sentinus
Member
Activity: 210
Merit: 10
|
|
December 19, 2017, 06:13:21 AM |
|
Araba parasını bitcoine basmak da büyük cesaret. Ben evim arabam kenarda olsun geri kalanı riske atabilirim kafasındayım
|
|
|
|
yaniman
Member
Activity: 378
Merit: 14
|
|
December 19, 2017, 12:41:31 PM |
|
Umarım konuyu açtığında 4btclik yatırımı yapmışsındır. Paran 4 e katlandı.
|
|
|
|
erikliwater
Full Member
Activity: 252
Merit: 100
The future is your Genome
|
|
December 19, 2017, 01:38:49 PM |
|
Maalesef yatırım yapmamış hocam.Konudaki tüm mesajları okudum arabasını satmış ama alım yapmak için bitcoinin biraz düşmesini beklemiş.Arkadaş bitcoinin düşmesini bekledikçe bitcoin artmaya devam etmiş.Sonuç biraz hayalkırıklığı yaratmış olmalı.
|
|
|
|
firstwav (OP)
Member
Activity: 164
Merit: 17
The first celebrity management platform on the blo
|
|
December 19, 2017, 01:42:35 PM |
|
Evet arkadaşlar konuyu güncelliyorum, Sonunda Bitcoin'e para yatırdım 3 ay gecikmeli. Elimdeki tüm parayı yatırdım Paribu'dan 0,97 BTC alabildim. 3 ay önce yaklaşık 7 adet Bitcoin alabiliyordum. Şimdi karar verdim ve aldım bakalım ne olucak. Bu BTC ile herhangi altcoine girmeye niyetim yok bakalım 3 ay sonra ne getirecek ya da ne götürecek.
|
|
|
|
BitcoinTurk
|
|
December 19, 2017, 05:38:34 PM |
|
Bitcoin her zaman kazandıran bir coin cinsidir. Diğer altcoin türevleri genellikle pişmanlıktan başka bir şey değildir fakat Bitcoin bugün bir düşüyorsa yarın üç yükselecektir. Bitcoin'den şaşmayın, cebiniz her zaman dolu olur, yüzünüz her zaman güler.
|
|
|
|
Humpert
Member
Activity: 238
|
|
December 19, 2017, 06:10:30 PM |
|
Hikayenin sonu mutlu bitmemiş üzüldüm açıkçası.
|
|
|
|
emirsener
Member
Activity: 557
Merit: 24
@coindunyasii
|
|
December 19, 2017, 10:02:37 PM |
|
Evet arkadaşlar konuyu güncelliyorum, Sonunda Bitcoin'e para yatırdım 3 ay gecikmeli. Elimdeki tüm parayı yatırdım Paribu'dan 0,97 BTC alabildim. 3 ay önce yaklaşık 7 adet Bitcoin alabiliyordum. Şimdi karar verdim ve aldım bakalım ne olucak. Bu BTC ile herhangi altcoine girmeye niyetim yok bakalım 3 ay sonra ne getirecek ya da ne götürecek.
