Bitcoin Forum
December 09, 2016, 01:50:04 PM *
News: To be able to use the next phase of the beta forum software, please ensure that your email address is correct/functional.
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: (.5 BTC Bounty) Help GUIMiner Not finding Cards  (Read 1099 times)
Reckman
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 712


View Profile
June 26, 2011, 05:35:38 PM
 #1

I just started over with a fresh windows 7 64bit install...im sure this is an easy fix, just no luck searching it.

4x HD 5850s
Installed Cat 10.10
Installed 2.1 SDK

Now GUI Miner does not see any of the graphics cards or CPU (no opencl devices found)

GPU Caps Viewer sees 5 Open CL devices including CPU

Thanks in advance for help.
1481291404
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1481291404

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1481291404
Reply with quote  #2

1481291404
Report to moderator
1481291404
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1481291404

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1481291404
Reply with quote  #2

1481291404
Report to moderator
1481291404
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1481291404

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1481291404
Reply with quote  #2

1481291404
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1481291404
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1481291404

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1481291404
Reply with quote  #2

1481291404
Report to moderator
Reckman
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 712


View Profile
June 26, 2011, 05:44:08 PM
 #2



Used Same Installers on another computer with no problems.
teflone
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 770


You're fat, because you dont have any pics on FB


View Profile
June 26, 2011, 05:46:44 PM
 #3

Uninstall 2.1 sdk, install 2.4 for shits and giggles..

and dont open those testing programs before testing guiminer

For Canadians by Canadians: Canada's Bitcoin Community - https://www.coinforum.ca/
bcpokey
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 462


View Profile
June 26, 2011, 05:48:54 PM
 #4

Using poclbm, phoenix, something else?

As mentioned before I recommend jump to 2.4, less fuss, less muss, no real performance difference, less problems.

If you have issue still you can open a command line and see what that yields.
Reckman
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 712


View Profile
June 26, 2011, 06:16:02 PM
 #5

2.1 Gives me 15 Mhash bump on my 5850s, would like to stick with it

paying for solution with 2.1
googlebot1
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 14


View Profile
June 26, 2011, 06:39:34 PM
 #6

1. Uninstall all ATI SDKs
2. Uninstall all ATI drivers
3. Install Cat 11.4 (without APP SDK)
4. Install Stream SDK 2.1

That's going to work.

1NCVoNyCcsakiwfWQzu93yLTQxJUM98GBt
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!