PokerStein1
|
|
November 22, 2017, 12:18:05 AM |
|
Binance'de üyeliğim vardı fakat aktif olarak kullanmamıştım geçen gün ilk işlemlerimi yapmaya başladım. Herkese gönül rahatlığı ile tavsiye edeceğim bir borsa olmuş çok başarılı. Mutlaka denemenizi tavsiye ederim.
|
|
|
|
Smyrna
Member
Activity: 83
Merit: 10
|
|
November 22, 2017, 07:09:45 AM |
|
Stop-loss ekleyip, grafikleri de biraz daha geliştirirlerse çok daha fazla kullanılacaktır. Kullanımı oldukça kolay bir borsa. Advanced exchange seçeneği de gayet güzel.
|
▃▃▌▌ETHEREUM X▐▐▃▃▃ - SOLUTION FOR GLOBAL PAYMENTS
|
|
|
coinsmania
Newbie
Activity: 22
Merit: 0
|
|
November 22, 2017, 12:19:02 PM |
|
Bende monetha için girdim sevdim açıkçası.
|
|
|
|
mtlualii
Newbie
Activity: 4
Merit: 0
|
|
November 22, 2017, 01:39:25 PM |
|
Altcoinlerin giderek zenginleştiği bir borsa. Son bir kaç günde yeni giren altcoinler sayesinde takip edenler için güzel kazançlar mümkündü. Bundan sonra da borsaya giriş yapan coinlerde benzer durumlar olabilir.
Mobilde ise biraz zayıf gibiler şimdilik. Bunu da herhangi bir bildirim sebebi olmaması sebebiyle söylüyorum.
Telegram gruplarından iletişim de oldukça kolay. Adminler çabuk dönüş yapıyorlar gördüğüm kadarıyla.
|
|
|
|
burkay
Full Member
Activity: 644
Merit: 103
CAT.EX Exchange
|
|
November 22, 2017, 03:06:24 PM |
|
binance borsası bitrex e ve diğer büyük borsalara girmemiş coinleri barındırması ve sağlam olması sebebiyle çok güzel yatırım fırsatları içeriyor, iyi takip etmek lazım
|
|
|
|
MorpheWQ
Legendary
Activity: 1288
Merit: 1110
|
|
November 22, 2017, 07:38:43 PM |
|
Ben biraz kullandım UI problemleri dışında çok hoşuma gitmişti. Güzel de hacim vardı. Tam Çin'in yasaklamaları dönemine denk geldi, terk ettim. Şimdilerde tekrar bir bakmayı dşünüyorum.
|
|
|
|
BitPi
|
|
November 22, 2017, 07:57:53 PM |
|
Gayet güzel bir borsa eksikleri yok mu var tabiki fakat günden güne kendini geliştiriyor. Çok yoğun günlerde 404 hatası aldım. Her geçen gün yeni bir altcoini ekliyorlar. Sanırım hangi altcoin eklensin diye anket yapıyorlar.
|
Ekranda gördüğün para senin değil cebine koyduğun para senindir...
|
|
|
apimembership
|
|
November 22, 2017, 08:05:37 PM |
|
Bu binance borsasına girmeyi başarabilen var mı? google binance yazıyorum borsa çıkmıyor. bir şekilde borsa sitesini buluyorum 2 saat yükleniyor. yüklenirken saçma sapan kod blokları çıkıyor. daha borsaya kayıt olamadan borsadan tiksindim.
Bazen VPN kullanmalardan yada bağlantı kaynaklı login sayfasında özel kod kısmı çıkmayabiliyor öyle bir sorun olunca linkteki login.html yerine https://binance.com/hw_login.html den girerseniz farklı bir kod şekli çıkıyor ve girebiliyorsunuz.
|
|
|
|
Blackeagle190342
|
|
November 22, 2017, 09:03:54 PM |
|
Bir zamanlar bende kullandım çok kullanışlıydı. Ama şimdi pek o kadar kullanışlı değil.
