bloodycountess
Newbie
Activity: 32
Merit: 0
|
|
January 14, 2018, 10:26:11 PM |
|
Artık düşsünde alalım 1 tane Bitcoin.
|
|
|
|
kmlkkl
Member
Activity: 196
Merit: 10
|
|
January 15, 2018, 05:43:39 AM |
|
Her spekülasyonda düşüp cıkıyor. Ama artık milletin görüşünün tersi oluyor bitcoin fiyatında. Sürekli oynaması piyasayıda bitirmiş durumda. Çöp bir coin bence çevirmeden baska bir işe yaramıyor.
|
|
|
|
bonevas
Newbie
Activity: 28
|
|
January 15, 2018, 07:04:44 AM |
|
Bir süre bu şekilde devam ederek aniden yine patlayacak diye tahmin ediyorum. Artık önünün kesilmesi çok zor.
|
|
|
|
iamugur
Member
Activity: 152
Merit: 12
|
|
January 15, 2018, 01:17:23 PM |
|
Bu seviyeden daha aşağı inmez diye düşünüyorum ama bu piyasada hiçbir şey belli olmuyor tabii ki. Bence bitfinex ve tether spekülasyonları, Kore'nin yasaklama haberler vb. hepsi tetikledi ve malum ayı sezonuna girdik ancak çok uzun süreceğini sanmıyorum. Buralarda dinlenen btc çok geçmeden eskiden de yaptığı gibi hızlı bir boğa sürecine girecektir.
|
I'm interesting all Turkish translations for bounty programs. Give me your original text and get your Turkish translation. | Contact: celik.play@gmail.com
|
|
|
mallmi
Newbie
Activity: 126
|
|
January 15, 2018, 06:43:48 PM |
|
btc nin düştüğü yasaklandığı haberlerini görünce btc ye zamanında yatırım yapmayanların onu kötüleyerek kendilerine alım fırsatı oluşturmaya çalıştıklarını düşünüyorum. bu başlıkta onlardan biri.
|
|
|
|
snowball90
Member
Activity: 196
|
|
January 15, 2018, 08:17:58 PM |
|
Yaşanılacak düşüş yaşandı bana kalırsa, bu saatten sonra 12 binin altında bir değer göreceğimizi düşünmüyorum ben. Bitcoin her fırsatta değerini kanıtlıyor ve artık yükselme zamanı geldi, yavaş yavaş bir yükselme başlayacaktır bence.
|
|
|
|
akiruba
Newbie
Activity: 10
|
|
January 15, 2018, 08:27:04 PM |
|
Bu kadar kişinin "Ah biraz düşse de alsak" dediği birşey bu durum değişmedikçe kolay kolay düşmez. Düşüşler olabilir ama uzun vadede artacaktır diye düşünüyorum.
|
|
|
|
lossnet
Legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
|
|
January 16, 2018, 10:37:46 AM |
|
BTC her ay en 2 kez ciddi düşüş yaşadıktan sonra bu başlık daha çoooook kalır ekranlarda. "O kadar da düşmez canım" dedikçe tam da "o kadar" düşüyor. Bu kadarı da olmaz dedikçe tam da o kadarı oluyor. Cash'e mi geçsem diye ciddi ciddi düşünüyorum. ABD'deki Bitcoin Konferansı, biletlerini BTC ile satmaktan vazgeçmiş ve BTC'ye desteğimizi kesiyoruz diyerek Cash'e destek vereceklerini söylemiş. https://siberekonomi.com/abd-bitcoin-konferansi-btcye-destegimizi-kesiyoruz/
|
|
|
|
zody
Member
Activity: 81
|
|
January 16, 2018, 11:47:50 AM |
|
btc nin bu hızlı yüksekilişi birçok kişi için heyecan oluştursa da benim kanaatim btcnin bu önümüzdeki bir aylık süreçte 3500 dolarlara kadar gerileyip yeni bir trend yakalayarak tekrar yükselmesi olacaktır bu aşamada btc yatırımcılarının alt coinlere yönelmesi tavsiye edilir. BTCBTCBTC3500$ düşmez velev ki düştü artık çıkmaz daha da dibi görür. Bu seviyelere gelene kadar epey yol kat etti. Düşüş trendi ile belki piyasalarda günlük haftalık düşüşler olabilir ama bundan geri dönecektir. 5000$ altı bitcoin için son olur bence...