zararın neresınden donersen kar mısalı sonunda alım yapmıssın tebrıkler
|
|
|
|
Bitcoin-Turkiye
|
|
December 20, 2017, 01:46:14 AM |
|
Dostum aylardır bekledin bekledin bi bitcoin aldın, fiyat 3000 dolar aşağı düştü. ne kadar kısmetsiz bahtsız bir arkadaşmışsın sen Neyse ki üzülmene gerek yok, bitcoin 1 geri giderse 3 ileri gider, yine yükselecektir, Mcafee'in dediği gibi ilk 500bin sonra 1 milyon dolar olacak, hadi inşaallah
|
Turkey Asic miner Best Seller Telegram @Miningci
|
|
|
firstwav (OP)
Member
Activity: 164
Merit: 17
The first celebrity management platform on the blo
|
|
December 20, 2017, 05:53:50 AM |
|
Arkadaşlar bizdeki de şans 78.500 TL'den ve 78.800 TL'den iki alım yaptım toplam 76.5550 TL ile giriş yaptım ertesi gün zararım 4.000 küsür TL oldu bakalım ileride ne olucak. İyi dilekleri olan herkese teşekkürler inşallah pişman olmayız. Niyetim 6'ya katlamak TL olarak 450 bin'i gödüm mü çıkarım ))
|
|
|
|
Mr|Creativ4
Member
Activity: 106
Merit: 11
IPV6 Proxy | AWS Account
|
|
December 20, 2017, 09:40:30 AM |
|
Arkadaşlar bizdeki de şans 78.500 TL'den ve 78.800 TL'den iki alım yaptım toplam 76.5550 TL ile giriş yaptım ertesi gün zararım 4.000 küsür TL oldu bakalım ileride ne olucak. İyi dilekleri olan herkese teşekkürler inşallah pişman olmayız. Niyetim 6'ya katlamak TL olarak 450 bin'i gödüm mü çıkarım )) Katlarsın merak etme, zarar yaptın diye çıkmayasın da sakın
|
IPV6 Proxy | AWS Account (for rent pm)
|
|
|
Pixsius
Member
Activity: 99
|
|
December 20, 2017, 01:56:02 PM |
|
Arkadaşlar bizdeki de şans 78.500 TL'den ve 78.800 TL'den iki alım yaptım toplam 76.5550 TL ile giriş yaptım ertesi gün zararım 4.000 küsür TL oldu bakalım ileride ne olucak. İyi dilekleri olan herkese teşekkürler inşallah pişman olmayız. Niyetim 6'ya katlamak TL olarak 450 bin'i gödüm mü çıkarım )) Katlarsın merak etme, zarar yaptın diye çıkmayasın da sakın senin gibi üyelere ceza verilmesi gerekiyor.
|
|
|
|
Kuzan
Member
Activity: 266
Merit: 12
|
|
December 20, 2017, 05:16:37 PM |
|
Hocam neden bu kadar bekledin keşke sattığın gibi yatırım yapsaydın şuan çok güzel kar yapardın. Şansına şuanda bir kırılma yaşadı ama uzun vadede umarım istediğim meblağlara ulaşırsın
|
|
|
|
sessiz_gemi
Newbie
Activity: 70
Merit: 0
|
|
December 20, 2017, 07:38:04 PM |
|
Mutlaka bitcoin almak için araba satılırmı diyenler çıkacaktır her zaman hocam ben araba satılabileceğini düşünüyorum, şimdi rahatınız belki bozulur ama 1 seneye çok daha iyisini alma şansını yakalayabilirsiniz, ben ev satma taraftarı değilim sadece
|
|
|
|
emirsener
Member
Activity: 557
Merit: 24
@coindunyasii
|
|
December 20, 2017, 07:44:18 PM |
|
Arkadaşlar bizdeki de şans 78.500 TL'den ve 78.800 TL'den iki alım yaptım toplam 76.5550 TL ile giriş yaptım ertesi gün zararım 4.000 küsür TL oldu bakalım ileride ne olucak. İyi dilekleri olan herkese teşekkürler inşallah pişman olmayız. Niyetim 6'ya katlamak TL olarak 450 bin'i gödüm mü çıkarım )) hayatın film olur dostum
|
|
|
|
boteks
Member
Activity: 155
|
|
December 20, 2017, 09:37:01 PM |
|
