Türkiye'den bahsediyorsak önce MARS Cinema Club'u yıkman gerekir ki, başarabilesin. Biliyorsun Mars Cinema Club'un kim olduğu öyle değil mi?
Yani fikir çok güzel ve duyarlı ama tutar mı dersen bence tutmaz hocam.
mars grubu biliyorum kendileriyle çalıştım da biz çalıştığımızda %38 hisse sahibiydi henüz Muzaffer Yıldırım.
yani mesele aslında yıkmak değil dağıtım önemli tabi ki ( dağıtımcı kazığı yediğimiz için bunu altını çizerek söylüyorum
benim öngörüm merak ettiğim aslında fonlarla oluşturulan bir proje için gerekli yapım bütçesi çıkar mı? çıktığını varsayıyorum gişe gelirleri nasıl katılımcılara pay sahiplerine en temiz ve uygun şekilde pay edilir nasıl bir resmiyeti olur o konularda tıkanıyorum.
yani tekne yürür mü? onu kestiremiyorum. çünkü işleyişi biliyorum kaça maal olucağını aşamalarını vs. ama bu farklı bir fon farklı bir döngü kestiremiyorum o yüzden..
amacım insanlar yan, bu işe gönül verenler yetenekli insanlar yapımcılara bel bağlamasın kültür bakanlığına bel bağlamasın.
ilk filmlerini çeksinler 2. filmleri için piyasada kendilerini göstersinler...
konu ya da tür hiç düşünmedim bu arada. sadece işleyiş nasıl olur diye fikir öneri almak istedim