Arkadaşlar şu anki durum şöyle daha önce belirtmiştim 78K TL'den Paribu'dan 1 küsür Bitcoin aldım. Şu anki durumu biliyorsunuz yarı yarıya zarardayım. Bu yıl beklenen hedef 60K$ gerçekleşirse çıkacağım aksi taktirde bekliyeceğiz zararda satamam.
Bir kaç alt aldım o da yaramıyor. ETC Fork var dediler 0.5 BTC lik ETC aldım 400'lerden hala 370 lerde geziyor ordanda BTC miktarımızı yükseltemedik. Bakalım bu işin sonu nereye varacak.
Hocam etc yi yüksekten almışsın. Etc illet bir koin. Çok dikkatli ol fork tarihine az kaldı. Dump a yakalanma.
Birde koinlerle duygusal bağ kurmamak lazım aman zarardayım çıkmasını beklim derken dibin dibini görüosun.
Ben lomocoin die bir coinde fomoya yakalandım . Ceo su partnerlik anlaşması açıkladı çok büyük . Bende açıklamanın saati dolmadan girdim.
Ardından adamlar anlaşmayı heryerden kaldırdılar.
2000 lerden aldım coini 1800 e düşdü. Dedim daha da düşecek ama biraz daha beklim . Sonra 1600 oldu yine bekledim bu sefer 1800 olsun satarım dedim.
Böyle böyle coin 900 lere kadar düşdü şimdi 700 lerde rehin kaldım çıkamadım derken 800 deyken allah belasını versin diyip çıkdım.
Eğer durum ii değilse az zararla kurtulmakda gerekiyor bazen...
Zarardaymışsın madem şimdi söyleyeceğim coini arasdır. Twitter da fenomenler ne yazmışlar hakkında bak.
Reddite bak bu forumun ingilizce kısmına bak. Sonra aklına yatarsa yatırım yap.
SYSCOIN...
Mart ayı içerisinde önce blockmarketweb yayınlayacaklar ki çok iyi etki eder diye düşünüyorum fiatına.
Ardından mart sonu nisan gibi Masternode var.
Binance a eklenme durumu var.
İleride Ledger wallet destek durumu var.
Birbiri ardına güzel haberler bekleniyor şu bir kaç ay içerisinde.
Fiyatı hala 0,5 centlerdeyken tren kaçmadan aklına yatarsa değerlendir.
Zarardan kurtulmanı çok isterim.
Alacaksan da şöyle söylim alıp bekleyeceksin. Hergün ekrana bakıp aman düşüo die panik yapmayacaksın. Uzun dönem yatırım coini.
Umarım zararından kurtulur kara geçersin