Hayırlısı olur umarım hocam bizide bilgilendirmeyi unutma dün arkadaşımda arsasını satıp bitcoine girdi biride arabasını satıyor şuan
|
|
|
|
cagcug
Newbie
Activity: 95
Merit: 0
|
|
December 28, 2017, 09:28:18 PM |
|
Coin sektörüne para yatırmak için acele edip arabanı satman büyük risk olmuş kardeşim . Başarılar sana ama kademeli alım yaparsan sektörü öğrenmiş olursun. ytd
|
|
|
|
boestin
Legendary
Activity: 1092
Merit: 1000
|
|
December 30, 2017, 08:13:49 AM |
|
Hayırdır inş evi arabaya satan bitcoine giriyor hem burda okuduğum hemde çevremde gördüğüm böyle şimdilik.Aman ha arkadaşlar dikkat edin bu meret herzaman kazandırmaz malesef, çok kayıp yaşattığı zamanlarda oldu.Bi kere bulaştın mı işin derinine indiğin zaman kayboluyorsun bu alemde rüyalarına girmeye falan başlıyor artk coinler hayatın parçası oluyor devamlı bi takip isteği oluşuyor.Eminim bir çok yatırımcı benim gibi bi coin seçip uzun vade beklemek amaçlı girdi bu işe ama piyasayı tanıdıkça daldan dala atlayarak ya eritti parayı yada katladı. Tavsiyem ev araba falan satmayın elinizde varsa girin yoksa bulaşmayın
|
|
|
|
caneraydin123
Member
Activity: 574
Merit: 34
|
|
December 31, 2017, 12:08:23 PM |
|
büyük cesaret 80 000 tl ile tek bir altcoine yatırım yapma derim bir kaç parçaya böl tutarsa diğer altcoinlerde ettiğin zararı karşılar mutlaka gözüne bile gözükmez bitcoinden şaşma derim az bir para değil her neye yatırım yaparsan yap aynı risk hepsinde de geçerli kazanmak kadar zarar etmek de var bu riski göze aldıysan başarılar
|
|
|
|
Kalemder
Legendary
Activity: 1918
Merit: 1727
Be A Hope
|
|
December 31, 2017, 12:19:54 PM |
|
Çok büyük bir risk alarak Önemli bir karar almışsınız Bu gerçekten ciddi bir cesaret örneği Muhtemelen Bundan dolayı pişman olmayacaksınız ama borsada oynamak bir risk yönetimi dir Bu yüzden zamanla kar ettikçe riskinizi azaltmanız gerektiğini unutmayınız
|
Kripto Para Rehberi: Koinmen▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄ ▄▄████████████████▄ ▄▄██████████████████████▄ █████████████▀█████████████▄ ▄█████████████▀ ▄█▀ ███████████ ▄██████████ ▀▀ ████████████ ▄█████████████ ▄▄▄ ▀▀██████████ █████████████▀ ████▄ ▀█████████▄ █████████████ ▀▀█▀▀ ▄██████████ ████████████▀ ▄▄ ████████████ ████████████ ▄████▄ ███████████ █████████ ██████ ██████████ █████████▄▄ ▄██████████ ▀██████████ ██ ▄▄▄▄████████████ ▀█████████▄▄█▄ ███████████████▀ ▀██████████████████████████▀ ▀█████████████████████▀ ▀▀██████████████▀▀ ▀▀▀▀▀▀▀ | |
|
|
|
RAIKOSLA
Full Member
Activity: 336
Merit: 100
Powerful promotion strategy https://bit.ly/3cRVjFi
|
|
December 31, 2017, 03:54:28 PM |
|
Arkadaşlar 2016 1.2 tsi dsg jetta mı bitcoine yatırım yapmak için sattım. Yaklaşık 80.000 TL m var. Bu BTC gold’u Da almak için şimdiden 4 BTC alayım mı yoksa düşmesini 3.000$ lara gerilemesini mi bekleyeyim.
BTC'ye geri dönmekten hiç tereddüt etmeyin. 2018 yılında Bitcoin, fiyatlara 20.000 $ 'dan dokunmuş olabilir. Bu gece zaten menyentuj fiyata 13.000 daha var ... Umarım Bitcoin her zaman daha iyi tekrar değer değişiklikleri yapar.
|
|
|
|
|