labtek42 (OP)
Member
Activity: 108
Merit: 10
|
|
October 19, 2017, 09:44:01 PM |
|
Daha önce konusu açılmamış sanırım.İCO aşamasında olup 30 ekime kadar sürecek olan bu ico hakkında ne dersiniz.Şöyle bir ifade var twitter hesaplarında "30th October expect a BIG news about EtherCat ETHC, first step to be important in Catalonia and expect a crazy up of the value of the token!".0.2 Etherlik 1000 tane almayı düşünüyorum.Tabii ki yatırım tavsiyesi değil düşüncelerinizi öğrenmek istiyorum.
|
|
|
|
neite99
|
|
October 20, 2017, 12:32:15 AM |
|
Nereden buldunuz bu tokeni ilginçmiş. Amaçları nedir Katalonya goygoyu gördüm sadece. Ayrıca yatırım yapmadan önce bakmıyor musunuz ne kadar yatırım toplamışlar diye? Hiç bir şey toplayamamışlar paranıza yazıktır.
|
|
|
|
Antikais
|
|
October 20, 2017, 12:32:57 AM |
|
Katalonya ile alakası nedir bu coinin? ethereum'un da yavaş yavaş türevleri çıkmaya başladı iyice çöplüğe çeviriyorlar. baronların bitcoincash'ten nasıl kar ettiğini gören kendisine coin dallandırıyor
|
|
|
|
dragoz11
|
|
October 20, 2017, 01:00:46 AM |
|
Airdrop yapmışlar sanırım airdropuna katıldıysan katıl da icosuna katılmak nedir Allah aşkına borsaya girebilse bile çöp olur bu uzak dur.
|
|
|
|
labtek42 (OP)
Member
|
|
October 20, 2017, 06:28:46 AM |
|
Hayal gücüm geniş galiba.Katalonyanın bağımsızlık ilan edip resmi para biriminide ethercat yaptığını düşündüm bir an için.
|
|
|
|
mdikmetas
|
|
October 20, 2017, 06:36:30 AM |
|
almak isterseniz satabilirim 0.2 den 2000 tane
|
|
|
|
labtek42 (OP)
Member
|
|
October 20, 2017, 07:19:39 AM |
|
Sağolun hocam, ayın 29 una kadar bekleyip ne kadar yatırım alacaklar bakacağım.
|
|
|
|
Cixboy61
|
|
October 21, 2017, 09:52:17 AM |
|
Bende airdroptan alan biri olarak büyük ihtimalle ICO sonrası borsada sağlam DUMP yeme ihtimali var. Almayı düşünüyorsan bu seçeneği de değerlendirebilirsin.
|
|
|
|
labtek42 (OP)
Member
|
|
October 21, 2017, 12:00:58 PM |
|
30 Ekimdeki büyük haber tarihini bugüne çektiler sanırım.Fazla yatırım alamadılarda ondan herhalde.Bakalım büyük haber ne.
|
|
|
|
paulk11087
|
|
October 21, 2017, 07:00:14 PM |
|
ilk defa sizden duyuyorum bu coini arkadaşların dediği gibi çöp olucak bir coine benziyor uzak durmanız sizin için daha iyi olur hem yatırım yapacak efsane projeler var ico aşamasında
|
|
|
|
RaltcoinsB
Legendary
Activity: 2352
Merit: 1176
|
|
October 24, 2017, 01:44:14 AM |
|
Ula ne firsatci cikmissin sende airdroptan gelenleri itelicen demi tr forumdaşına yapma bari ayıp toprak toprağı forumda şeetmesin
|
| Duelbits | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ | | TRY OUR UNIQUE GAMES! ◥ DICE ◥ MINES ◥ PLINKO ◥ DUEL POKER ◥ DICE DUELS | | | | █▀▀ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █▄▄ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | | ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ KENONEW ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄ | ▀▀█ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ ▄▄█ | | 10,000x MULTIPLIER | | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ | | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ |
[/tabl
|
|
|
amanmmm
Newbie
Activity: 14
Merit: 0
|
|
October 24, 2017, 02:26:20 AM |
|
Aman uzak durun herkes kafasına göre bir sürü coin çıkartıyor eğer gerçekten bir şeye yatırım yapacaksanız ciddi projelere, ciddi paralar toplamış işlere yatırım yapın.
|
|
|
|
DarkXen
|
|
October 24, 2017, 06:46:17 AM |
|
Risk sermayesini anlarım da çöp sermayesini anlamıyorum. Burada ekibi , projesi , road map i mükemmel olanlar ile ilgili bile yatırım yaparken insanlar ince eleyip sık dokurken. Acaba diye işi en ince ayrıntısına kadar incelerken sizin daha hakkında yeterli bilginiz olmadan (1 TL olsa bile) yatırım yapmayı düşünmenizi anlayamıyorum. Kaldı ki o projeler şu anda yerlerde sürünüyor. Bizlerin çok dikkatli olması lazım. Zira scam yada hava civa olan projelere yatırım yaparsak hem gerçek projelere haksızlık yapmış oluruz. Hem de arkasından gelen ve bizleri sömürmeye dayalı projelere kapıyı aralamış oluruz. En uyanık olmamız gereken yer burası.
|
|
|
|
valley365
|
|
October 24, 2017, 07:13:21 AM |
|
Risk sermayesini anlarım da çöp sermayesini anlamıyorum. Burada ekibi , projesi , road map i mükemmel olanlar ile ilgili bile yatırım yaparken insanlar ince eleyip sık dokurken. Acaba diye işi en ince ayrıntısına kadar incelerken sizin daha hakkında yeterli bilginiz olmadan (1 TL olsa bile) yatırım yapmayı düşünmenizi anlayamıyorum. Kaldı ki o projeler şu anda yerlerde sürünüyor. Bizlerin çok dikkatli olması lazım. Zira scam yada hava civa olan projelere yatırım yaparsak hem gerçek projelere haksızlık yapmış oluruz. Hem de arkasından gelen ve bizleri sömürmeye dayalı projelere kapıyı aralamış oluruz. En uyanık olmamız gereken yer burası.
Çok haklısınız. İnsanlar eBTC denen oyunda biraz kar elde ettikleri için olsa gerek, airdrop' lara ilgi gösterir oldular. Özellikle bilinçsiz kullanıcılar, gençler ve sermayesi olmayan insanlar bu tip şeylere yöneliyorlar. Havadan gelen tokenlerden zarar gelemez ama. Bunun da dikkate almak lazım.
|
|
|
|
firstwav
Member
Activity: 164
Merit: 17
The first celebrity management platform on the blo
|
|
October 24, 2017, 08:41:05 AM |
|
Arkadaşlar bir çok coin AirDrop ya da bounty yapıyor. Bu onun kalitesiz olduğunu göstermez. Önemli olan projesi projeye inanıyorsanız yatırım yapabilirsiniz.
|
|
|
|
|