|
|
|
|
mustangy
|
|
November 30, 2017, 10:19:46 PM |
|
siki takiple ise yarayabilir ama 2btc limit olmamis
|
always have antminers and psu for sale please dm
|
|
|
koin_34
|
|
November 30, 2017, 10:24:37 PM |
|
Ben arayüzünü güzel buluyorum, ve al sat işlemleri hızlı gerçekleşiyor. bence fena değil.
|
|
|
|
tthero
Member
Activity: 266
Merit: 11
Hata Yoksa Hareket Yok, Hareket Yoksa Ölüm Var..
|
|
November 30, 2017, 11:54:39 PM |
|
Ödülleri güzel. Mercedes ıphone x fılan verıyorlar 😂
|
❇️ E N İ G M A ❇️
|
|
|
yusufmirza
Member
Activity: 742
Merit: 19
|
|
November 30, 2017, 11:55:22 PM |
|
Her ne kadar güzel bir borsa ve yeni coinler eklese de kayıt sorunu hala devam ediyor.Pasaportunuz yoksa hesabınız onaylanmıyor.En alt limitten işlem yapmak zorundasınız.Ufak meblağlar için pek sorun teşkil etmiyor ama büyük meblağlar için pasaport onayı şart.Bunuda dikkate almanı gerekir.
|
|
|
|
yapa ve yalniz
|
|
December 01, 2017, 12:00:52 AM |
|
Bu binancenin arayüzünü bi tek ben mi beğenmiyorum acaba. Ya arkadaş hem boğuyor hem de nedense chrome de çok kasıyor pcyi. Aynı sorunu yaşayan varmı kasma konusunda?
|
|
|
|
jeda2000
|
|
December 01, 2017, 12:02:43 AM |
|
Tasarımı gerçekten çok hoşuma gitmeye başladı. Cep uygulaması da çok guzel duruyor. İlk başlarda Çin in ico haberleri sonrası epey tedirgin olmuştum ancak kuçuk bir miktar ile girebilirm.
|
|
|
|
Osmanli42
Sr. Member
Activity: 434
Merit: 250
★YoBit.Net★ 1400+ Coins Exchange
|
|
December 01, 2017, 12:44:21 AM |
|
Tasarım olarak çoğu borsadan güzel ve kullanıcı isteklerine de karşılık veriyorlar. İlerde ne olur ama onu bilemem yakında poloniexi geçecektir diye düşünüyorum
|
yobit.net is banned from signatures
|
|
|
Halmater
|
|
December 01, 2017, 01:32:40 AM |
|
mobil platformu benim gibi gunde 11 saat calisan ofis calisanlari icin bicilmis kaftan. mobil olarak su ana kadar daha iyisini sunan herhangi bir borsa yok. bu yuzden is yerinde sigara kahve molasinda kolayca takip edebiliyorum,alim satim gerceklestiriyorum.
|
|
|
|
zenfo
|
|
December 01, 2017, 06:05:35 AM |
|
evet katiliyorum mobil uygulama cok iyi. son zamanlarda yeni guncellemeler geldim alim satim yaparken virgul hatasi oluyordu. calismiyordu duzgun duzeltmisler. ama bu 2fa zorunlulugu biraz korkutuyor insani. dikkat etmek lazim
|
|
|
|
CEPNIBEY
|
|
December 01, 2017, 06:11:13 AM |
|
2fa niye korkutuyor hocam adamlar zaten sizin iyiliginizi istiyor. Hatta tüm borsalarda 2fa yı etkinleştirin.
|
|
|
|
beatecoin
|
|
December 01, 2017, 06:20:01 AM |
|
evet katiliyorum mobil uygulama cok iyi. son zamanlarda yeni guncellemeler geldim alim satim yaparken virgul hatasi oluyordu. calismiyordu duzgun duzeltmisler. ama bu 2fa zorunlulugu biraz korkutuyor insani. dikkat etmek lazim
Hocam neden bahsettiğinizi anlamadım. 2fa'i başka bir telefonunuza aktarmak isteseniz bile bir sürü prosedürü var. O nedenle şuan için en güvenli önlemlerden biri.
|
|
|
|
|