|
|
|
|
Spack17
|
|
January 16, 2018, 12:48:39 PM |
|
Düşüş olması kaçınılmaz bir şey zaten. Sürekli hızlı bir şekilde artmasına imkan yok. Düşse de çıkacaktır düştüğü yerden bitcoin. Bu konuda hiç şüphem yok benim. Şu anki değeri iyi bir alım fırsatı bence.
|
|
|
|
meatballsset
Member
Activity: 98
|
|
January 16, 2018, 03:08:45 PM |
|
1000 dolar düştü ama ciddi bir oran değil. Yükselir tekrar.
|
|
|
|
HARDCRACKERS
Full Member
Activity: 1050
Merit: 210
Crypto Trader
|
|
January 16, 2018, 10:30:30 PM |
|
şu an itibati ile btc ye 10.000 usd ye yaklaştı..iyice düşecek görünen bu.birileri fena zarar edecek..yüksekten alan beklesin zarar etmesin bozdurmayın derim.
|
|
|
|
devotional
Member
Activity: 336
Merit: 13
|
|
January 16, 2018, 10:33:10 PM |
|
vay be aylarca ilmek ilmek artirdik bir haftada hepisini aldilar. ana param bari kalsin lan. ben cok zor kazandim onlari.
|
|
|
|
yapa ve yalniz
|
|
January 16, 2018, 10:40:21 PM |
|
Ben bu düşüşü bekliyordum ancak bu kadar hızlı değil. Yahu neler oluyor
|
|
|
|
HARDCRACKERS
Full Member
Activity: 1050
Merit: 210
Crypto Trader
|
|
January 16, 2018, 10:44:26 PM |
|
Öğlen düşüşü görünce koinekste biraz dogecoin vardı saat 14 civarı sattım çıktım oda felaket düşmüş. şimdi bozdursak tam ayvayı yemiştik. kar dan zarar ettik ama tam zamanında çıkmışım. % 39 da o kaybetmiş. https://coinmarketcap.com/
|
|
|
|
tolgacevdet
Newbie
Activity: 36
|
|
January 16, 2018, 11:15:29 PM |
|
vay be aylarca ilmek ilmek artirdik bir haftada hepisini aldilar. ana param bari kalsin lan. ben cok zor kazandim onlari.
Çok çok fazla paralar kaybedenler var.Sabretmekten başka çaremiz yok.Çöküş perşembe başladı ve devam ediyor,bir haftayı bulur muhtemelen.Sonrası mecbur artacak,bundan sonra bize ders olur bi haber yayıldı kırmızılar geldi mi tether yapmak gerek parayı takip ederek piyasanın düzelmesini.
|
|
|
|
selfymenu
Newbie
Activity: 126
|
|
January 17, 2018, 11:07:24 AM |
|
Bu haber önceden açılmıştı hatırlıyorum Herhalde açanlar bugünleri kastediyorlardır. Çünkü bütün coinler ciddi düşüyor
|
|
|
|
iamugur
Member
Activity: 152
Merit: 12
|
|
January 17, 2018, 11:24:02 AM |
|
Klasik olacak ama geçtiğimiz yılların Ocak aylarına baktığımızda hep aynı senaryo görünüyor. (Aşırı Değer Kaybı) Kişisel tahminim Şubat ayında azda olsa toparlar, Mart, Nisan ve Mayıs aylarında tekrar uçuşa geçecektir.
|
I'm interesting all Turkish translations for bounty programs. Give me your original text and get your Turkish translation. | Contact: celik.play@gmail.com
|
|
|
pkblgn
Member
Activity: 180
Risk takes great win or die.
|
|
January 17, 2018, 01:11:47 PM |
|
Görünen 8-9 K bandından yukarıya yol alacak.10k seviyeleri Balinaları tatmin etmedi anlaşılan...
|
|
|
|
mobilewalk
Member
Activity: 297
|
|
January 17, 2018, 01:13:54 PM |
|
bu sefer farkli olacak okadar hizli yukselecegini sanmiyorum cunku guven kirilma oldumu biraz zor toparlanma olur yani 1000 euro civarinda seyreder bir ay icinde
|
|
|
|
|