım 0.271 ETH ye sattım. kazandığım en kolay para oldu diyebilirim. bunların dışında sanırım 2 gün sonra yeni bir Airdrop açılacak. kaçırmayın az çok demeyin girin.
Çok erken satmışsınız hocam, yarın 3. airdrop başlıyor, dahası cüzdanda durdukça değerleniyor bu PoS. Bir süre sonra sevinciniz üzüntüye dönüşebilir. nerden takip ediyorsun ? yani yarın 3.airdrop nasıl yapılacak ?
|
|
|
|
uniquehero
|
|
October 15, 2017, 09:53:42 PM |
|
Çok erken satmışsınız hocam, yarın 3. airdrop başlıyor, dahası cüzdanda durdukça değerleniyor bu PoS. Bir süre sonra sevinciniz üzüntüye dönüşebilir. Cüzdanın sürekli açık olması gerekiyor mu yoksa sadece cüzdana atıp pc kapalı ikende pos gönderiyorlar mı
|
|
|
|
dogaatac
|
|
October 15, 2017, 10:25:43 PM |
|
Çok erken satmışsınız hocam, yarın 3. airdrop başlıyor, dahası cüzdanda durdukça değerleniyor bu PoS. Bir süre sonra sevinciniz üzüntüye dönüşebilir. Cüzdanın sürekli açık olması gerekiyor mu yoksa sadece cüzdana atıp pc kapalı ikende pos gönderiyorlar mı hiçbirşey yapmana gerek yok , ayda bir mint et yeter
|
|
|
|
enfarktus
|
|
October 16, 2017, 08:28:22 AM |
|
Çok erken satmışsınız hocam, yarın 3. airdrop başlıyor, dahası cüzdanda durdukça değerleniyor bu PoS. Bir süre sonra sevinciniz üzüntüye dönüşebilir. nerden takip ediyorsun ? yani yarın 3.airdrop nasıl yapılacak ? Gelişmeleri en iyi twitter sayfasından takip edebilirsiniz. Sanırım bugün bizim saatimizle 5-6 civarında başlayacak. https://bitcointalk.org/index.php?topic=2110712.msg23047267#msg23047267
|
|
|
|
ysakay
|
|
October 16, 2017, 08:33:42 AM |
|
Airdrobuna nasıl katılıyorduk bunun form falan mı vardı pm mi atıyorduk? Hazırlıklı olalım önceden.
|
|
|
|
_gavaraci_
|
|
October 16, 2017, 03:23:40 PM |
|
Airdrobuna nasıl katılıyorduk bunun form falan mı vardı pm mi atıyorduk? Hazırlıklı olalım önceden.
Başladı bile hocam ana konuya girin site linkini göreceksiniz hemen üye olun ona
|
|
|
|
_gavaraci_
|
|
October 16, 2017, 03:25:50 PM |
|
Hocam twitter bounty si yok benim bildiğim eminmisiiniz? Nasıl o kadar token alabildiniz heralde sadece airdrop ve imzadan aldınız
|
|
|
|
Lydian
|
|
October 16, 2017, 04:13:26 PM |
|
ikinci airdropta vardim, bugün ücüncü airdrop basladi... siteye baktim, otomatikmen katilmisim zaten, 25 pos yazilmis, airdrop sonrasi hesabima aktarilir yine... umarim postoken ileride güzel yerlere gelir... ne ise yaradigini bilmiyorum, aslinda bir incelemek lazim whitepaper, roadmap falan ama... 1milyonun az üzeri bir tiraji olacak sanirim - yukariya dogru daha cok gidecek yeri olabilir... tabii fikir ve uygulama saglam cikarsa...
|
|
|
|
Grand_Master
Member
Activity: 98
Merit: 10
|
|
October 16, 2017, 04:23:37 PM |
|
İlle de 22 Ağustos öncesi diyor bu ekip gel de sinirlenme.Öncekine de bu yüzden katılamamıştım.Sanki birkaç gün içinde ne değişiyorsa ay başı bile değil....
|
|
|
|
Asber (OP)
|
|
October 16, 2017, 04:27:50 PM |
|
ikinci airdropta vardim, bugün ücüncü airdrop basladi... siteye baktim, otomatikmen katilmisim zaten, 25 pos yazilmis, airdrop sonrasi hesabima aktarilir yine... umarim postoken ileride güzel yerlere gelir... ne ise yaradigini bilmiyorum, aslinda bir incelemek lazim whitepaper, roadmap falan ama... 1milyonun az üzeri bir tiraji olacak sanirim - yukariya dogru daha cok gidecek yeri olabilir... tabii fikir ve uygulama saglam cikarsa...
Bend e katılmak için tekrar girmek istediğim zaman direk daha önceki sayfaya yönlendirdi orada aynen airdrop sonrası hesaba aktarılacak diyor.
|
|
|
|
2run
|
|
October 16, 2017, 05:11:59 PM |
|
Çok erken satmışsınız hocam, yarın 3. airdrop başlıyor, dahası cüzdanda durdukça değerleniyor bu PoS. Bir süre sonra sevinciniz üzüntüye dönüşebilir. Üzülmem valla hiç. elime geçen eth ile gittim başka token aldım.. ve gayet iyi durumda kısmet diyelim.
|
|
|
|
uniquehero
|
|
October 16, 2017, 05:31:59 PM |
|
Bunun cüzdanını nerden indireceğiz acaba ? web sitelerinde bulamadım sanki
|
|
|
|
Lydian
|
|
October 16, 2017, 05:33:34 PM |
|
bunun özel cüzdani yok, erc20-token, myetherwallet isinizi rahatlikla görür
|
|
|
|
uniquehero
|
|
October 16, 2017, 05:35:45 PM |
|
bunun özel cüzdani yok, erc20-token, myetherwallet isinizi rahatlikla görür Teşekkürler. MEW de 50 adet varda cüzdan da durdukca coin verecekler olayı söylendi acaba özel cüzdanı var mı yok mu diye sorayım dedim. saolasın
|
|
|
|
_gavaraci_
|
|
October 16, 2017, 06:08:12 PM |
|
Hala devam ediyor katılabilirsiniz arkadaşlar
|
|
|
|
gusifb
Member
Activity: 64
Merit: 10
|
|
October 17, 2017, 04:57:19 AM |
|
bu olaylardan bir haber eldekileri satmıştım bilsem satmazdım
|
|
|
|
|
Asber (OP)
|
|
October 17, 2017, 06:29:54 AM |
|
Güzel bir yazı olmuş Enfarktüs. Eline sağlık...
|
|
|
|
|